Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?

Шоуменът и политик определи Николаос като глупав
13 апр 2020 14:32, Александър Попов
502
Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?
Снимки: Олег Попов/колаж: Dnes.bg
Слави Трифонов гостува онлайн на Маги Халваджиян в "Господари на ефира", където над час отговаря на въпроси на зрители - от такива за политическия му проект до твърде лични.
 
Естествено, не бе подмината темата с неговия конкурент в bTV Николаос Цитиридис. И показа неочаквана слабост на фона на твърденията си, че е доказан професионалист.
 
Квалифицира Цитиридис като глупав на няколко пъти, а предаването му, че се прави на инат.
 
Още в началото той прояви своята раздразнителност, че шоуто копирало неговото, включително студио и декори. Подобни студиа и декори не са измислени нито от bTV, нито от Слави. Включително и надписът на вечерните предавания наподобяват западните образци.
Още по темата
Самият Трифонов навремето беше в същата ситуация. Нападките срещу него бяха, че е изкопирал шоуто на Тодор Колев "Как ще ги стигнем..." - задявките с бенда, скечове и вицове, гостите. Не е по-различно от ситуацията близо четвърт век по-късно. Но тогава в ролята на разочарования беше Адама, а сега той. 
 
Зрител попита дали е гледал конкурентното му предаване. 
 
"Гледах го, разбира се. Голяма глупост. Човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад. В САЩ водещите на такива тв продукции започват над 40 години, аз стартирах на 33. Но имах добър екип. Това предаване върви на инат, иначе отдавна трябваше да бъде спряно. В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, тъй като някой е похарчил някакви пари и сега трябва на инат някакво момче да се прави на водещ. А иначе трябва да се дава път на младите, но понякога трябва да се спират. Ако го дадеш на млад глупав човек, значи ти си страшно глупав стар човек", заяви Слави.
 
Десетина минути по-рано на друг въпрос - "Каква е била разликата между Слави с плитките с ластик и сега?", той отвърна, че със сигурност е бил по-тъп.
 
И допълни, че "когато човек е млад, е глупав. И това е очарователно". Явно обаче Цитиридис не му е очарователен.
 
Защо падна на някакво махленско ниво с обидите обаче остава загадка. Или може би не е. Истината е, че през последните над 20 години Слави никога не е имал конкуренция в същия часови пояс. И няма как да направим съпоставка на неговата реакция.
 
Тя издава нервност. И той самият призна, че телевизията му не е на печалба, защото рекламодателите са съсредоточени в двете големи частни телевизии. Докато беше в bTV едва ли е имало случай да изпитва трудност по отношение на рекламодателите. Рейтингите също бяха в кърпа вързани, независимо от лъкатушенията им през годините.
 
Сега не е така. Той и неговият екип се борят за всяка реклама. Колкото и да са условни - рейтингите не са в негова полза, а и самият той избра друг подход при пийпълметрията, който засега е новаторски за нашия пазар и не се припознава от рекламните агенции. 
 
И на фона на всички трудности, той има конкуренция. За първи път реална. Изкопирана, със слаб екип, с "глупав" водещ, но конкуренция.  
 
Слави твърди, че е професионалист и непрекъснато се стреми да се самоусъвършенства. 
 
В същото време зачеркна с големия флумастер "младия и глупав" Цитиридис. Не става и толкова. Той няма право да се самоусъвършенства.
 
Всъщност сравненията между Трифонов и Цитиридис на пръв поглед са повече от нелепи. Единият с опит, другият - с никакъв. Единият с влияние на музикалната сцена, а според изследванията и в политиката, водещ от над 20 години, другият - сега прохожда.  
 
Само че този с опита вижда заплаха. Иначе не би го обиждал. Просто щеше да се радва на слабата конкуренция...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
1
 
17
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До МдааСлави не е от София.
322
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скрийте Слави гнусен си бе старчок. Помня как преди канеше всички звезди, които са дошли в България и си говореше с тях все едно сте съученици от първи класз направо си ги унижаваше . Всичко се връща в този живот, ще си отидеш беден болен и унизен, баба Ванга го е предрекла !
321
9
 
12
 
! Отговори
Мдаа преди 4 години
Кой е Слави Трифонов? Ся някви там софийски бекове и си мислите, че цяла България ги знае, тъй ли?
320
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави Трифонов и Маги Халваджиян са само копирачи на чужди шоута които развалиха като ги чалгаризираха.
319
1
 
