Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!

Държите се с нея като с убийца, заяви тя
12 фев 2024 14:42, Нели Христова
141
Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!
Снимка: NOVA

"Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?! Нима тя е най-големият проблем в това общество?! Крайно време е хората да спрат да се държат с нея като с убийца!"

Така емоционално изригна Вергиния Асенова, майка на фолкпевицата Диона. Жената за пръв път проговаря, след като дъщеря й беше заловена и обвинена, че е шофирала след употребата на наркотици. При рутинна проверка на полицията на 23 януари т.г. чалга дивата даде положителна проба за кокаин и беше задържана.

"Като майка на Диона винаги съм я обичала и подкрепяла, съветвала съм я и съм я порицавала, когато заслужава. Смятам, че ако е допуснала грешка, съм единственият човек, който има право да я съди или упреква", каза още Асенова, цитирана от България днес.

Според майката на фолкпевицата има редица примери в страната за сходни и по-лоши събития, към които не се подхожда с такъв интерес и толкова омраза. "90% от хората в коментарите са по-невежи и със сигурност не толкова праведни. Не сте светци! Като родител ви го казвам, повечето от хората в коментарите също са родители, грозно е да постъпвате с едно човешко същество по толкова нечовешки начин!", гневна е Вергиния.

Пред Нова телевизия Диона призна, че е вземала наркотици.

"Може би именно темата със загубата на детето ми е нещото, което преобърна живота ми. Имах период, в който бях в дупка, в депресия. Имах нужда да изляза от нея. В такъв период човек търси всякакъв начин да излезе и с някакъв външен субект да запълни тази празнота. "За първи път опитах, когато дойдох да живея в София, тогава бях на 20. Взимала съм единствено кокаин. Марихуана пуших последно под формата на вейпове, които се водят легални".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
11
 
! Отговори
Наркоман преди 3 месеца
То било много лесно бе. Вместо да се охарчвам за един грам кока 200 лева си взимам едно пакетче нурофен и съм в рая.
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дайте й нурофен, че я хвана абстиненцията Диончето.
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами тогава да и върне книжката ,майка и на Диона ,след като тя е единственият човек който има право да я съди.Ако тая *** наркоманка бе убила някой!?
27
0
 
16
 
! Отговори
Цеца Пералнята преди 3 месеца
Елитът на нацията ! Живеем в бунище, чупим глезени/джанти по тези НЕулици, дишаме катран и ядем пестициди, данъците ни отиват в джобовете на просветените...а по новините само някакви джуки и батки с матки..Абсолютно банкрутирал народ, в абсолютно фалирала държава!
26
1
 
8
 
! Отговори
. преди 3 месеца
В едно общество от 6 милиона човека има 6 милиона потенциални проблема. По логиката на тази лелка излиза, че трябва да се занимаваме САМО с на-големия проблем и останалите 5 999 999 индивида да бъдат свободни електрони. Желая и от сърце да я депортират да живее 1 месец в Китай.
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
когато едно момиче се превърне в кифла с джуки, тя вече е проблем.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако в този живот не осъзнаеш ,че всяка грешка е урок и съдбата е в твоите ръце винаги ще търсиш вината в другите.Тези,които те нападат са най добрите ти учители.
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази сeлянкa я питаха: Кога започна да се друсаш? И тя: Когато дойдох в София. Като отвързано селянче намерило чичко паричко и лети в облаците. А онази Мис Силикон в по-горната статия дали на клипа от колата която управлява не е надрусана също на фона на чалга? Риторичен въпрос.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази *** я питаха: Кога започна да се друсаш? И тя: Когато дойдох в София. Като отвързано селянче намерило чичко паричко и лети в облаците. А онази Мис Силикон в по-горната статия дали на клипа от колата която управлява не е надрусана също на фона на чалга? Риторичен въпрос.
21
1
 
19
 
! Отговори
поредните преди 3 месеца
"Две злобни жени"
20
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всъщност - да най-големия проблем е! За особа на чиято, деца подражават- никаква милост що се касае за наркотици!
19
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не, душко. Държат се с нея като пример за подражание, какъвто е тя за малолетните си фенчета. Утре някое ще реши, че щом кака му Диона може и то може. И това, че не е убийца не я оправдава, щото то веднъж се става убиец.
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДА, ТЯ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ. СЛЕД БАЦЕ
17
1
 
24
 
! Отговори
SS преди 3 месеца
Ко на занимавате с тия парцалеси...
16
1
 
27
 
! Отговори
Потъващ кораб преди 3 месеца
Абе кутригури изкукали... Аз съм единственият човек, който може да я съди. Някой в хаганата да е чувал за Наказателен кодекс на Република България? 111 000 кв. км зоопарк на открито...
15
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
не е най-големия, но е кирлив показен пърцол! Лош пример за децата е дионата!
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В много държави, когато някой се разкайва публично, това се оценява високо от обществото и ако той не повтори грешката си, прощават му и дори жъне симпатии. Дано и в случая с Диона да стане така.
13
0
 
31
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 3 месеца
За подобна проява Преслава, Ивайло Цветков - Нойзи и др. най-искрено и чистосърдчно си признаха простъпките, поискаха извинение и приеха да изтърпят съответните санкции. Те, естествено, не са проблем. Докато диона (+ сега и майка й), мис силикон (особено тя, понеже проявява рецидив), онази/онзи - тротинетката и компанията й/му и др. под. - те са проблем и заслужават съответните законови разпоредби да се стоварят с пълна сила върху им.
12
1
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Айде , сега и майка и взе думата...!!
11
3
 
27
 
! Отговори
слуховете твърдят преди 3 месеца
Диона , ти не загуби ли плода точно заради наркотици и една оргия ?