300 елитни бандити съсипват България

Изненадващи признания на вътрешния министър в Хасково
12 фев 2010 20:22,
115
300 елитни бандити съсипват България
Снимка: Dnes.bg

Има около триста човека, които са "елитът на тежката организирана престъпност".

Това обяви вътрешният министър на бизнес форум в Хасково.

Цветан Цветанов изрази надежда, че със съвместните действия с прокуратурата - стъпка по стъпка, в рамките на година, ще може да има реални резултати.

Независимо какво ще ни коства това, няма да спрем дотук, заяви министърът.

Организирана престъпност има в цялата страна и ако някой казва, че няма престъпност или че тя ще бъде ликвидирана - аз не вярвам, отбеляза вицепремиерът.

Той посочи, че за него е важно "да направим така, че да свием и да притиснем организираната престъпност и престъпността като цяло в едни допустими граници за обществото и да имат респект тези, които си мислят, че ще останат ненаказани".

Между 50 и 70 на сто от оборотите на малки и средни фирми е бил отчисляван за организираната престъпна група "Октопод", твърди още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
12
 
10
 
! Отговори
Просветителя преди 14 години
до Ужас !Да си кажем напрово - истинска демокрация няма вече никъде по света, а у нас никога не е имало !Все повече и повече правителства в световен мащаб работят за сатанинската и античовешка доктрина наречена Нов Световен Секуларен (бездуховен) Ред !Правителството на Б.Б. е именно такова - налагащо и в България така наречената система на Нов Световен Ред, в която "правовата държава" е само фасада, зад която се прикриват безправието, отнемане на личното пространство и гражданските ни права
50
6
 
8
 
! Отговори
do 59 преди 14 години
Za6to samo pliuete.predishnite upravlqva6ti i tolkova ne napraviha.Tezi se opitvatda napravqt ne6to.Ne stava s magi4eska pra4ka.Daite im malko vreme.
49
17
 
13
 
! Отговори
Ужас! преди 14 години
Това което чух и видях снощи по Бтв направо ме втрещи.Оказва се ,че арестуваните в Октопод са в пандиза без доказателство за вина, но "обществения интерес изисквал да търкат наровете в ареста!"Браво!Почти както в Гуантанамо.Да оставим на страна терминологията на управляващите ни ***, която е досущ същата както от времето на Сталиновите репресии и от убийството на Тр.Костов .*** правосъдието, *** дъържавата.
48
5
 
6
 
! Отговори
Исидор преди 14 години
Хм! Някой явно не е платил достатъчно паричкиии... личното ми мнение е, че всяко едно име, което излезе в медиите с предтекст "той е от мафията", същия индивид("Октопод" в този случай) нещо е сгафил и са го издали :Х... Слава Богу, че съм в САЩ, далеко от мизерията в иначе красивата България.
47
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
BULGARIA MENTE FILM ПРЕДСТАВЯ : "НАГЛИТЕ ОКТОПОДИ" . СЦЕНАРИСТ - ГЕНЕРАЛ ЛЮБЕН ГОЦЕВ, РЕЖИСЬОРЧЕ И *** - БОБО ГЛАВАТА , КО ПРОДУЦЕНТ - АГЕНТ ГОЦЕ. В ГЛАВНИТЕ РОЛИ - ЦЕЦО ФИЗКУЛТУРНИКА, МАРГИНИТЕ, ХАМСТЕРИ, КЪРТИЦИ, КУЛТУРИСТИ, *** - ЯВОР КОЛЕВ , ОКОЛО 300 *** И НЯКОЛКО ШЕФОВЕ НА РПУ-ТА В БЪЛ'Х'АРИЯ..
46
2
 
17
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Явно само 300 са останали тука, а останалите са на рапорт, в Пентагона. Я вземете филмирайте този "Октопод", на филмови сериали и ще задмине по приходи и "Аватар"! Това е по-интересно, отколкото намацаните муцуни, на артистите, от "Аватар". Цялата държава е, под пара. Главните герои са като в Холивудските филми - лимузини, автомати, с4 и всички екстри на съвременното кино. държавната машина е срещу тях и би станал чудесен сериал. Защо нямам няколко милилона, такъв филм щях да спретна?
45
6
 
11
 
! Отговори
Б преди 14 години
България наистина се съсипва от икономическите БАНДИТИ от Америка защото това е СКРИТ и ПОТАЕН ПЛАН за да се доведат събитията за ВЪВЕЖДАНЕТО НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД !! Все още малцина знаят за този таен план но това ще бъде БЪДЕЩАТА ДДИКТАТУРА която ще НАЛОЖАТ НАД ЦЯЛ СВЯТ!!! Много е жалко,че доста не го прозират това.
44
1
 
9
 
! Отговори
raya преди 14 години
molia se da uspeiat da opaziat jiv g-n Cvetano
43
2
 
28
 
! Отговори
шерше ла маман преди 14 години
"бандитите" са чада на "обновената модерна" столетница
42
0
 
4
 
! Отговори
одържавяване требе преди 14 години
"Орган.престъпност има в цялата страна и ако някой казва, ... че тя ще бъде ликвидирана, аз не вярвам - отбеляза Цецо."Не че се изписваме по-големи католици от папапа, но както са го подкарали на парче по парче, отлагайки задачките за ПОСЛЕ, цецо и ко ще има да берат ядове. Юнаците не са *** и ясно схващат сигналчетона цецо, че имат време, ще се окопитят и до лятото ще (могат да) думнат каквото не им харесва. И тогава става еднааааааааа...
41
0
 
8
 
! Отговори
bandit преди 14 години
не е въпросаче са 300 така може да са и 5000 защо са толкова е првият въпрос ? защото се чувстват безнаказани и се множат безнаказано .Фундаменталният въпрос е защо още не са в затвора ?Отговора е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е ЗА РЕФОРМИРАНЕ полицията не събира навреме качествени доказателства за да ги вкара в затвора Наказателният кодекс и наказателно процесуалният са Антики и не са в час Защото нямаме смътрнИ ПРИСЪДИ Защото убийството на жив човек в българия не струва 5 пари за съда
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
България се съсипва от икономическите убийци, които дойдоха от Америка. Тия 300 са само симптом.
39
7
 
4
 
! Отговори
Samo minavam преди 14 години
Да не забравят да арестуват и баба Пена,чистачката и тя е мафиот.Има остри нокти и стъпва тихо.
38
1
 
2
 
! Отговори
arabin преди 14 години
ами като ги знаете "по дирята на безследно изчезналите) един по един. А и няма да изпадате в жалки ситуаций по съдилищата, кво им се кумите. Скапана държава с още по скапани държавници
37
1
 
19
 
! Отговори
555 преди 14 години
300 елитни бандити съсипват България+240
36
0
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Тя и жената ме съсипа от тормозАма на кого да се оплача
35
0
 
3
 
! Отговори
_)_ преди 14 години
Цялата даржава трябва да е зад решетки ... но уви ... *** вапрос ... как може една държава да се дели на карайно богати и крайно бедни ... нека се питаме този въпрос преди всичко
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТОВА Е СПАРТА !
33
2
 
7
 
! Отговори
asdasdwe преди 14 години
И наглите бяха 25, а сега само 3 в ареста !!! Бегай
32
4
 
8
 
! Отговори
АНАЛИЗАТОР преди 14 години
Хелоу,Марлоу,абе тези от групата Г/300 по времето на тиквата от Банкя като главен секретар какво правеха?Славче Христов като как дари на убавата Цветалина цяла банка?