Салма Хайек прие незаконния син на мъжа си

Франсоа-Анри Пино има 14-годишен наследник
Обновена: 17 авг 2021 20:01 | 17 авг 2021 19:35, Теодора Драгоева
7
Салма Хайек прие незаконния син на мъжа си
БГНЕС

Между Салма Хайек и Линда Евангелиста няма драма. Супермоделът от 90-те коментира с емоджита-сърца снимката на актрисата, която позира с нейния син Августин.

14-годишното момче е син на съпруга на Салма - френския милиардер Франсоа-Анри Пино. Еванджелиста и Пино години наред водеха ожесточена битка за попечителство и издръжка по отношение на момчето.

Изглежда обаче 54-годишната Линда вече изпитва единствено топли чувства към своя бивш любим и неговата съпруга Хайек.

На сладкия кадър Августин носи сива тениска и черна бейзболна шапка и се усмихва широко, а Салма чаровно наднича зад него. Вижда се, че семейството е на почивка с яхта.

Звездата на "Фрида" обяви, че е сгодена за Пино през март 2007 г., като тогава обяви и че е бременна от милиардера. Хайек роди дъщеря им Валентина Палома Пино през септември 2007 г.

Линда и Франсоа -Анри са имали връзка за кратко между 2005 и 2006 г. Тя ражда Августин през октомври 2006 г., но тогава отказва да каже името на бащата на бебето. Едва през юни 2011 г. канадската красавица подаде съдебен иск и заяви, че Пино е бащата на сина й.

Колкото до Салма, тя е в прекрасни отношения и с доведените си деца, които са от първия брак на Пино. Франсоа-Анри има 23-годишен син Франсоа и 20-годишна дъщеря Матилде, от бившата си съпруга Дороте Лепер.
 

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Орлин Соколов преди 2 години
Проверих го тоя циркаджия,и направо се разсмях на новината от сърце.Че тоя брачед има пет законни деца само,без да броим незаконните. Тия са пълни нещастници.Дори незная кой кплко деца има другия,и това се научава по време на брака между първата и петата година.Бетер зайците са.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва незаконен толкова грозни звучи...как не ви беше неудобно да го напишете?! Детето е извънбрачно родено и изобщо не е незаконно.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
синът на мъжа и не е незаконен a извънбрачен
1
7
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Талибанка ли е тая не съм я чувал :)))