Преди коронацията - ще направи ли Чарлз компромис с Хари?

Кралски експерт разкрива каква е възможността да му прости
19 яну 2023 23:00, Иванка Гъркова
16
Преди коронацията - ще направи ли Чарлз компромис с Хари?
БГНЕС

Чарлз III и останалите членове на неговото семейство ще бъдат безкомпромисни с Хари и Меган. Единственото нещо, което херцозите на Съсекс искат от тях в момента, е едно извинение или капитулация, но това едва ли ще стане. На това мнение е Том Бауър, който написа неоторизираната биография на Маркъл преди време.

По думите на експерта, било наивно кралят и принц Уилям да търсят „мирна среща на върха“ с Хари и неговата съпруга. В тази връзка той призовава да пуснат официално изявление, с което да опровергаят твърденията на двойката.
 
„Те искат Уилям, Кейт и крал Чарлз да кажат, че семейство Съсекс са абсолютно прави и са били онеправдани. Но те не са прави и не са били в това положение“, казва Бауър в интервю за предаването Good Morning Britain.
 
Според писателя, ако кралското семейство направи компромис с двойката, която е доказала във времето, че не е надеждна и казва лъжа след лъжа, е все едно сама да подкопае имиджа на монархията, която Елизабет Втора гради толкова години.
 
Хари и Меган с колосални щети за кралския двор
 
Том обяснява още, че с признанията си принцът и неговата съпруга, които се отделиха в САЩ, са причинили колосални щети на британския кралски двор. След като обкръжението на покойната кралица не даде изявление заради техния разказ пред Опра Уинфри, сега Чарлз не бива да прави същата грешка и да мълчи отново, смята експертът.

Принц Хари стигна още по-далеч: Бил роден да е донор на принц Уилям

Устойчива мода: Чарлз III с палто на 40 години

Мемоарите на принц Хари удариха кралското семейство, но какви са последствията?

 
„Откакто се появиха пред Уинфри, Меган и Хари бълваха безкрайни обвинения, погрешни твърдения, неточности и често откровени лъжи“, казва той. Според него те не може да продължават до безкрай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
8
 
! Отговори
Хари преди 1 година
Много е тъжно всичко това. Всяко семейство си има своите проблеми, дори и да е кралско. Това са нормални неща, които обаче трябва да се решават вкъщи. Да се оплакваш, че си се сдърпал с брат си или, че роклята на детето е не знам каква, да ревеш пред света е тъжно.
12
1
 
12
 
! Отговори
Дедо Поп преди 1 година
Игнориране на Просто Хари е най-добрия вариант за Кралското семейство. Американските медии винаги са търсели сензациите и конфликта в своите статии и репортажи. Това според тях привлича зрители и повишава рейтинга им . Ако Хари не може да споделя "истините и фактите" си вечно. Вече започна да се повтаря ... След като няма видим конфикт и винаги среща мълчание от отсрещната страна скоро ще стане безинтересен на американската публика и ЗАБРАВЕН ....
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина живо се вълнува от Англия, все пак ходихме да им берем ягодите едно време.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ни интересува!
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се пресели в Столипиново няма да плаща наем и ще го третират като крал, а Магън като кралица.
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да организират на хари харакири и всичкия рев и вайкания ще свършат. И без това изглежда е живял в неописуеми мъки в двореца. Иначе това е кармата, която застига чарлз, камилата му и наследниците му, за погубването на живота на Даяна. Чрез този лисугер ежедневно им бие шамари от отвъдното.
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те нали сами се отказаха от двореца, какво повече. Да си живеят в Америка и да забравят миналото. Не е нормално да ги търпят повече
6
1
 
19
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Царя да напрай ДНК тест на туй рижаво магаре :)))
5
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Я
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро Хари ще разбере, че някой Джамал дели брачното му ложе.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми пука, ако иска принц Хари да се хвърли от високо.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще потупат по рамото колонията Бг
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хари скоро ще срещне лари и тогава меган ще се върне в гетото отдето я прибраха