Фики спечели "Като две капки вода", Маги остана втора

Дара остана трета във финалното шоу
19 май 2020 08:38, Александър Попов
58
Фики спечели "Като две капки вода", Маги остана втора
Фики в последния си образ. Снимка: Като две капки вода
Фолкпевецът Фики стана победител в осмото издание на "Като две капки вода" снощи. 
 
Негова подгласничка стана Маги Джанаварова, третото място остана за Дара, а финалната четворка бе допълнена от JJ.
 
"За мен беше магическо преживяване! Когато човек влага цялата си енергия и сърце в това, което прави, се увенчава с успех! Щатлив съм, че това шоу ми даде възможност да се разгърна и да спечеля одобрението на публиката и уважаемото жури", сподели щастливият Фики, който се сдоби и с нова кола.
 
"Ти беше истински хамелеон по време на сезона! Пресъздаде Лайнъл Ричи по изумителен начин – благодарим ти за всичко, което направи на тази сцена", сподели Юлиан Вергов след песента Hello, която беше избор на победителя за сезона. 
 
В образа на Уитни Хюстън и песента I have nothing Маги Джанаварова огласи залата, спечелвайки бурни аплаузи. Чаровната певица не скри вълнението, признавайки, че за нея е чест да бъде на една сцена с изключителните артисти от шоуто. Дара пък заложи в последната вечер на песента "Вървят ли двама" на Мария Нейкова.
 
За финалното си изпълнение JJ влезе в образа на Фреди Меркюри и Who wants to live forever.
 
Специални гости на големия финал бяха Мария Илиева, Софи Маринова, Тита, Ненчо Балабанов, Коцето и Криско, които представиха своя интерпретация на нашумелия хит Corona Ciao.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че момчето е възпитано, какво общо има с формата? Като изключим Луна, другите участници дали бяха не възпитани? Освен това не показваха непрекъснато родителите им,за да преценим дали се уважават и прочее други сладникави неща. Нямам нищо против момчето, но прекалено се подбутваше, което дразни и създава впечатление за нагласено предварително.
25
2
 
24
 
! Отговори
Гр оран преди 3 години
Готино шоу. За жалост с предизвестен край .......
24
6
 
38
 
! Отговори
Pepi преди 3 години
Маги беше ТОП в този сезон. Но от седмици се говореше, че дъртия джанго си е платил малкия Джанго да стане победител. А и нали самия продуцент си е от малцинствата, та се подкрепят .
23
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Осман 22А ти си най-обикновен расисти. Лечение за комунизъм, хомосексуализъм и расизъм няма.
22
4
 
18
 
! Отговори
11 преди 3 години
Е, предаването е станало модерно по европейски - либерастно и толерастно.
21
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То се очакваше. Такова бутане му направиха още първия ден журито, че беше кристално ясно...
20
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 16 Трябва да направи Фикито дует с онази наша туркиня дето пее "Кен лиййй" с някоя песен на английски. Ще е мазало! Муахахаа....
19
19
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Който и да беше станал, щеше да има подобни коментари - че не заслужава, че е нагласено...българина е такъв яко обича да "хейтва" да използвам тази така модерна думичка. Ако можеха всички да се поучат от възпитанието, благородството и смирението на Фики, с това ме спечели това момче. Иначе шоуто е за имитиации, не за пеене и спечелилия трябва да е такъв който е направил най-сполучливи имитации и това беше Фики. Маги има много глас, но успя да влезе най-много в един или два образа както трябва
18
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти, с английския -що не изпееш нещо, което Фики пее?Английски ще научи, но ти няма да се научиш да пееш като него.Това е талант, дар!Тук пишат съвършени, талантливи, много работливи хора, които имат такова самочувствие, че си позволяват да обсъждат другите.Това признак на ниска култура и възпитание.Нищо ново! Избиване на комплекси.
17
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Посред нощ в спалнята на Фики:- You're gonna die !- ?- You're gonna die !!!- ?!?!?!?- Юргана дай, че измръзнах ***!
16
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
- You're gonna die !- ?- You're gonna die !!!- ?!?!?!?- Юргана дай, че измръзнах ***!С на тоя английския му съм се попикавал от смяхВажното е да пееш Издислав ( Is this love) )))
15
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази година не гледах Капките.Никой от избраните да участват не ме кефи.Халтураджиян чалгаризира хубавия формат.Копае дъното.Рачков,Зуека и Фънки изтъркани,та чак продрани.Не си губих времето с тях.
14
15
 
31
 
! Отговори
Сисиси преди 3 години
Нагласена работа
13
12
 
40
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
Това "предаване" загуби аудиторията си безвъзвратно!
12
2
 
5
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
И по тукашната телевизия го въртят този формат, но когато и да съм го засякъл или реклами или някакви излияния на някой от комисията или преразказват предния епизод. Добре че е туб-а, за да може да чуеш как пеят хората.
11
1
 
31
 
! Отговори
Хасфалт преди 3 години
Добре ще е повечено хсигани да са поне наполовина като Фикиту, хъъъъ
10
3
 
5
 
! Отговори
www преди 3 години
P.P.S Именно "правенето" на музиката прави разликата между певци и музиканти. Ако разчиташ да си само добър певец - винаги ще се намери някой по-добър.
9
25
 
14
 
! Отговори
www преди 3 години
P.S. Фики е невероятен професионалист.
8
1
 
16
 
! Отговори
www преди 3 години
До Анонимен 6В това а и в другите риалити формати не се "вижда" кой каква музика може да ПРАВИ а какво може да изпее. Ако Маги Джанаварова можеше да прави музика така, както може да пее щеше да е от друга планета. Сега и тя и другите доказват че просто могат да пеят.
7
15
 
48
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Като цяло,този път нямаше...големи и интересни таланти в шоуто.На фона на това Фики изпъкна с таланта си и положения труд за изграждане на образа,като повече от тях бяха сполучливи.Направи ми впечатление,уважението на Фики към баща си Тони Стораро,когато той излезе да го поздрави на сцената.Добро и възпитано момче е отгледал Тони,може заслужено да се гордее с него.

Спонсорирани публикации