Мъск имал тайно дете на име Техно Механиус

Бизнесвенът вече има десет публично известни биологични деца
10 сеп 2023 09:40, Нели Христова
38
Мъск имал тайно дете на име Техно Механиус
Снимка: БГНЕС

Американския предприемач Илон Мъск има тайно трето дете на име Техно Механиус от канадската певица Граймс, момчето се оказа десетото дете на бизнесмена. Това съобщи порталът Business Insider, позовавайки се на все още непубликувана биография на американския милиардер.

"Нова биография на Илон Мъск потвърждава, че главният изпълнителен директор на Tesla е имал трето дете, което преди това не е регистрирано, от бившата си партньорка, канадската музикантка Граймс", пише порталът. Отбелязва се, че името на момчето е Техно Механиус, а прякорът му е Тау. Възрастта на детето не се съобщава. Заедно с нето, Мъск вече има десет публично известни биологични деца от три различни жени.

Според New York Times следващата седмица трябва да излезе нова биография на Мъск от журналиста Уолтър Айзъксън.

През 2022 г. Business Insider, позовавайки се на съдебни документи, с които разполага, съобщи, че на Мъск и Шивон Зилис, оперативната директорка на основаната от него компания Neuralink, тайно са родили близнаци през 2021 г.

Илон Мъск официално е женен два пъти. От първия си брак (2000-2008) с Джъстин Уилсън има пет деца. Мъск имаше брак с втората си съпруга, британската актриса Талула Райли, от 2010-2012 и 2013-2016. От май 2018 г. милиардерът е в граждански брак с канадската певица и музикантка Граймс (по баща Клер Буше). През 2020 г. на двойката се роди първото си дете, което нарекоха X Æ A-12 (произнася се "X Ash Hey Twelve Musk"). Мъск и Граймс се разделиха през септември 2021 г., но двойката посрещна второто си дете в края на 2021 г. Момичето, износено от сурогатна майка, получи името Экза Дарк Сайдириъл (Exa Dark Sideræl).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
въй тва да не е някакъв хуманоиден киборг маскиран като дете:)))
27
0
 
0
 
! Отговори
Синът преди 7 месеца
Може да съм Техно Мъни Хаос, но парички ще имам доволно, ако старият не ги изшмърка дотогава де.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
донор да не е Путин.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дяволски изчадия, погубени души...Мъск е посланник на рогатия на земята, а има хора, които му се възхищават?
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво, да има човекът, няма хора от елита с по малко от 6-7-8 и нагоре деца. Е това че в ЕС са с 1-2 деца, не значи че хората от САЩ, Англия и др са същите, те са с 5-6 и повече деца. Но елитите на ЕС са многодетни 7-8 и повече деца. Е 8 милярда са много, но зависи за кого. :))
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Парите не прощават.
22
0
 
0
 
! Отговори
Иде краят преди 7 месеца
Последните времена.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Елон може спокойно да си смени името на Васко.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Л*уда работа. Отkачалkи. Събират се, разделят се, деца от сурогатна майка, имената налудничави... доколкото знам, и от първата му жена всичките деца са ин витро.
19
0
 
0
 
! Отговори
Мъск е куха хралупа преди 7 месеца
До Анонимен..използваме името Тесла единствено от уважение защото използваме неговата технология". Когато Мъск ЗА ПЪРВИ ПЪТ СТЪПВА В ТЕСЛА, защото нали знаеш че ТОЙ НЕ Е СЪЗДАТЕЛЯ И ?. Компанията Тесла вече е с 4 годишна история, напълно завършени прототипи на колите си S и X , а моделите 3 и Y , пред завършване както и проектни планове за Semi Truck и CyberTruck . МЪСК ВЛИЗА В УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО НА ТЕСЛА СА И БИЛИ НУЖНИ ПАРИ И ИНВЕСТИТОРИ ЗА ДА ЗАПОЧНЕ Производство
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само болен нарцисист и егоист би се кръщавал децата по тези начини. То не бяха хиксове игреци , герои от игри ... ама децата никой не ги пита какъв срам ще берат след години
17
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 7 месеца
Тесла и space x продължават да взимат милиони на месец държавни субсидии и мъско се представя за ултра богат. Този същият един семестър не е изкарал в университет. Прави си сам изводите. В YouTube потърси Common Sense Sceptic и Thunderf00t. Препоръчвам ти да купиш човали с пуканки най вече за скептик. А аз да ти обяснявам ли какво значи Poison Pill в американската корпоративна среда? Май няма смисъл.
16
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 7 месеца
Итце такива като теб и за тор не стават. А мъскчо е *** ли им ен в абсолютният смисъл на думата. Има и доказателства за това. Доста дела са се на събрали срещу него и глуповат кат му брат. Спри да слушаш другите бавноразвоващи се ш м а ти и и в YouTube които бълват фантастични небивалици всеки час за този. Американското правителство спаси Space X oт фалит и мъско си засели пари за фалираща тесла. Това е конфликт на интереси. Както му изпляскха Poison Pill За Twitter
15
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 7 месеца
Tesla Motors е създадена от Martin Eberhard and Marc Tarpenning. Мартинчото е въпросният електрически инженер завършил университет а не като Мъскчо на 2рият ден да се чупи щото им пари баща му и не го кефи. Също като лисицата и гроздето. А Марко пък е завършил университет за компютърен инженер. А не като Мъскчо да копира Space Invaders играта и да си сложи негови цветове(забележете некадърността му да не може да напише и елементарен код). Та тези двамата са създатели и основатели на Tesla Motors
14
0
 
0
 
! Отговори
Itso до Скептик преди 7 месеца
Бре бре брееееее, ще излезне че тоз човек е станал милиардер (най-богатият) щот много бaлъци му плащали пък той даже не бил работил 0 часа 0 минути 0 секунди и т.н. Амчи гений си е ама са rаня по голем гении от него нЕма!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Йосарян преди 7 месеца
Ако беше от българка, щеше да се казва Лоренцо-Кубрат II Мъск.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Що не се прекръстя те,ами се подиграват с децата
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
A y нaзe ckopo Crлoбko Пapaneтoв...
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Следващото ще е Homunculus Eleven
9
0
 
0
 
! Отговори
R2D2 преди 7 месеца
Аз съм незаконното дете между Илон Мъск и прахосмукачка.

Спонсорирани публикации