Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!

Държите се с нея като с убийца, заяви тя
12 фев 2024 14:42, Нели Христова
141
Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!
Снимка: NOVA

"Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?! Нима тя е най-големият проблем в това общество?! Крайно време е хората да спрат да се държат с нея като с убийца!"

Така емоционално изригна Вергиния Асенова, майка на фолкпевицата Диона. Жената за пръв път проговаря, след като дъщеря й беше заловена и обвинена, че е шофирала след употребата на наркотици. При рутинна проверка на полицията на 23 януари т.г. чалга дивата даде положителна проба за кокаин и беше задържана.

"Като майка на Диона винаги съм я обичала и подкрепяла, съветвала съм я и съм я порицавала, когато заслужава. Смятам, че ако е допуснала грешка, съм единственият човек, който има право да я съди или упреква", каза още Асенова, цитирана от България днес.

Според майката на фолкпевицата има редица примери в страната за сходни и по-лоши събития, към които не се подхожда с такъв интерес и толкова омраза. "90% от хората в коментарите са по-невежи и със сигурност не толкова праведни. Не сте светци! Като родител ви го казвам, повечето от хората в коментарите също са родители, грозно е да постъпвате с едно човешко същество по толкова нечовешки начин!", гневна е Вергиния.

Пред Нова телевизия Диона призна, че е вземала наркотици.

"Може би именно темата със загубата на детето ми е нещото, което преобърна живота ми. Имах период, в който бях в дупка, в депресия. Имах нужда да изляза от нея. В такъв период човек търси всякакъв начин да излезе и с някакъв външен субект да запълни тази празнота. "За първи път опитах, когато дойдох да живея в София, тогава бях на 20. Взимала съм единствено кокаин. Марихуана пуших последно под формата на вейпове, които се водят легални".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
21
 
! Отговори
Black River преди 3 месеца
Освен, че е проблем със селянията си, въпросната "певица" е и проблем, защото "пее" чалга. Чалгата е най-големият проблем на обществото, а хората и "певците" които я популяризират - в случая и с "певицата" Диона!- са по презумпция убийци! Едва ли има по-голямо престъпление от това, да приобщиш към чалга диVащината, едно младо създание, създавайки му илюзията за лъскав свят от пласмасови ZиZи, силикон, хилаурон, мигли, вежди, леко поведение и корава проSтащина!
89
1
 
20
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
покажете и мааааййка и , да видим ква селска кифлърлъ е :)
88
2
 
19
 
! Отговори
сфа преди 3 месеца
Естествено, селяните с излишно самочувствие са ни голем проблем, госпожа.
87
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво да каже :Нашто Гаргже най-хубаво !
86
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Майката е права , виновни са тия в Парламента , които са по-зле .
85
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всъщност като потенциална убийца, което е още по-лошо. Надрусана и пияна шофира... това трябва да се води "умисъл". Освен това поведението ѝ е арогантно, което също е срещу обществото. така че, да, нормално е отношението на хората към нея! Да беше мислила ...ама то като няма с какво....
84
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Коцето няма ли да организира протест ?Не знам , но заведението на Коцето ЗАЩО ОЩЕ Е ОТВОРЕНО , СЛЕД МНОГОТО ''ПРОВЕРКИ'' ЗА НАРКОТИЦИ ?НА КОГО И ПО КОЛКО ПЛАЩА ''ТАКСА ЗАЩИТА'' ?
83
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И ако пострада някой , после О'ЛЕЛЕ , пак ли ще има :Само моята дъщеря ли гази хората ,.... А?
82
0
 
26
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
И аз мога да изригна, че дру-салките нямат място зад волана, неуважаема толерантна ... Та щерката ти може да убие, и тогава пак ли ще я подкрепяш и насърчаваш да продължи да кара както си иска? не е за вярване, че има такива нагли индивиди като вие двете.
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До преди няколко години , законите и за Бате Насо Гъ-О , не въжаха , и "ЛЕВСКИ'' все минаваше метърА , много страшно стана , след като законите започнаха да важат и за ''ЛЕВСКИ'' , виждаме резултатите ИМ !
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има ЗА-КО-НИ които важат за всички , особено за отборът ''Левски'' , вече не може да се прескачат законите и да важат за едни , а за други НЕ , г-жо Майко !Колко пъти Коцето от Студентски град ги спасяваше такива като Диона , а сега станахте много , и пречите на нормалното движение по булевардите и улиците на столицата .На такива трябва да им се отнемат свидетелствата за МПС , ДО ЖИВОТ , ТЕ СА ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ .
79
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
абе майчеее - ами да чакаме тая наркоманка да убие човек ли - явно от възпитанието е тръгнало всичко
78
0
 
28
 
! Отговори
ами преди 3 месеца
Стана модерно всеки,който нарушава БРУТАЛНО законите и правилата на живот в милата ни родина да излиза с това клише:"аз ли съм най-големият проблем на обществото,другите крадат и убиват,а аз само си правя кефа".Да госпожо,деянията на вашата щерка са почти толкова лоши,колкото и на "ония,другите",защото следващите,мечтаещи да се говори за тях,вече са наредени на опашката и като не получи адекватно наказание,следващите ще пледират същото БЕЗнаказание за подобни и/или по големи глупости....
77
0
 
15
 
! Отговори
ник преди 3 месеца
Наглостта трябва да бъде наказвана , защото простотията няма как
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аре бе дами почвайте да ги съкращавате дивите селяни нема ви кълна 10 години какво сте се разчуствали не виждате ли какво долно общество съдадоха.
75
0
 
16
 
! Отговори
ПЕТИЦИЯ преди 3 месеца
Петиция за отнемане на гражданство и прогонване на тази и мис силикон от държавата! ЕЕстествено след като си платят глобите и им се отнеме имуществото!
74
0
 
18
 
! Отговори
А не! Швепс! преди 3 месеца
Да тя е най-големия проблем! Чалгарски *** убиец утре ще удари някой човек или още по лошо детето на някой човек! Ако живееха в отделно общество чалга отпадъците нямаше да е проблем, но живеят сред нормалните хора!
73
0
 
21
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 месеца
Защо бг журналистиката дава трибуна на емоционално нестабилни и прости хора?
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
платена реклама и праят мо майко ,та да и дигнат цената ,инак таквиз кат нея с лопата да ги ринеш ,че и са бая евтинки .
71
0
 
24
 
! Отговори
Цецо преди 3 месеца
Да, тя е най-големият проблем в това общество, защото служи за пример на стотици деца и младежи. Показва как може да нарушава най-нагло всички закони и при това се хвали. А истината е, че просто прави страхотни св*ки.