Тайните за красива кожа на Кейт Уинслет

Как актрисата се грижи за красотата си?
22 юни 2021 22:21, Дарена Найденова
15
Тайните за красива кожа на Кейт Уинслет
Снимка: БГНЕС

Ако скоро не сте го правили, време е да аплодирате Кейт Уинслет.

45-годишната актриса изобщо не забавя ход и наскоро отново стана централна тема с хитовия си сериал Mare of Easttown. Грациозната Уинслет, която някога позираше гола върху портретите на Джак Доусън от „Титаник“, пренася актьорския си талант от емблематичната морска романтика до разследване на убийство в малък град. В комплект с подходящ акцент от окрът Делауеър, Пенсилвания, Кейт впечатлява в ролята на травмиран и обезумял детектив в град, където всеки познава всеки.

Нейната автентичност и сурова хуманност в сериала накара мнозина да осъзнаят колко много обичат британската звезда. Красотата ѝ е също толкова впечатляваща, колкото и нейните екранни изпълнения. Въпреки своите 45 години, Уинслет все още изглежда перфектно, карайки всички нас да ѝ завиждаме благородно.

Докато вие се наслаждавате на играта ѝ в Mare of Easttown, ние ще ви разкрием тайните на Кейт Уинслет против стареене.

Денят ѝ започва с чай и овлажнител

„Първото нещо, което правя всеки ден, е да си приготвя чаша йоркширски чай“, казва Уинслет пред Marie Claire. Допълва, че топлата напитка я подготвя за деня и я зарежда с нужната енергия. В същото интервю звездата споделя, че измива лицето си със студена вода, след което използва овлажнител. Любимият ѝ продукт е в кремообразна форма, който обаче не е лепкав и действа перфектно дори и след нанасянето на грим.

Не прекалява с грима

Кейт споделя, че обича кожата ѝ да диша и именно затова не използва твърде много козметика. Тя допълва, че често може да я видите без грим, когато не снима поредния си филм. Когато кожата ѝ е зачервена или възпалена, актрисата използва неутрален фон дьо тен, за да изравни тена си и да се справи с проблема.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Кейт Уинслет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Не залъгвайте бабичките да тичат по магазините и да купуват скъпи кремове и помади ! Просто Уинслет се е родила с хубава кожа и това е ! Или го имаш , или го нямаш ! Както плешивите мъже !
8
0
 
1
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Готина е. При нея има възход в актьорската игра, с времето е станала по - талантлива.
7
3
 
2
 
! Отговори
бай леонардо преди 2 години
Какъв е тоя *** на снимката?
6
2
 
6
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Каква кожа?! Лелче си е. Много ми падна в очите с онзи филм, където беше с някакъв чернокож в планината.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тайната на хубавата кожа е - милиони в банката и липсата на физически труд, най-вече на открито, слънчево и ветровито, особено тежък такъв.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
една от големите актриси, и максимално естествена във всяко отношение! вместо да дадете да се разбере, че не е кифла, вие я приравнявате с най-големите кифли, които нищо не са направили през живота си, освен да се "грижат" за добрата си генетика, обикновено с парите на ***, били те мъже или публика. че и жена я пуска тая халтура, брао, госпожа
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
божичко, кейт уинслет не просто не прекалява, а изобщо не слага, и далеч няма красива кожа, но не й пука!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига просташки коментари. Кейт Уинслет беше огън, уникална красавица в Титаник преди 25 години. Сега неизбежно годинките си казват думата, но е запазила красотата и излъчването си.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фондьотен и фотошоп.