8
 
! Отговори
Човеко преди 4 години
*** бол...чета ви коментарите и плача!Бог да пази България!
318
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък Чалгаджията е един умен...Само запълват пространството с гологлавия, ама такава ни е държавата
317
9
 
27
 
! Отговори
ogalb преди 4 години
Изпуска си нервите, защото 20 години го гледам, а сега пуснах тъмничкото студио един-два пъти от интерес и това беше. Задраскан е с големия фломастер. Цитиридис го гледам почти всяка седмица, свежо, по-малко простащини от Слави. Малко слаби писачите отзаде ама се трае..
316
12
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Слави не може да понесе конкуренцията,защото Цитиридис е свеж ,млад ,забавен и умен.
315
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, все пак Славчо дойде от село и сега го знае цяла България, а Цитиридис идва от Атина, не е равен старта :) Това Стърчащия не се ли е сетил да го спомене!?! :)Колкото до краденето от чужди продукции, това дето Славчо го е изкопирал, вие толкова не можете да изгледате :) Ама живот, какво да се прави!
314
4
 
6
 
! Отговори
Голем Смех пада преди 4 години
Слугинажа на Барба Ганяс реве срещу Славчо от село Учиндол :) Фани единия стриган ***, па удари другите двама (Барба Ганяс Тиквуняс и Цикирикас).
313
19
 
11
 
! Отговори
кресналия преди 4 години
Нещасни писачо на стахии.Слави 20 години се е доказал. Ти Цитйридис къде. Или падлогите станахте много. Напълни и ти стадион Васил Левски и тогава дрйцкай
312
11
 
9
 
! Отговори
ИЗВОД преди 4 години
До Изводът е правиленПРОСТ НАРОД си заслужава Станислав Трифонов и Бойко Борисов от БКПЧервеният фен му е достатъчно да си завре горния мозък в ЧЕРВЕНИТЕ несъществуващи ДИРНИЦИ пълни с лаяня на СССР и ЦСКА и си въобразява че е в РаяЕм ги няма ем му кеф с горния мозък да им е в червените лаяня и да си похапва от тях това са Ви Слави и прочиеБЪЛГАРИЯ е по мъртва и от мъртво море от червени отровителиОтписъл съм Ви всичкитеА АЗ съм си що годе добре та не ме мисли
311
3
 
11
 
! Отговори
Изводът е правилен преди 4 години
Само не разбрах кой го интересува, че ти си бездарник!?
310
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E, бива ли така, нали Славчо ви бешу кумира. не така.хм, той и Костов определи като глупав, та камо ли Циципас...
309
7
 
14
 
! Отговори
Слушайте преди 4 години
Славун Чалгаридис, той е изявлен вирусолог.След като изкара спин разбира много от всички вируси и бактерии. не гледайте Цитиридис
308
5
 
11
 
! Отговори
МикроМакс ГРОБ преди 4 години
Чалгаросърбомана от махалите извън Плевен СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ винаги е мечтал да е световноизвестен ПЕВЕЦ супердаровит като СЛАВЕЙ и хората да плачат от умиление като му чуят гласчето с:ВЪНКА ИМА ВУЛК,едно ферари и прочиеКандидатът за наш Премиер-МинИСТЪР БИЙН Славейка Трифонова певачката винаги неистово е мразила собственото си ШОУ на Слави....ама като мозъчно и мисленно си склонен към оли-го-френия ставаш за *** и шут то ест да ти се СМЕЕ НАРОДАБългария че умре зарад Славйка ама със САЩ
307
5
 
11
 
! Отговори
Набор 1969 преди 4 години
От де БКП и ДС го намери този сръбски алкохолен ултранационалист Слави Трифонов чак в плевенските села?ПремиерМинИСТЪР БИЙНЕвромладежите и Сащмладежите може да му се чудят но пенсионер като мене е познавал поне 10 чалгаросърбомански двойници на ТрифоновТайната им е че са ревльовци до джендърство и клуб Спартакус и погребват ВСЕКИ със сълзи докато слушат османоюгославска естрадаЧервения сълзлив Душко Добродушко е от някъв отбор ЦСКА от БЕОГРАД с интелектуална ОЛИ-ГО-ФРЕНИЯ ставаща за ***
306
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За нищо не става плешивата чалгаджийка. А сетих се, може да му сложиш една мушама на главата и да ти играе плажен чадър ахахаххаха
305
1
 
13
 
! Отговори
Saxon преди 4 години
Абе вие сякаш нямате дистанционни-полудя тоя свят...
304
0
 
9
 
! Отговори
Чико преди 4 години
Пишете по къси коментари-дългите не ги четат...