Джоли притеснена от новото гадже на Брад Пит

Вижте каква е причината
31 авг 2020 12:49, Ивета Иванова
27
Джоли притеснена от новото гадже на Брад Пит
Снимка: БГНЕС

Скоро се разбра, че Брад Пит си е намерил ново гадже - 27-годишната моделка Никол Потуралски. Двамата бяха забелязани на екскурзия във Франция и дори се твърди, че са заедно от 9 месеца, но са криели връзката си.

Изглежда бившата жена на актьора Анджелина Джоли е притеснена, че новия романс на Брад ще засегне връзката му с децата. Пит и Джоли имат 6 деца.
 
Анджелина изоствали любовния си живот, за да се посвети на грижи за децата, особено по време на пандемията от коронавирус. Източник на "Hollywood Life" съобщава, че 45-годишната актриса е притеснена как ще се отрази новата връзка на Пит на децата.
 
"На Анджелина ѝ пука с кого излиза Брад, ако това ще се отрази на децата им, но иначе тя не проявява интерес към любовния му живот", казва източникът. Твърди се, че тя вече нямала чувства към него, но продължава да го уважава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя тази всичко я притеснява... И затова е сама. Такива дето си налагат мнението по емоционален начин им е съдено мнооого да страдат, И ако упорстват винаги остават сами.
18
2
 
3
 
! Отговори
anonymous преди 3 години
Изглежда си е мислила, че дори след като се разведе с него, той ще продължава да тича след нея и да й се моли или ще влезе в манастир. Много жалка ситуация, арогантни хора се мислят за незаменими. Причиняват вреда на някой, за да се самодоказват, а после се чудят защо той не иска вече да ги погледне. Голяма изненада за всички. Той има право да бъде щастлив и да разполага с живота си, както намери за добре. Иначе за мен поне, Анджелина е безспорно много красива, дори и сега, но е душевен ***.
17
6
 
2
 
! Отговори
АБВ преди 3 години
АЛООО,АНОНИМНИЯ,МНОГО ЗНАЕШ !!!НЯМАШ ЛИ СИ РАБОТА??ИЛИ СЕ НЕНУЖЕН ДЪРДОРКО
16
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз мисля, че Брад Пит направи всичко възможно да запази брака между тях. Тя бе непреклонна и категорична, че нищо повече не може да се направи и че не желае повече да живее с него. Подаде иск за развод в съда и така всичко на практика и на теория свършва, човешкия живот е много кратък за други обрати.След това Брад Пит е свободен от юридическа и морална гледна точка да си търси нов партньор в живота, той не е влизал в манастир. Ако има средства за друга жена, всичко най-добро в живота.
15
5
 
20
 
! Отговори
мега преди 3 години
Шизофреничка е тая откачалка всички трябва да стоят надалеч от тази истерична баба
14
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брат Пит е относително стабилен. Беше с Дженифър Анистън докато тя беше на възраст 31-36 години. После беше с Анджелина Джоли, докато тя беше на възраст 30-39 години, сега е с Никол Потурански на 27 години.
13
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, защо си изреза босетата.Дъската нее жена .Требе си що е дадено в хълмоввариант.Докосването идва от визията.Като няма форми,Брат да не е робот.Това е краят на една истерия.
12
10
 
28
 
! Отговори
ззз преди 3 години
До Анонимен: зверски сексапилна Е това как го измисли ???Като и видя злобната физиономия и напомпаните и устни и ставам импотентен!Само се чудя кой и защо наложи нейната "красота" в Холивуд.Има стотици по-красиви и сексапилни а като хора хиляди по-добри от нея в Холивуд, но всички говорят и дъвчат предимно този крокодил.Може би защото съсипа живота на Брад Пит ?
11
12
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
И колко от тези 6 деца са от Брад Пит та той да е задължен да се гриви за тях.
10
9
 
40
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 3 години
Ега ти новините дека ги праскат - на кой му пука за тоя Рептил!?
9
9
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е жал как една толкова зверски сексапилна жена като Анджелина се докара донтолкова жалко положение заради извратените си възгледи за живота. И постоянно използва децата за оправдание на собствената си лудост и крайна неадекватност. Не че аз мечтая да се докопам до нея, просто е жалко да се похаби такова чудесно божие творение.
8
9
 
31
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Пословично грозна и отблъскваща!!!
7
4
 
37
 
! Отговори
малии преди 3 години
туй Жолито станало много страшно беее.
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Притеснена е, че новото гадже е много по-млада и ще накара Брад да направи спрямо нея това, което тя направи на Дженифър Анистън.
5
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ейй някой жени са страшна работа. Децата безмилостно биват използвани заноправдание за всичко, включително и за неуместни коментари за личния живот на бившия. На мен, видите ли, не ми пука за него...но децата да не пострадат ....:)))
4
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
продължава да го уважава, защото има пари. Ако обяви фалит ще я видим колко точно ще го уважава. Голям вампир излезе тая, ама от това да не те слуша главата - по голямо нещастие не може да има.
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Прилича другия път. По-скоро прилича на Ирина Шейк.
2
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе повече от 10 години разлика, ако искаш освен забавление от един човек и контакт си е нелепо. Тази млада мацка, какво може да си каже с дядо ти Пит стар алкохолик. Мани, мани - просто и се ходи м имението за 65млн., но той малко се излага.
1
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото прилича на нея