Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!

Държите се с нея като с убийца, заяви тя
12 фев 2024 14:42, Нели Христова
141
Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!
Снимка: NOVA

"Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?! Нима тя е най-големият проблем в това общество?! Крайно време е хората да спрат да се държат с нея като с убийца!"

Така емоционално изригна Вергиния Асенова, майка на фолкпевицата Диона. Жената за пръв път проговаря, след като дъщеря й беше заловена и обвинена, че е шофирала след употребата на наркотици. При рутинна проверка на полицията на 23 януари т.г. чалга дивата даде положителна проба за кокаин и беше задържана.

"Като майка на Диона винаги съм я обичала и подкрепяла, съветвала съм я и съм я порицавала, когато заслужава. Смятам, че ако е допуснала грешка, съм единственият човек, който има право да я съди или упреква", каза още Асенова, цитирана от България днес.

Според майката на фолкпевицата има редица примери в страната за сходни и по-лоши събития, към които не се подхожда с такъв интерес и толкова омраза. "90% от хората в коментарите са по-невежи и със сигурност не толкова праведни. Не сте светци! Като родител ви го казвам, повечето от хората в коментарите също са родители, грозно е да постъпвате с едно човешко същество по толкова нечовешки начин!", гневна е Вергиния.

Пред Нова телевизия Диона призна, че е вземала наркотици.

"Може би именно темата със загубата на детето ми е нещото, което преобърна живота ми. Имах период, в който бях в дупка, в депресия. Имах нужда да изляза от нея. В такъв период човек търси всякакъв начин да излезе и с някакъв външен субект да запълни тази празнота. "За първи път опитах, когато дойдох да живея в София, тогава бях на 20. Взимала съм единствено кокаин. Марихуана пуших последно под формата на вейпове, които се водят легални".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
не, не голям проблем, малко проблемче е, което трябва да оправи с много пари(тя ги няма, но едва ли ще е й е проблем) и малко да поживее в Сливен, колкото й дадат, споед големината на проблема... а, че тестовете за наркотици издишат, това е отделен проблем..
69
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да не е ставала известна. С популярността идва и отговорността. Като искаше да не я пишат по вестниците да беше станала чистачка в Лидъл. Никой нямаше да се интересува с какво е предрусала и колко кила ракия е люснала преди да се качи в колата.
68
10
 
2
 
! Отговори
Рендету преди 3 месеца
Лицемерии...!!!! В съседна статия, цитирам: "Само в рамките на изминалия ден са установени 37 души шофирали след употреба на алкохол и 14 души под въздействие на наркотици". Това са заловените, а колко са НЕзаловените???? И това е Ежедневие!!!!! Статистика!!!!! Не я оправдавам, разбира се, но проблема с алкохола и наркотиците в Бг е Национален, а не както в случая се опитвате да го изкарате - индивидулен!!!!
67
0
 
24
 
! Отговори
А баба и какво каза преди 3 месеца
Мнението на майка и не ни интересува. Интересува ни т.нар Диона да си понесе наказанието - да заплати стойността на автомобила с който е шофирала (защото явно не е неин) и да полежи малко в сливенския затвор.
66
0
 
18
 
! Отговори
мамата на диона преди 3 месеца
е отгледала прекрасна бг чалгарка!Дръпнала една линия, голяма работа, добро е детето!
65
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нагледно къде се коренят проблемите, в ето такова родители в кавички. Тъпо, ама да не беше раждала.
64
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При вземането на пробата сигурно са допуснати ред процедурни нарушения. Тази проба е недействителна. Повторната проба и експертиза ще докажат, че е пила фреш от *** и киви!
63
0
 
24
 
! Отговори
Руси преди 3 месеца
Ами проблем е да ,защото е лицемер и се прави на някаква. Дава акъл на хората ,а тя няма дори за себе си и накрая се издънва като момиче от махалата. Този манталитет е просташки и като се правиш на голямата работа си носиш кръста.
62
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е, па правъ е..., почти половин Бг съ друсъ - и младо, и старо, че сигурно и дУпетатите не падат по-долу, а пък ний съ прайм на "светенъ водКъ" и "трева не душили"!
61
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами Дионче, принципно бременност и кокаин са малко несъвместими. не се обвинявай, че си се друсала от депресия за загубено дете, а си загубила дете защото си друсала.
60
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колкото умна е щерката, толкова е и майката. Проблемът е че от безхаберието и плиткия пиар на тази долнопро*на. *******може да пострада/загине някой невинен човек на пътя, който също е син или дъщеря на някого. Къде дремят полицаите? Досега да са и взели книжката и возилото на тази. Тя по честен начин не може да изкара пари и за колело
59
0
 
27
 
! Отговори
a преди 3 месеца
Много кух народ! Тая по-зле и от щерка си.
58
0
 
14
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 3 месеца
Да направи като Коцето.Човека си друса редовно но си има Майбах и личен шофьор които си го разкарва напред назад. Никой не успорва правото и на избор да се друса. Като е голямата работа да направи навика си безопасен за околните !
57
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая е по нахална от Симона и нейната "родителка".
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега ще се наслушаме за ъгларската нетолерантност и ганЮфщината, от върпосната госпожа.
55
0
 
31
 
! Отговори
D преди 3 месеца
Вместо да се засрамите от възпитанието на дъщеря ви, вие се хвалите. Ама глу*павите винаги са вдигали най-много шум. Крушата не пада по-далече от дървото.
54
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Отпадъци
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това майката ли е на картинката? Защо се прави, все едно е на 25 ... ужас са такива хроа.
52
0
 
8
 
! Отговори
Шопендар преди 3 месеца
С.е.л.я.нд.у.р.и.те
51
0
 
19
 
! Отговори
Шопендар преди 3 месеца
Тая мамичка да запали свещ в някоя църква,за това че арогантното и отроче не е убило някой.не са лоши селяните у градо,а *** които го превърнаха в бунище