Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно

Премиерът поздрави българите по случай Деня на Съединението
6 сеп 2010 16:00,
299
Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно
Снимка: БГНЕС

Щастлив съм да ви поздравя с Деня на Съединението – една от най-значимите победи в новата българска история, се казва в приветствие до българските граждани на премиера Бойко Борисов, съобщиха от пресслужбата на правителството.

Победа, състояла се, защото и политическата класа, независимо от нейните идеологически различия, и обществото, въпреки неговите социални разслоения, са гледали в една посока и са били единни в общия си стремеж да обединят всички българи в една държава.

Понякога по-трудно, понякога – по-лесно, но обединението винаги е възможно. Не е необходимо ежедневно да си припомняме, че всеки сам може да постигне нещо, но само всички заедно можем да постигнем това, от което България и българите имат нужда, подчертава Борисов.

Да бъдем на различни мнения по определени въпроси, не означава, че успехът на страната ни и достойният живот на всеки отделен човек не могат да ни обединяват.

И когато днес говорим за повече държавност, имаме предвид именно това – институциите да работят в полза на обществото, а обществото да е партньор на институциите за доброто на страната ни, категоричен е премиерът.

Бъдете здрави, целеустремени, вярвайте в силите и в успеха си! Честит празник!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
той ще се обединява н БСП
246
0
 
3
 
! Отговори
Буля Цеца преди 13 години
Какво има да коментирате изказването на Б. Борисов за празника? Това му е наредено да го направи по протокол. Дори и думите са му написани от служителите на Министерски съвет. Там си има хора за всичко. Не е необходима да си много умен, за да бъдеш премиер. То всичко там им е подготвено наготово.
245
13
 
2
 
! Отговори
До 271 преди 13 години
Евала на ББ, само така. И аз да съм на негово мястои мене ще ме гнус да бъда рамо до рамо с Първаноглу, отстрелваш редки животински видове за удоволствие. Що за човек може да бъде такъв, да не говорим за президент.Срам за БГ, щом има такива типове за президенти. Не става въпрос само за архара, тоя наглец убива и други безащитни животинки, само и само да задоволи жаждата си да убива. Е, това не мога да го разбера. Да увиваш за удоволствие.
244
0
 
8
 
! Отговори
Политици преди 13 години
Друго си е фолк-награждаване на някоя певица.Пътя от София до морето е кратък, кратък.
243
0
 
1
 
! Отговори
harakiri преди 13 години
do sega chetiah drugite *** i se nervirah i popadam na tazi...da vi kaja, veche mi e jal za tozi chovek. ne znae kakvo da pravi, ne znae kakvo da kaje. nael e niakakvi pr-i, deto go bazikat i mu se podigravat. goliama lajica lapna! Horata uchat, uchat i pak ne mogat da kajat, che razbirat ot neshto, a toi?!
242
2
 
7
 
! Отговори
bs преди 13 години
неможа да отиде на празника на съединението нашия премиер???а да открива 2км.ремонтиран път намира време ,що за човек е това??
241
6
 
4
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Нали сте се обединили вече -БСП и ДПС ще искат вот на недоверие, а Янето събира подписи за предсрочни парламентарни избори. *** от всички страни обединявайте се.
240
4
 
7
 
! Отговори
Балин преди 13 години
По популистки пострад не бях чувал, дори речите по татово време бяха по непопулистки от тази. Мръснико разкарай си гнусната *** мутренска партия от България за да се обединим, и следващото обединение ще е срещу теб!
239
3
 
2
 
! Отговори
BKP преди 13 години
tikvo v4era dokaza,4e dokato ti si na vlast 6te ima samo razedinenie.ne doide v plovdiv za6toto 6te bade6 do prezidenta a tova e mnogo lo6o za teb tikvo,a i nqma da si ysmiri6 i 6te kaje6 nqkoq prostotiq za6toto si glypav i nqma kakvo da kaje6 drygo.a an tozi den xorata sa elimininirali vsi4ki van6ni podlogi kato teb i sa se obedinili.moje bi ti idva akala v 4ytorata 6tom yse6ta6 4e ne si za tam ne6tasnik.dano yseti6 4e nesi i za vlasta 4e da se maxne6 i BG da tragne nagore ple6iva maimynoooooo.
238
5
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Офф аман от заучени фрази на Тато
237
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не искам разни тикви да ме поздравяват! да правят това по отношение на съпартийците си!
236
3
 
8
 
! Отговори
със 7 клас преди 13 години
Както вече стана съвършенно ясно Боко не възприема от нищо,само хвалби сипе по свой адрес и по адрес на измислената си партия,но като доживеем една Бокова зима каквато предстой ще изчезне като Виденов задълго,най вероятно ще преподава в Симеоново пожарниклък.
235
0
 
17
 
! Отговори
казах преди 13 години
*Обединението винаги е възможно*- ДА,но никой не работи в тази насока Казах
234
0
 
4
 
! Отговори
българин преди 13 години
до 262Неграмотнико,сигурно си ***. Научи българския език и после пиши коментари
233
4
 
9
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
266. Изпълнявам обещание. Хайде от мен да мине, няма да те обиждам, ти си само един стар дърт лъжец. Животът ти е минал в полза на Партията . Ние, класовият враг, синове и дъщери на врагове на народа няма как да те обичаме. Задавал ли си си простичките въпроси. Защо никой не ви обича. защо цял Свят ви мрази. Защо се радваха хората като падна Тодор Живков. Защо никой не обича ченгетата и доносниците.
232
2
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
266, ктивите ги стопи другарят ти Виденов. Стига лъга младите. Днес няма да те нарека с истинското ти име, защото е празник. но след 23 минути ще си получиш заслуженото.
231
3
 
8
 
! Отговори
АЛФ преди 13 години
Да ти го кажа поне да не плескаш глупости из нета!Терор над масите и Шефа да умори повече от испанския бендел учителя му за 800 дни!Това е програмата и април месец избори евентуално..........Но зимата ще е страшна за доста хора ако не се лъжа!
230
2
 
4
 
! Отговори
АЛФ преди 13 години
Явно си *** което не може да се справи с елементарна задача!Това да можеш да провокираш е изкуство!Но първо трябва да знаеш плана,а не да се халосваш напразно с глупости!Явно много приказваш и не си доверен човек!
229
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За Бойко е по-важно трезора на СИ-банк да се напълни докът не е изхвърчал от власта, отколкото някакво си Съединение на България, за което даже не е и чувал, дотам му стига интелекта.
228
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България я ограби другарят ти Костов Продаде 35 милиарда активи за 3,2 милиарда.А Крокодила от Кюстендил който бе спонсор на Бат Петьо за изборите за президент го гръмнаха,явно ти си от неговото котило.

Спонсорирани публикации