Джеймс Уорлик: Русия е сигурен енергиен партньор

Американският интерес е енергийна сигурност и разнообразяване на източниците
17 юли 2010 12:50,
93
Джеймс Уорлик: Русия е сигурен енергиен партньор
Снимка: БГНЕС

Американските интереси са осигуряване на енергийна сигурност в България и диверсификация на енергийните източници. Това заяви псланикът на САЩ Джеймс Уорлик в коментар на подписването на пътната карта за „Южен поток”.

Русия е сигурен енергиен партньор, допълни американският посланик.

Джеймс Уорлик се срещна с кмета на Варна Кирил Йорданов и областни управител Данчо Симеонов.

По време на разговора с областния управител са обсъдени възможностите за инвестиции в сферата на алтернативните източници на енергия. Една от тях е шистовият газ.

Уорлик следял събитията в „Евксиноград” с огромен интерес и нямал търпение да научи повече информация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
3
 
! Отговори
router преди 13 години
Само за енергия и пари ли мислят другарите от западна?
87
0
 
3
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Интересно ми е как биха реагирали в САЩ,ако някой посланик започне да им дава ъкъл какво да правят,с кого да го правят и какво да не правят...Бас ,че за 24 часа ще е Persona non Grata......ОБАЧЕ КАКВО ДА СЕ ПРАВИ-ИМАТ НИ,И ТО С ПРАВО ЗА КОЛОНИЯ.
86
1
 
1
 
! Отговори
Писна ми от тоя преди 13 години
Писна ми да чета за тоя Уорлик намазан с фон дьо тен до гуша
85
0
 
1
 
! Отговори
Он вам не Ўорлик преди 13 години
БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА ЕС И НАТО --- РУСИЯ ,ТРЯББВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ЕВРОПА!Точно за това, защо България е член на ЕС, русский турист в България трябва да вземе виза... и предпочита да кара пари в Черногория и Турция, къде визи не искат. Дори и не зная колко мильони загубят така българи в туризма.
84
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
как така тоя *** е бил точно по това време във Варна?Май вече и на врабчетата стана ясно че следи изкъсо ББ...
83
0
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 13 години
Изнасяхме си продукцията,те ни плащаха добре и ние живеехме добре.-------------------------Ти си твърде малък, за да говориш за тия неща като очевидец. Недей дрънка много, защото не си отгледал и един домат през живота си, тъпо к..... Селско стопанство си виждал само по телевизията.
82
1
 
2
 
! Отговори
за 80 преди 13 години
Луканов лично каза,че планът е една препоръка и никога не е бил прилагам у нас............. а в библиотеките има много неща
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
посланницте в германия,австрия,италия също са загрижени за техната енерг.сигурност и шеврон ще им взривява скалите под краката също.то и за нас е наи добрия вариант-абе въобще да вземем да се гръмнем и това е.
80
1
 
2
 
! Отговори
клоунът преди 13 години
алооо американеца кой те пита та коментираш пак и пак и пак айде марш барабар със жена ти и она не е случайно у Сърбия
79
0
 
2
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Защо ли виждам прилика в изказванията на господина и ББ. Хаха. В крайна сметка Русия какъв патноьр е, че не разбрах?!
78
1
 
9
 
! Отговори
ДЕПОРТАЦИЯ НЕЗАБАВНА преди 13 години
Джеймс Уорлик--ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ГОЛЯМОТО US-СЕМЕИСТВО "Flintstones"БРАТОВ4ЕД НА ФРЕД-БАРНИ-ВИЛМА И БЕТИ,ДА СЕ ДЕПОРТИРА НЕЗАБАВНО В КАМЕНАТА-ЕРА ПРИ РОДАТА СИ,ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО И ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ОГРАМОТЯВАНЕТО НА НЕГРАМОТНОТО МУ 300-МИЛИОННО НЕГРАМОТНО -ПЪРВОБИТНО-ПРИМИТИВНО-СЕМЕИСТВО ,ОТКОЛКОТО ДА СЕ ПРАВИ НА ЗАГРИЖЕН И ГОЛЯМ ОТВОРКО ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВАПРОСИ.ДЕПОРТАЦИЯ НЕЗАБАВНА
77
3
 
