Заради написаното за Камила: Крал Чарлз III е ядосан на Хари

Бил възмутен от сина си
Обновена: 23 яну 2023 18:16 | 23 яну 2023 17:45, Ивета Иванова
10
Заради написаното за Камила: Крал Чарлз III е ядосан на Хари
Снимка: БГНЕС

Крал Чарлз III е възмутен от малкия си син - принц Хари.

А причината - нещата, които Хари е написал в мемоарите си "Spare" за доведената си майка и съпруга на Чарлз - Камила.
 
Източник на "Us Weekly" казва, че кралят е най-притеснен от абзаците за жена си.
 
"Чарлз е разстроен. Той е ядосан и възмутен, че Хари е дал гласност на толкова много засрамващи и вредни твърдения и това го е поставила в ужасна позиция с Камила, разбира се, сега, когато тя е въвлечена в уравненията. Това наистина мина границата по повече начини, не само по един, но има толкова много ужасни коментари и разкрития от Хари, че баща му не знае от къде да започне. Той се надява, че с времето нещата ще се успокоят и Хари ще се размекне спрямо семейството си, поне така се надява. Но той няма да настоява или да се извинява", обяснява източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имат само 6 000 000 долара годишно разходи за "сигурност". Отделно на прос_такесата са й нужни поне 2 000 000 годищно за парцалки, за да може да ходи на "благотварителни" рандевута и да пръска "съпричастност" за "малките хора". Чех_льо трябва да заработва колосални суми, пък и нищо не умее. Та също. Що да не пишат/плещят глупости за най-известното семейство в света, след като има кой да им купува лъжите.
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде, още една Гугъл преводачка се изявява като писач в тая медия. Закривай!
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се почеше по макарите и след това и той да напише едни мемоари, където обяснява как децата му са от коняря и за нищо не стават. Така де, Холивуд иска скандали, иначе не може да диша.
5
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
тия накрая и жъ са изпонабият,ако са не изпотрепат ...Ромски табиети...И всичко заради мекушавостта на Хараламби и дивата агресивност на африканката...За сега тя печели по точки,но...не бих се учудил скоро да й се стъжни..
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тез и те не знаят за какво съществуват, че се уляха да ни занимават с глупости. Какви крале са тези, като нямат грам власт? Театрални фигури, които се правят на маймуни, щото така им наредили. Евреите отдавна им взеха властта.
3
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тезу тримата *** и амсалаци нямат оправия. Дъртата ги държеше изкъсо и нямаше големи излагации, но сега заобиколени и от три прости жени, само надолу. Само се чудя на тези англичани? Какво толкова им се радват и ги хрантутят стотици години. Явно са тотално по-дебелни и от тях.
2
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чарлз и Камила създали тези " засрамващи" ситуации и сега Хари им е крив. Камила да не беше се мешала в кралското семейство, като иска да мислят хубави неща за нея.
1
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А синовете му дали не са били възмутени и разстроени от хойкалото Чарлз, сменил Даяна с Камила...