Тото облече затворнически дрехи, оплаква се, че е жертва на кенсъл културата

Изкара се "опасен за демократичния ред"
Обновена: 10 авг 2023 10:09 | 10 авг 2023 09:04, Нели Христова
310
Тото облече затворнически дрехи, оплаква се, че е жертва на кенсъл културата
Снимка: YouTube

Певецът и инфлуенсър Тото пусна видео, в което се изкара жертва на кенсъл културата. В него говори за историята на понятието, което, според клипа, се корени още от древна Атина.

Тото отнесе народното недоволство (а и това на някои свои спонсори), защото се подхилква в подкаста си, докато баскетболният треньор Тити Папазов разказва как преди години остригал невярна приятелка. Така стана жертва на кенсъл културата.

"Опасен" за демократичния ред", написа за себе си Тото. Във видеото той се намира в затвора. Облечен е в типичните пандизчийски дрехи - оранжеви. В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани". Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

След това Тото говори за днешната кенсъл култура и дори кибертормоза. Интересното е, че макар да говори за канселиране и забрани, Тото е изключил коментарите към видеото.

След скандала с Тити Папазов Тото скри клиповете в канала си. В момента в него има 2 видеа - в първото рапърът се извинява за историята, а второто е за кенсъл културата.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На Тото му спряха кранчето и сега нещо мърмори , но ако само си бе направил труда да редактира какво качва или пък като чуе за остригването само да бе каза - 'ей Тити това не е ОК' вместо да се хили всичко щеше да е наред , но не би . Няма на кого да се сърди освен на себе си в този случай. А за древна Атина , контекста е различен Тирани е титла на управника ,не нарицетелното което ние употребяваме днес , гонели са ги за да не ги изместят като управници - просто борба за власт
209
2
 
32
 
! Отговори
За парите.... преди 9 месеца
Твърде наивно и да се мисли че тия циркове тоя Тото ги прави щото бил жертва на пъклен заговор... или щото много... ама много сАжалявал за усмивката дето я пуснал на разказа на Тити Пъ....... Става въпрос за ПАРИ...... за кинтите дето му идват от безсмисленото му Инфлуенсване в Интернет. Без този лесен доход на Тото ще му се наложи да носи вар на някой строеж или да продава картофи на пазара..... Недопустимо е....
208
0
 
5
 
! Отговори
ТОТО ПРЕЗИДЕНТ преди 9 месеца
Ако му задават неудобни въпроси ще остригва жypналистките на живо в ефир!
207
0
 
7
 
! Отговори
ПАЛЯЧО преди 9 месеца
е тоя тото ли е, мото ли е, пипи ли е
206
0
 
6
 
! Отговори
Очаквайте преди 9 месеца
Новата песен на Жицо Хазарта и Тотото - "Депутатско подстригване по гърба"
205
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На никой не му пука за Тото , всеки си има собствени проблеми , за да мислим и за него .
204
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
местя го
203
2
 
8
 
! Отговори
Халтуролог преди 9 месеца
До ЗначиСъгласен съм с теб, че не трябва да приемаме чалга културата и чалга управлението, които водят нашето общество към пропаст. Но нека сега не отклоняваме фокуса, а да се уверим, че Тото си вземе поука от това. Също така, следващия път, когато някой "знаменитост" иска да даде лош пример, ще знае какво ще го очаква. А кой знае, туко виж обществото ни се събуди за още толкова много неща и започне да настоява за позитивна промяна.
202
1
 
15
 
! Отговори
Sad Clown преди 9 месеца
Тревожите се ,че трябва да оставим по-добра планета на децата си, а какво ще кажете да оставим по-добри деца на планетата си? Тото, Чеченеца и подобните им възпитават децата , докато сме на работа. Останалото се вижда.
201
2
 
25
 
! Отговори
Мухаха преди 9 месеца
Фастфууд културата се оплаква от Кенсъл културата...... Пуснах салза.
200
2
 
28
 
! Отговори
ГАГА преди 9 месеца
До кога ще ни занимавате с това комплексирано недоразумение ТОТО ? На неговите години да се държиш по този лигав и абсурден начин е недопустимо! И децата в детската градина са по улегнали културно от него , а да не забравяме че има и той деца - та какъв пример им дава ?
199
0
 
13
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 9 месеца
То'а ***, ако не бяха го раздухали по медиите, даже нямаше и да знам, че съществува или какво е. Същото важи и за останалата пасмина "инфлуенсъри" (на практика - куха дума, криеща засукано съвсем истинска думи / фрази - "нищоправене", "директор на водопад", ...). Истински "инфлуенсинг" по мое мнение правят едни вежливи чичковци от Неапол и околности, при тях или се убеждаваш, или... не се убеждаваш :). Също така много държат на точност, коректност, чест и достойнство :).
198
0
 
13
 
! Отговори
Анонимна преди 9 месеца
Много на културен се прави. Кенсъл култура, жертва, ориндж. Няма да вземе парите на народа. Не и този път. Бутай го втора цедка.
197
2
 
13
 
! Отговори
Халтуролог преди 9 месеца
Моята теория е, че продуценти на този подкаст са Слави Трифонов и неговият екип. И тъй като той е известен с халтурата си, беше крайно време въпросният подкаст с водещ Тото да покаже реалното си ниво. Същевременно, нереалистично е да се очаква нещо по-различно от Тото и подкаста му. Липсата на морал и ниското ниво на ценностна система са забележителни. Дори ако той направи филм с холивудски продуценти, все още има здраво мислещи хора в тази страна, които ще го отрекат.
196
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След 10на години да обръснат дъщеря му се посмеем цяла бг да видим кво ли ще говори?
195
1
 
24
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Мъка.Спонсорите избегаа.Затворническа униформа не му трябва,но няма да е лошо да си намери работен гащеризон,че може да му се наложи да поработи на някой строеж.
194
0
 
16
 
! Отговори
Stark преди 9 месеца
Кой му даде прякора "българският Джо Роугън"? Този е интересен колкото влажен морков.
193
0
 
11
 
! Отговори
абе преди 9 месеца
жена му още ли не е постнала нещо ново у фейсо :)
192
0
 
23
 
! Отговори
ТОТО и ТРОТИ преди 9 месеца
Тото Тримера и Емо Тротинетката са невинни! Свобода за всички извратеняци и ще кръстим България при Тото, Тити и Троти!
191
0
 
6
 
! Отговори
от тотопункта преди 9 месеца
ся за тото едно или за тото две става въпрос че не моем а разберем .