Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!

Държите се с нея като с убийца, заяви тя
12 фев 2024 14:42, Нели Христова
141
Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!
Снимка: NOVA

"Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?! Нима тя е най-големият проблем в това общество?! Крайно време е хората да спрат да се държат с нея като с убийца!"

Така емоционално изригна Вергиния Асенова, майка на фолкпевицата Диона. Жената за пръв път проговаря, след като дъщеря й беше заловена и обвинена, че е шофирала след употребата на наркотици. При рутинна проверка на полицията на 23 януари т.г. чалга дивата даде положителна проба за кокаин и беше задържана.

"Като майка на Диона винаги съм я обичала и подкрепяла, съветвала съм я и съм я порицавала, когато заслужава. Смятам, че ако е допуснала грешка, съм единственият човек, който има право да я съди или упреква", каза още Асенова, цитирана от България днес.

Според майката на фолкпевицата има редица примери в страната за сходни и по-лоши събития, към които не се подхожда с такъв интерес и толкова омраза. "90% от хората в коментарите са по-невежи и със сигурност не толкова праведни. Не сте светци! Като родител ви го казвам, повечето от хората в коментарите също са родители, грозно е да постъпвате с едно човешко същество по толкова нечовешки начин!", гневна е Вергиния.

Пред Нова телевизия Диона призна, че е вземала наркотици.

"Може би именно темата със загубата на детето ми е нещото, което преобърна живота ми. Имах период, в който бях в дупка, в депресия. Имах нужда да изляза от нея. В такъв период човек търси всякакъв начин да излезе и с някакъв външен субект да запълни тази празнота. "За първи път опитах, когато дойдох да живея в София, тогава бях на 20. Взимала съм единствено кокаин. Марихуана пуших последно под формата на вейпове, които се водят легални".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
48
 
! Отговори
Не госпожо преди 3 месеца
Явно вие сте този проблем.За това сме в това положение, защото не сте възпитали децата си, както много като вас.Не считате нещо за проблем докато не ви застигне. Е тогава може някоя друга кифла някой ден да се дрогира и да помете глупавата ви рпжба. Само не забравяйте тогава да попитате майка и това ли е най голямия проблем за нея. Тъпаааааачка
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Избиват си робските комплекси. Търсят да се заяждат за всичко на всеки.
48
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щото майчице на Диона ли Меома ли кви ципури са, дъщеря ти така се държи с обществото. Да си върне името Димитринка и да вземе да се държи нормално.
47
0
 
14
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Да проблем е, точка.
46
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Диона не е най- големият проблем, а родителите (жертвите на прехода), които отгледаха такива като Диона са проблем от изключително значение. Буквално произвеждат момичета за продан на дебеловрати потни чичковци, които да им дават много пари, скъпи коли и задължително да ги водят по островите. И същите тези родите са горди от това. Алчността и неправилно подредените приоритети са най- големият проблем на нашето общество.
45
0
 
11
 
! Отговори
anon преди 3 месеца
Е то това е проблема. Правосъдието не е за най-големия престъпник, а за всеки.
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Скоро прочетох една мисъл,която ме впечатли."Най голямата грешка на човешките създания е,че не уважават живота"
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Крайно глуповато оправдание - някой друг бил направил по тежко престъпление от моето, следователно мен не трябва да ме съдят. Не е лошо да се провери дали и майката Вергиния не взима редовно опияти, защото държанието й е повече от неадекватно - само тя имало да съди дъщеря си!? Тази женичка очевидно си е внушила, че е над законите и съдебната система. След като си публична личност, изцяло по своя собствена воля, ще понесеш и публичната критика.
42
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да я беше възпитала, нямаше да се занимава обществото с нея. Все още не е убийца, но е потенциална такава, щом си позволява да кара дрогирана. Чукай на дърво да не го докарва дотам и търси вината в щерка си, не в другите хора.
41
0
 
5
 
! Отговори
Aleks преди 3 месеца
До Анонименточно така, не е най-големия проблем на държавата, но е проблем такива като нея да ги дават по телевизията. Целта на този театър беше да си направи реклама, за да бъде търсена по участия. До колкото знам беше рап или поп изпълнителка в началото, но видя че в чалгата кинтите са повече и по-лесни, затова стана и чалгарка. Срам и позор.
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, проблем е !!! И не само тя !!! Всички като нея са проблем: чалгари , корумпирани полицаи , корумпирани прокурири, корумпирани съдии, корумпирани политици. Това са основните пронлеми на България. Хора като нея убиват хора на пътищата и след това си карат пак след половин година.....Та Основен Проблем е !!!!
39
1
 
17
 
! Отговори
Живял-видял преди 3 месеца
На майката на тази наркоманка мога да и кажа само едно - Госпожо, ще чакаш ли докато носът на дъщерята ти ще се разкапе от кокаина, а мозъка й ще се превърне в пихтия?
38
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Майка и шмърка заедно с нея кво се праи.
37
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Бг отношението към жените е такова, че дори най- лекото провинение на жената се сaтaнизиpа. Щом е жена, трябва да бъде рaзмaзанa, такова е oриeнтaлcкoто мислене на българина.
36
3
 
10
 
! Отговори
Нане Вуте преди 3 месеца
Все още не е убийца , но ще бъде, ако продължава така!! Ама те лекарите са виновни! Защо са й имплантирали силикона в главата вместо в ци..ци.те?
35
3
 
19
 
! Отговори
Подкрепям преди 3 месеца
Прекалено много внимание отделихте на една наркоманка. Съд, наказание, изтърпяване и толкоз!!! Диона, миона, не знам си коя!!!
34
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Проблем е и то голям проблем. Всеки който разпространява чалга-отровата е проблем. Отгоре на това е и наркоманка. Значи двоен проблем! и е направо за контейнера!
33
2
 
4
 
! Отговори
fact преди 3 месеца
данайчето е най-гоуемия проблем!НЕ САМО ЧЕ Е НАХАЛНА, НО И ОБЯВЯВА РАБОТЕЩИГЕ ОГ 9 ДО 6 ЗА НЕЩАСТНИЦИ, А ТЯ Е УСПУЛА ИБОГАТА МЕЖДУ КРАКАТА И ТРЕБВА ВСИЧКО ДА И СЕ РАЗМИНАВА?От такиви нахални простакеси немаме нужда. нази е като рак. или се изрязва, или приемника умира
32
1
 
0
 
! Отговори
. преди 3 месеца
В коментара ми по-долу отпреди 5 минути "на-големия" е "най-големия". Извинявам се за правописната грешка.
31
2
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Да попитам развълнуваната майка какво трябва да е отношението към шофьор,който се е напукал кокаин и е седнал зад волана? Такъв шофьор е потенциален убиец.Справка-дрогираният убиец на Милен Цветков и другият на двете млади жени на бул."Черни връх".