Aксения отпадна от "Фермата" седмица преди големия финал

Камелия разгроми съперничката си с 9 на 1
13
Aксения отпадна от "Фермата" седмица преди големия финал
Снимка: bTV

Седмица преди големия финал на „Фермата“ на 10 декември в стопанството се разигра една от най-тежките, напрегнати и емоционални женски битки, в която участничките стигнаха до ръба на физическите си сили.

Макар че вложи огромна енергия и демонстрира впечатляваща сила, домакинята Аксения Михайлова падна с 1:9 от голямата си съперничка в предаването, хандбалистката Камелия. През осмия сезон, „Мостът на времето“, между двете тлееше напрежение, което се превърна в пожар на Арената.

Въпреки че отпадна на метри от финала, Аксения си тръгна с достойнство и видимо доволна.

"Щастлива и удовлетворена съм, че имах възможността да участвам в толкова тежка битка. Жадувах я и, макар да не я спечелих, я изживях. Полусбъднах мечтата си да стигна до финала“, каза тя, преди да се прибере при близките си.

В сблъсъка за оцеляване срещу Камелия Аксения излезе пренавита, с видимо бушуващи емоции. Първата битка - коване на дъсчен мост, мина при високо напрежение, но на последната права хандбалистката се концентрира и победи, макар и само с пирон преднина. При коването тя удари лошо пръстите си и се наложи да бъде прегледана от лекар.

Във втората битка участничките трябваше да цепят пънове, в които е скрит ключ и да разсекат ритловица. Камелия влезе в сблъсъка убедена, че не е достатъчно технична с брадвата, но въпреки това успя да нанесе серия от бързи, силни и изключително точни удари. Аксения, от своя страна, се затрудни сериозно при цепенето. Тя не успя да направи клин в ритловицата, завърши с по-слабо време, отново загуби и така позволи преднината на опонентката й да се увеличи. Късметът й не проработи и на въпросите от Алманаха - двете с Камелия дадоха еднакъв брой верни отговори и разликата в резултата им се запази.

Дуелът достигна кулминацията си в четвъртата, епична битка, която обикновено е запазена за мъжете - търкаляне на огромна, 500-килограмова гума и скоростно рязане на филии от греда. Събрали цялата си воля и спортна злоба, конкурентките се хвърлиха през глава в изпитанието. Двете се бориха смело с гигантската гума и, останали без дъх, показаха феноменална бързина с триона. Камелия завърши само с 16 секунди по-бързо и спечели както битката, така и дуела. „Щастлива съм!“, каза тя, след като отбеляза четвъртата си победа на Арената и така изравни рекорда на шампионката от шестия сезон Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче.

През следващата седмица предстоят най-напрегнатите дни във „Фермата“, а в събота ще станем свидетели на грандиозния и непредсказуем финал. На 10 декември от 20:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност отново да проследят вълнуващата развръзка на сезона и онлайн, в 360-градусов стрийм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Тед Бънди преди 1 година
На тази ще и нацепя дървата
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аксения попадайки в добра среда се успокои и се разкри като едно отговорно и уважително момиче. Всички я харесаха и стана любимката на отбора. Въобще " старите герои" нямат грешка.
8
6
 
6
 
! Отговори
Ами да преди 1 година
Камелия е много зла и подмолна! Да силна е, защото е спортистка! С тези змийски воднисти очи, като се втренчи в човек тя го парализира! Имах чувството, че Аксения беше омагьосана! Даже много добре се представи Аксения, домакиня без да е спортистка! Не съм фен на Камелия, но тя ще стигне до финал! С нейната злоба се очаква! Освен, че е злобна е и ревнива! Как само ревнуваше Калин, колко злоба изля отгоре му ! Мисля, че зрителите няма да гласуват за нея!
7
3
 
10
 
! Отговори
Tangra преди 1 година
Сега ще трябва да гледаме тоя грозил до края.
6
4
 
7
 
! Отговори
Dim преди 1 година
Аксения е готина мадама! Но грешка направи, че избра Камелия... Една седмица преди финала не се правят такива грешки. Знам, че много искаше да отстрани Камелия. Но викни си Нина, отстрани я, отиди на финала и тогава натрий носа на Камелия. Ефектът щеше да е много по-голям. Камелия щеше да те гледа как държиш чека (разбира се ако беше получила висок зрителски вот), но предполагам, че щеше!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям финал за малка българия.
4
4
 
10
 
! Отговори
Елементарно преди 1 година
Аксения влезе пренавита още в началото, като се изживяваше на капризна и важна мадама.Получи отпор от не по-малко надъханите нови надежди, което прерасна до групова нетърпимост.Мацката реши да смени средата и се прехвърли при по-семплите провинциални "стари".Започна опипващо, граничещо с подмазване, после се поокопити и прикотка простодушните женички, а на мъжагите предложи голота и съблазън.Така ги сложи в малкия си джоб.Самочувствието й ескалира, взе се насериозно и така до провала.Нищо повече
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мн чалгарее и простее ,па мъжа и кви движения правеше от дивана ,опънал дисагите .....чак беше смущаващо .....
2
8
 
7
 
! Отговори
вв преди 1 година
много ме е яд за аксения, има дадености и камерата я обича
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
изгонихти готината мацка, сега ората няма да ви гледат риалититу ами чи си пуснат чалга или мач!