1
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Ех анономни "мислителю"1-1 целият план укриван от юдата Луканов о подписалите еничарчета зовящи с еикономисти на прехода е публикуван за пръв път във в."НОВА ЗОРА".За такива като тебе великият Хайтов събра в двутомник-Троянските коне" всичките благи планове за разруха дето твоите кукловоди от Вашингтон налагат на еничарите като тебе!Същата книга сега не искат да я издават,но можеш да я намериш ако можеш въобще да четеш в промеждутъка на чалгата и магистралата....
76
3
 
4
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Ти евроатланрически енциклопедист май си генномодифициран еничарин на ционисткомасонскитевашингтоски сатрапи.Планът "Ран-Ът"дето ти го спуснаха едноокият корифей Ран и брат му Ъттт се намира на разположение в библиотеката на Конгреса на САЩ-най-голямата библиотека в света.Много трябва да четеш-липсват ти повече от седем години.Има и приложение към него,което и сляп да си ще разбереш,че ти препоръчват за по евтино сам да си наденеш бесилото-те това е планът на циклопа Ран и компания!
75
2
 
6
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Де бре убавецо,като как ти звучи наглостта на вашингтонският гаулайтер-"американските интереси са осигуряване на енергийна сигурност на България"Това преведено умнико в прав текст е смокиновият лист на ционисткомасонската политика на намеса във вътрешните работи на суверенните държави.По образно Харолд Пинтър го каза в София-тяхната философия е целуни ми *** или ще ти разбия мутрата!Що не питаш посланик Урко и за ЕРП-та?Какво ли ще ти отговори умника?
74
1
 
7
 
! Отговори
рамбо преди 13 години
този посланник в последн овреме се занимава с това как да пробута една или друга американски фирма търсеща газ уж от някакви скали ,за да измести руския газ. Е не казва колко ще струва този новия , американски газ, сигурно защото това би изплашило и лековерните му БГ лакеи. Просто е жалко да гледаме как един посланник се разпорежда и командва у нас, даже по-явно отколкото руските посланници навремето
73
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чел съм го няколко пъти. Нищо не намерих, което да доказва тезата ти.
72
1
 
0
 
! Отговори
izgrev_ivan преди 13 години
мили момчета и момичета , може би баби и дядовци, не ви ли омръзна по всякакъв повод да повтаряте като зомбита заклинанията от времето на Иван Костов и сие ? Мислите ли, че вечната злоба ви е съдбата и утехата? Има един древен съвет- повече четете и не се опитвайте да пишете за неща, които не разбирате.
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Не плачете сега за земята защото другаря Петър Младенов достоверно описа състоянието с отровената бг. земя и с грандомащината по големите заводи бълващи отрови, загуби и като воденичен камък на врата на държавата. Няма по достоверно описано състоянието ни през 89г. от доклада на Първия секретар на БКП. Разграбвачите , а това са БСП, крият, лъжат демагогстват до като крадат." --Te свалиха Т. Живков и затова смятат, че са в правото си каквото е създадено на тях се полага.
70
3
 
6
 
! Отговори
капиталист преди 13 години
Планът Ран Ът беше перфектен, но *** решиха да не го следват а да крадат. Иначе досега да сме на едно ниво с Полша, Чехия и Унгария.Иначе ти гледай изказването на Бай Тошо - "Социализма е недоносче". Има го във vbox. Там бай ти Тодор е начертал как ще се извършва пладнешкия грабеж в БГ.
69
2
 
3
 
! Отговори
хм преди 13 години
До Анонимен 50Е, кво повече да ти цитирам бе човече - влез в ПЛАНЪТ РАН ЪТ и го прочети - обясних как се влиза - чети,чети,чети - имаш нужда много да четеш за да разбереш ОК?