300 елитни бандити съсипват България

Изненадващи признания на вътрешния министър в Хасково
12 фев 2010 20:22,
115
300 елитни бандити съсипват България
Снимка: Dnes.bg

Има около триста човека, които са "елитът на тежката организирана престъпност".

Това обяви вътрешният министър на бизнес форум в Хасково.

Цветан Цветанов изрази надежда, че със съвместните действия с прокуратурата - стъпка по стъпка, в рамките на година, ще може да има реални резултати.

Независимо какво ще ни коства това, няма да спрем дотук, заяви министърът.

Организирана престъпност има в цялата страна и ако някой казва, че няма престъпност или че тя ще бъде ликвидирана - аз не вярвам, отбеляза вицепремиерът.

Той посочи, че за него е важно "да направим така, че да свием и да притиснем организираната престъпност и престъпността като цяло в едни допустими граници за обществото и да имат респект тези, които си мислят, че ще останат ненаказани".

Между 50 и 70 на сто от оборотите на малки и средни фирми е бил отчисляван за организираната престъпна група "Октопод", твърди още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
Тъпото копеле преди 14 години
103 е абсолютно прав. Те са щита, оръжието и мозъка.
90
0
 
2
 
! Отговори
борбата преди 14 години
ще се улесни като се поизтупат брашняните чували на швейцарските банки
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това го знаем отдавна,но няма резултати......
88
0
 
10
 
! Отговори
emk0 преди 14 години
ами така е, 240 депутата, миинистри и 60 съдии са си баш елитни бандити които от 20 години съсипват всичко до което се докоснат.
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ами като ги знаете изловете ги. и без съд и присъда. мършата в стадото под нож.
86
0
 
7
 
! Отговори
Наблюдател №1 преди 14 години
Ако за Октопода са отчислявани между 50 и 70 % от оборотите /не от печалбата/ на малките и средните фирми през последните 10, или 20 години, то тогава те разполагат с понече средства от държавата... Борбата ще е много трудна
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Про положение,че ги знаят кои са,чудя се какво чакат че не ги затворят?!Няма нищо по силно в държавата от властта и управляващите,нарочат ли те заминаваш.Друг е вапроса когато престъпността и властта са тясно обвързани,тогава това остава само мечта.Полицията си върши работата,но не и съдебната система."Законът е закон,но той врата в полето е!" и "Законът е бариера,която лъвовете прескачат,змиите пропълзяват отдолу,само говедата се блъскат в нея!"...до кога ще е така..?Докато свят светува...:)
84
1
 
2
 
! Отговори
pege преди 14 години
какво сега цецко ще го правим премиер а бойко президент, затова ли е цялата тупордия? Будали не чакаите сензации всичко е само игра.
83
0
 
4
 
! Отговори
Антимутра преди 14 години
Бандитите в различните им разновидности,да се разобличат,да се посочат,обществото да ги познава.Да се изземе законово всичко,което е заграбено и за което не е платен данък,затова трябва силна полиция.Да се сложи край на политически протекции.Очакваме арестуван политик1Цветанов не ни разочаровай!
82
0
 
7
 
! Отговори
Lili преди 14 години
Тъй,тъй,аз искам да се върне закона за борба с бандитизма от 1923 год.Намерете го с гуглето и ще видите,колко актуален може да бъде.Обществото трябва ясно да разбере,че мутра вече не е переспективна позиция,не може да не правиш нищо хората около теб да виждат това и да не си задават въпроса как така кара майбах,като продава сандвичи,как така манекенка кара джип и живее не според доходите си?Силни финансово фирми,платени данъци,силна полиция,която да контролира фиска на държавата
81
4
 
2
 
! Отговори
Тъй, тъй ... преди 14 години
Тая "новина" е дословно повторение на пресконференцията на ББ, ЦЦ, Борис Велчев и главния секретар на МВР от началото на годината. Преди месец - месец и половина.Преди седмица Дянков също "претопли манджата" като пусна като нова "новина" от ..... декември 2009.К'во става?
80
2
 
4
 
! Отговори
mitko преди 14 години
v sashtia duh boiko
79
3
 
2
 
! Отговори
н1 преди 14 години
Тези са заразени с Г.М.О.
78
3
 
5
 
! Отговори
чичо преди 14 години
От къде са пръкнаха бе? Имама чувство ,че такиви са раждат. И като попаднат в добра среда на комунисти и са развиват.Като са отпушат да крадат ,че спиране нямат.
77
1
 
3
 
! Отговори
андрей преди 14 години
охооооо държавни са .........начело с най-големите държавници...така се работи открай време по нашите мили земи........"абе знаем ги кои са тези,аа не можем да издаваме служебни и други тайни".......и така до края на света
76
3
 
1
 
! Отговори
н1 преди 14 години
Точно точно точно 300
75
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Давай, Бойко! Ние сме с теб!А на всички, които плюят постоянно...жалки сте!Мислите си, че е много умно да се търси зад всичко някаква цел и да се критикува и лошото и хубавото. Да, в БГ това стана начин на поведение, но..е просто НЕконструктивно! Sorrry!
74
1
 
4
 
! Отговори
Sabah преди 14 години
Vseki kvadrat ot naselenite mesta v Bulgaria e parceliran ot prestapni grupi,koeto e saglasuvano neoficialno s policiyata.Tova e polojenieto.Nay golyamata apashka grupa sa COT
73
2
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 14 години
Господин Цветанов в днешната преса искате помощ от обществеността а тогава кажете кои са тези 300 елитни бандити които заедно трябва да изловим иначе как да ви помогнем като не знаем за кои хора става въпрос . Уж всеки казва нещо ама ние нищо не разбираме . Даваите конкретно тия търсим ако имате информация моля . Ама май се страхувате да ги назовете тези хора .
72
0
 
3
 
! Отговори
sweden преди 14 години
e kato gi puskate te pak si prodiljavat da sisipvat bg dayte im po 20 30 godini zatvor