Певицата Диона отива на съд за шофиране след употреба на кокаин

Обвинителният акт е внесен от прокурор
27
Певицата Диона отива на съд за шофиране след употреба на кокаин
Кадър: Нова тв

Певицата Денислава Сашова - Диона го закъса. Прокурор от Софийска районна прокуратура е внесъл обвинителен акт в съда срещу нея за шофиране след употреба на наркотици.

Попфолк певицата е обвинена за това, че на 24 януари, около 4 сутринта, тя е шофирала "Порше" по столичната ул. "Даскал Стоян Попандреев", когато е била спряна за полицейска проверка. Направеният й тест е бил положителен. След това певицата Диона била придружена до болница, където дала проби за изследвания, където резултатите от химико-токсикологичната експертиза пък показали, че тя е шофирала след употребата на кокаин.

В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели, като предстои делото да продължи в Софийския районен съд, съобщиха от държавното обвинение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: диона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дело с висок обществен интерес за нищо ще я осъдят над средното за назидание. Вероятно пробация да ходи да помага малко в зоопарка и в центровете за сираци, а защо не и да мете улиците? Имах бивше гадже, голяма сладурка, интелигентна жена не като тая, беше карала пила. 6 месеца ходи да прекопава градинки и да сади цветя. Голяма карикатура беше. В момента собственик на 3 бизнеса и мой сърдужник, редом до директорска позиция в ИТ компания. Ама, виж, за Диона няма надежда- това е подпечатан б****.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно спонсорите са спрелид адават парички.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И поне 2 дни след оправдателната присъда съдията да не шофира, че дръг теста може да му се окаже положителен на нурофен.
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
като видиш тази физиономия и искаш нищо да не те свързва повече с територията!