Хандбалистката Камелия взе още един скалп във "Фермата"

Размечта се да се види на финала след победа над Лили
24 ное 2022 09:11, Александър Попов
30
Хандбалистката Камелия взе още един скалп във "Фермата"
Снимка: bTV

Поредна победа отчете хандбалистката Камелия на Арената във „Фермата“ и се размечта да се види на финала на риалитито в началото на декември. Синеоката спортистка взе „скалпа“ на народната певица Лили, която беше ценена като най-красивия глас в стопанството, но, също така, беше смятана за физически най-слабата жена. Въпреки че я подценяваха, тя показа неочаквана сила и точност.

Камелия убедително поведе в първия ден от извънредния дуел, в който съперничките трябваше да балансират с топка за боулинг и да цепят ритловици. На следващия ден бесарабската българка стопи разликата с повече верни отговори на въпросите от Алманаха и, парадоксално, се представи по-добре в стрелбата с пясъчни торбички от хандбалистката, която се гордее с точния си мерник. 

Изходът от сблъсъка се реши в последната, пета битка - рязането на греди. Камелия развъртя триона с огромна скорост, докато Лили крещеше от болка при всяко свое движение, защото ден по-рано прежули дланите си, докато цепеше ритловици, а кожата й се свлече. Хандбалистката триумфира, спечели дуела с резултат 8 на 7 и запази мястото си в риалитито. Няколко дни по-рано тя успя да отстрани от предаването и шампионката от шестия сезон Хепи Ванче.

"Щастлив човек съм. Благодаря ви за емоцията, която изпитах във "Фермата". Бъдете щастливи, наслаждавайте на всички моменти, обичайте близките и се уважавайте. Нека сме по-добри!“, каза на сбогуване Лили, която преди няколко години участва и в четвъртия сезон на "Фермата". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: камелияФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цвили Не е певица Изобщо ! давам и 50лв Да Не пее Никога !
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
па родителите на Цвили бляк ,отврат ,по-лигочи и от нея ,никъв български Не знаят ,а се правят на българи -две думи на български и др на руски - Абе украинска му работа -мазни нахални ,а опосумята ги прокламират ,защото им Плащат !
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лукав и гаден човек е тази Камелия, не мога да и се изкефя на победата защото тя е кофти.
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Урааа,гадното лигле Цвили е Вън ! -хем грозна,хем с претенции ,че и певица била - Смех ! грачи като гарга ,че и телефон си дала за участия ! Има ли глухи *** да и платят да им пили мозъка ?
12
4
 
16
 
! Отговори
неутрален преди 1 година
В ТАЗИ ФЕРМА ОТ КАМЕЛИЯ ПО-ГОЛЯМО ЖИВОТНО СЪС СИГУРНОСТ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз като професионален музикант работил с Вълкана Стоянова, Янка Рупкина и мн др ПЕВИЦИ ви казвам - тази Лили НЕ може да пее - грешни интонации,фалшиво с полутонове и фалцети ,с някакви руски украшения и произношения ,а дикцията и е направо катастрофа ! -Не е певица ,нищо ,че има нахалството и самочувствието на такава !
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Камелия е едно много грубо и завистливо момиче. А се смята за пряма и откровенна. Не, всъщност е злобна и невъзпитана.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Певицата Лили загуби много достойно 7:8 за Камелия. Спортистката, която непрекъснато се изтъкваше би трябвало да бие много по-категорично. Двубоят беше абсолютно равностоен.
8
2
 
3
 
! Отговори
ЛС1914 преди 1 година
Тази Камелия ако ми падне...
7
1
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 10, преди 1 година
"Много примитивизъм се навъди." - - С подобни предавания за нискочелието - така е.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много примитивизъм се навъди.
5
4
 
6
 
! Отговори
Леви Строс преди 1 година
"Фермата" потвърди много мои наблюдения за живота на първобитните племена, които нямат никаква представа за модерната цивилизация. Преди това предаване смятах българите за европейски народ, но сега с голям интерес наблюдавам как в 21 век хора могат да мучат нечленоразделно и да се бъхтят с тояги, за да си осигурят ежедневната прехрана.
4
6
 
13
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Някаква бесарабска фльорца,която вървеше по ръба,скатаваше се,тази локумена певица която размахваше знамето на Украйна,нямаше място в този изцяло български проект.
3
9
 
2
 
! Отговори
Бате Мате преди 1 година
Много хора бъркат злобата с прямостта. Срещу онова "празно канче" съвсем заслужено си беше надменна, защото каквото повикало, такова се обадило. Всичките изменници, които впоследствие застанаха зад "празно канче" са едни лицемери - толкова. Никой не казва, че тази е "цвете", но покрай онова мрънкало и интересчийче си е направо цвете. Сега пък всичките се затъжиха за "певицата", която уж трябваше да е фермер, ама нещо не беше. Та спортът й помогна в случая.
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Фермата" трябва да се печели от хора като Яни и Веселка. Хора можещи, разбиращи от фермерство, а не от спортисти или музиканти. Това все пак е ферма, а не стадион или сцена. Камелия и Нина са най-неприятните лица във тазгодишното издание и дано не стигнат до финал. Ако стигнат хората няма да ги подкрепят със сигурност
1
15
 
19
 
! Отговори
Зрител преди 1 година
Много ме е яд, че тая zлобарка и гроzотия отново победи. Не мога да я понасям, нищо не й харесвам.