Стоян изхвърли Митко Шестака от "Фермата", последва рев

Гайдарят го надигра с 8:2 на Арената
22 ное 2020 08:15, Александър Попов
109
Стоян изхвърли Митко Шестака от "Фермата", последва рев
Снимка: Фермата

Македонецът Митко Шестака напусна "Фермата" на метри преди финала на шоуто. Винопроизводителят от Мелник този път пийна студена вода, след като загуби категорично на Арената от гайдаря Стоян.

Митко се превърна в любимец в шоуто и участниците го изпратиха със сълзи. Победителят Стоян пък горчиво се разкая, че е направил грешка при избора си на съперник и с победата си е изхвърлил от стопанството най-уважавания участник.

Гайдарят показа по-голяма бързина, сила и издръжливост в битката и победи с категоричното 8:2 опонента си.

"Искам да запомнят работата, да запомнят, че трябва да се работи, че трябва да се свърши всяка работа, както трябва. Работата трябва да се свърши, защото това е основното, за което сме дошли - да сбъднем една мечта", сподели на тръгване Митко.

Още по темата
"Чичо Митко е богатство! Той беше стълб, приятел, баща и учител", ревна Мария, след като мелничанинът си тръгна.

Феновете на шоуто обаче я определиха като лицемерна и виновничка за това Митко да си тръгне от риалитито.

Победителят Стоян пък горчиво се разкая, че е направил грешка при избора си на съперник и с победата си е изхвърлил от стопанството най-уважавания участник.

Гайдарят показа по-голяма бързина, сила и издръжливост в битката, смаза опонента си с 8 на 2 и така си гарантира още време в стопанството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От тазгодишната Ферма разбрах,че няма да си купя мед от Надка,вино от Шестака,нито сготвено от Кустев.Когато нещо се произвежда от злобар,то не носи ползи а само вреди на човек.
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радвам се,че Стоян в честен двубой отстрани от "Фермата"двете протежета на Босфор тв.и продуцентите -готвача и винаря.
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шестачето си въобрази,че след смешния дуел с Асен ще се бетонира у "Фермата" и ще си кюти до финал където да "блесне"като "икона" и със зрителския вот. Петнистата хиена Надка и тя е само гост във фермата на Андрей и тъй като не била за 100 хиляди, ми ето и вратата -да си излиза.Показа каквото показа.Пешо каскета и гвардейчето с папионката жалки сметкаджии.Ще делят наградата:)))Никой не я заслужава. Продукцията да я даде на Андрей да си разработи бизнеса с каракачанските овце.
75
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мене много са ми самнителни шефа иван и мариичето и калоян и продукцииката какво стои зад тях там нещо се крие все още не можеме да го разгадаеме явно някои много ама много интилигентни хора седят зад тази коалиция.
74
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Калоян е СРАМ за гвардейската част която е един от символите на България редом с герба,знамето и химна.Няма място там.
73
0
 
16
 
! Отговори
На Димитровден преди 3 години
се разпускат наетите ратаи и работници. Наемат се на Гергьовден. Четете повече литература. Това е гаф на продукцията на Фермата. Казва се още Разпус.
72
0
 
6
 
! Отговори
До 101 преди 3 години
Мария избра Стоян, и той избра Митко. Грешна Ви е фактологията.
71
5
 
5
 
! Отговори
до анонимен 88 преди 3 години
Мария избра Митко по сценарий и затова се отказа от Дая. С избирателнното отношение към участниците и грешния отговор на Алманаха Андрей показа, че всичко е по сценарий . Може те да са накарали Стоян да действа толкова объркано, за да запазят възможността да се възползват от винаря . действат като групата на двойката ( както нарече днес по БТВ Митко Калоян и Петър ) . Дано Стоян победи мачо Пепа на дуел. Победителят ще е от ревящите и да отстъпи парите на иконата Митко за реванш .
70
3
 
22
 
! Отговори
Янева преди 3 години
Истинските победители са Стоян и Милена!!! Отвратена съм от гадното поведение на другите,особено на работливата-*** Надя!!!Такава злоба изписана на лицето и, че чак страх да те хване!!!Какво да се чудим,защо унижават Стоян,и в живота винаги добрия човек го изкарват *** и го тъпчат хиените.А когато реши да се защити веднага става най -лошия.Дано има справедливост накрая!!!
69
0
 
16
 
! Отговори
Евило преди 3 години
"Приятелите"-ревачи му помогнаха, а не Стоян, който нямаше друг избор, ако иска да продължи!
68
2
 
12
 
! Отговори
Чичо Митко преди 3 години
е работлив и умен човек, но ония двамата са му обещали финала, заради виното. Но пък вече е рекламиран, и бизнеса му тръгва нагоре. Както и готвача Кустев. Реклама правят и на пчеларката.
67
0
 
22
 
! Отговори
Осмака преди 3 години
Мара е много проста и долна интриганка а Калоян в душата си е страхливец и злобар
66
0
 
17
 
! Отговори
Осмака преди 3 години
Мара е много проста и долна интриганка а Калоян в душата си е страхливец и злобар
65
5
 
3
 
! Отговори
kingsize преди 3 години
Не знам за Фермата, но Шестака има страхотна изба в Мелник и прави уникално вино! Браво, пак ще си взема!
64
0
 
10
 
! Отговори
Тигъра преди 3 години
пълна порнография *** толкова *** събран на едно място
63
1
 
15
 
! Отговори
Коментермата ^_^ преди 3 години
Не знам ама и тука много злоба има...
62
1
 
41
 
! Отговори
А преди 3 години
Не сме родени равни. Нито физически, нито психически. Няма чест в това да тъпчеш по-слабите. Ама аз му казах , че не го харесвамИ затова е чест за мен да го унизявам!Набива крак без да е научил най-важното в професията си.Както и да е. Нали рейтинг гоним. Стоянчо е идеален да му се яхнем всички. Хей така сеир да става.
61
10
 
52
 
! Отговори
... преди 3 години
Точно така Калоянчо! Мачкай. Тъпчи и влачи момче! Точно там е честта и достойнството. Слабите трябва да се унижават. Научил си си урока. Стъпвай на врата. Ти си нашата гордост! ГВАРДЕЕЦДа ти пикам на честта
60
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер лицемери са всички останали към момента във фермата. Няма защо да обвиняват Стоян за избора му (въпреки меко казано некоректното му поведение) - взеки играе своята игра според възможностите си. Няма правило засега, което да ограничава или защитава играч без имунитет от двубой. Ако всички лицемери, мъжки клюкарки и ямболски вълци толкова много държаха на шестака, щяха да му подарят битката за имунитет и тогава Стоян нямаше да има слаб опонент. Ама пъсти страх...
59
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до разкрачената Даяна...Явно си мераклия,нареди се след Боби.