Тото облече затворнически дрехи, оплаква се, че е жертва на кенсъл културата

Изкара се "опасен за демократичния ред"
Обновена: 10 авг 2023 10:09 | 10 авг 2023 09:04, Нели Христова
310
Тото облече затворнически дрехи, оплаква се, че е жертва на кенсъл културата
Снимка: YouTube

Певецът и инфлуенсър Тото пусна видео, в което се изкара жертва на кенсъл културата. В него говори за историята на понятието, което, според клипа, се корени още от древна Атина.

Тото отнесе народното недоволство (а и това на някои свои спонсори), защото се подхилква в подкаста си, докато баскетболният треньор Тити Папазов разказва как преди години остригал невярна приятелка. Така стана жертва на кенсъл културата.

"Опасен" за демократичния ред", написа за себе си Тото. Във видеото той се намира в затвора. Облечен е в типичните пандизчийски дрехи - оранжеви. В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани". Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

След това Тото говори за днешната кенсъл култура и дори кибертормоза. Интересното е, че макар да говори за канселиране и забрани, Тото е изключил коментарите към видеото.

След скандала с Тити Папазов Тото скри клиповете в канала си. В момента в него има 2 видеа - в първото рапърът се извинява за историята, а второто е за кенсъл културата.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
1
 
14
 
! Отговори
Трии жалко човече! преди 9 месеца
Видеоклипът не е налице! Този видеоклип е премахнат от потребителя, извършил качването.
189
0
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 9 месеца
То не беше ли един КЛОУН от книга на Стивън Кинг, който излизаше от канала да вземе децата? Този на него ли се е кръстил ? Самото ТО - Тото?
188
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Чупи стойки сега, но дали му идва наум, че има голяма разлика между талантлив водещ и пишман-*** от типа на комплексиран гимназист през голямото междучасие, който се опитва да бъде интересен.
187
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен съм преди 9 месеца
Тото е едно нищо, произлязло от Нищото!
186
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хайде сега сам се изкара жертва на себе си. Да не се беше хилил пред публиката. Като му казват нещо такова в личен разговор извън предаването му тогава да си се хили колкото иска. Пред публика човек трябва да има малко уважение и към другите а не да се мисли че всичко му е позволено само защото това било неговото предаване.
185
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
***! Га яде кифтета, не рева! Нали му бяха много смешнички пълните тъпотии на другия клоун, сега да не се сравнява с Джони Деп, щот не е! Много е опасно да си ***!
184
2
 
10
 
! Отговори
хахаххахахах преди 9 месеца
10 000 нехаресвания срещу 4К харесвания и ГО ИЗТРИ!!! ТОТЮ ТРИЕ С 200 като разбере , че пак се е изложил! Май вече не му е смешно?!? ХАХАХХАХАХАХА
183
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Наистина спрете да му давате трибуна на тоя. Да ходи да работи безвъзмездно да помага на куци, сакати, младежи с проблеми, възрастни хора по селата, да им носи храната. Да се върне в реалността и да помага на обществото.. Седи пред камерата с чаша уиски по цял ден и се хили като варена тиква и си мисли , че е интересен. И му се наливат пари. Ай сиктир. Не за Кенсъл ами направо за Бан е тоя!
182
3
 
16
 
! Отговори
Значи преди 9 месеца
Тото за хилене го разбихте, а да ви питам един премиер викаше на журналистките ***,а на една своя подчинена ,,проста кърджалииска ...., , нещо да коментирате,или не смеете....лиц,е мер,и
181
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Напълно е прав Тото, разни НПО-та организират кампанни за дискредитиране на неудобни за тях хора или за да си прокарат политически и икономически интереси. Осъден без съд и присъда - това се случва днес. И това няма нищо общо с демокрацията, напротив подобен лов на вещици е типичен за тоталитарните режими. Редно е да се запитаме на къде отива нашето общество и дали искаме, едни самозванци да колят и бесят.
180
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не го сравнявайте с Тротинетката , по скоро с Джорджано
179
5
 
1
 
! Отговори
Do 182 преди 9 месеца
Или да стане безплоден тро0л като тебе . Те само такива като теб назначават всички от панелката на мама и тате
178
2
 
13
 
! Отговори
Таралеж Накълбо преди 9 месеца
Жертва от падане на глава е този и подобните нему. Даже на моменти мисля, че не е изпуснат случайно, а умишлено е бит по главата ***!
177
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А кой е Тото?
176
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Другия път да не се извинява, а да се прави че нищо не е станало.
175
3
 
12
 
! Отговори
ХАХАХАХ преди 9 месеца
TOTО и ТРОТИНЕТКАТА СА ЖЕРТВИ НА КЕНСЪЛ КУЛТУРАТА ОТ ХОРА КОИТО ИМ ЗАВИЖДАТ НА ТАЛАНТА! СВОБОДА НА ТО-ТО и ТРОТИ! Ако и беше порастнала косата щеше да излезе да го защити и ТОТОВИЦА, но се спънала върху една машинка за подстригване! JE SUI ТУТЮ
174
0
 
1
 
! Отговори
Разбирач преди 9 месеца
изобщо не става дума за полиграфа в случая.Говорим за подкаста на Тото в момента.
173
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От този нищо не става. Пълен бездарник. Да ходи някъде на някой строеж и да се хваща като общ работник, да носи тухли и вар.
172
2
 
10
 
! Отговори
Тончо преди 9 месеца
Явно и тоя тип търси известност.
171
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дори не може да пее .Не знам защо го лансираха толкова