Алла Пугачова вече няма къщи, няма замъци в Русия

Променят името на марка обувки, кръстени на нея
27 яну 2023 11:51, Нели Христова
111
Алла Пугачова вече няма къщи, няма замъци в Русия
Снимка: БГНЕС

Руската поп-кралица Алла Пугачова заяви, че вече не притежава никакви недвижими имоти в Русия. "Няма апартаменти, няма къщи, няма замъци", добави тя.

В същото време цензурата в Русия е стигнала до обувките, пише в. "Известия" - "отменили" са обувките с името на Пугачова. Веригата магазини за обувки Econika ще промени марката Alla Pugacheva - ще бъдат запазени само инициалите на певицата. Новото име ще звучи като Ekonika Premium от AП.

Алла Пугачова не подкрепя войната с Украйна и миналата година емигрира в Израел. Съпругът ѝ, комикът Максим Галкин, бе обявен за "чуждестранен агент", а след това самата Пугачова също поиска да бъде включена в "черния списък".

Артистите, напуснали Русия заради "специалната военна операция", сред които и Алла Пугачова, ще се върнат тук след победата "свели поглед", заяви преди няколко дни заместник-председателят на Държавната дума на Русия Шолбан Кара-оол.

"В най-трудния момент те напуснаха страната и оттам, отвън, започнаха да я цапат с кал. Жал ми е за тези хора и ми се струва, че те са там, за да печелят точки, за да имат своето място под слънцето. Много съжалявам, че например Алла Борисовна Пугачова, която помня от детството, която ни идваше на гости в далечна Тува, така падна в очите ми, че просто изчезна. Струва ми се, че когато нашата държава отстои своята истина, те трябва да се върнат с наведени глави", каза Кара-оол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не беше руската публика, едва ли щеше да е някоя и да има тези пари.
12
7
 
21
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Кой ли я слуша тая извън Русия.
11
8
 
27
 
! Отговори
руски звезди преди 1 година
Тия 'звезди' без руската си публика са като риба на пясък. На запад само ги споменават в политическите сводки! Непотребни са другаояче!
10
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Израел е истинска държава а не съветски друрасик парк с червени човечета.
9
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато парите са цел номер едно се превръщаш в продажна безродница. Човек никога не трябва да забравя от къде е тръгнал.
8
18
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
КРИМ НЕ Е РУСКИ!!!! ПРИ РАЗПАДА НА СССР ОТ УКРАЙНА СЕ ВЗИМАТ ТЕРИТОРИИ В ДОНЕЦК И ЛУГАНСК И ОТ РУСИЯ ИМ СЕ ДАВА ЗА КОМПЕНСАЦИЯ ПОЛУОСТРОВ КРИМ!!! ТОВА СА ЮРИДИЧЕСКИ СДЕЛКИ КОИТО КОМУНДЕЛИСТАН ТРЯБВА ДА ЗАЧИТА КАКТО И С АЛЯСКА КОЯТО Е ПРОДАДЕНА ! И ТЯ НЕ Е РУСКА!
7
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пугачева нема права да живей русия тя изменица
6
24
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забравихте да напишете какъв беше палата на тая кукумявка един хектар парк с 2300 квадрата дворец добре че има демокрация в русия та успя да го продаде, че имаще хора които искаха да и го конфискува държавата
5
18
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами след като не се вписва във визията, трактовките и стратегиите на кремълските военнопрестъпници, е съвсем резонно да бъде заличена като бранд и присъствие от лицето на путинова раша, подобно на немцов, политковская и навални, както и на много други техни съвременници, журналисти, хора на изкуството, спортисти и интелектуалци, отричащи тази престъпна война ... както е казал товарищ Сталин есть человек, есть проблем, неть человека - нет проблемы ... !!!
4
24
 
35
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
Алла Пугачова има съвест!)! ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА ИМАШ ИМОТИ!
3
27
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглосаксите откраднаха над 300 милиарда на Русия, тръгнали да жалят за Алллаааа. Освен това, коя държава търпи предатели? Айде у лево.
2
3
 
2
 
! Отговори
СТАРг...З преди 1 година
До Mr . STARBUCKS - предполагам редовно си слушаш за лека нощ така ли?
1
19
 
31
 
! Отговори
Регрес-обяснение преди 1 година
Като хапеш страната която ти е дала всичко - така става. Руснаците не им е жал, нас трябва ли?