Близък до Мадона: Тя трябва да забави темпото

Нейното семейство е прекарало няколко тежки дни
5 юли 2023 23:00, Екип на Tialoto.bg
30
Близък до Мадона: Тя трябва да забави темпото
БГНЕС/ Getty

Поп кралицата Мадона уплаши семейството и феновете си, след като е била намерена в безпомощно състояние в дома си. Звездата вече се възстановява у дома, но се налага отлагане на световното ѝ турне. Тежкото заболяване на певицата, заради което тя е била спешно хоспитализирана, накара близките ѝ да се убедят, че звездата има нужда от почивка.

Семейството било силно уплашено за здравето на певицата и се надява този сигнал да накара вечно преследващата младост звезда най-накрая да признае, че не е супержена.
 
„Тя се натоварва през цялото време, но трябва да разбере, че въпреки че е толкова добра, колкото хората, с които работи, много от тях са няколко пъти по-млади от нея и нямат история на физическо нараняване.
 
Разбира се, има и други по-възрастни артисти, които все още са на турнета, но те не танцуват и не дават всичко най-добро на сцената като нея“, казва вътрешен човек от близкото обкръжение на певицата.
 
Мадона работи по 12 часа на ден в подготовката за турнето си по случай годишнината. Но сега всички репетиции са спрени.
 
 
„Въпреки че подобна болест може да порази всеки на всяка възраст, това е още едно напомняне, че тя е толкова крехка, от плът и кръв, колкото сме всички ние“, добави източникът, цитиран от OK Magazine.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Съвсем естествено е за човек на изкуството да иска да е вечно млад, за да дава максимума от себе си, но някои тук не могат да го проумеят. А Мадона е икона за света и тя иска да съхрани този имидж.
2
13
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
искал е да каже "Да намали дозата"...Но ние се сещаме..
1
5
 
28
 
! Отговори
Иван преди 10 месеца
Този дърт вампир, продала се е на Дявола и самата тя все повече заприличва на него!