Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно

Премиерът поздрави българите по случай Деня на Съединението
6 сеп 2010 16:00,
299
Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно
Снимка: БГНЕС

Щастлив съм да ви поздравя с Деня на Съединението – една от най-значимите победи в новата българска история, се казва в приветствие до българските граждани на премиера Бойко Борисов, съобщиха от пресслужбата на правителството.

Победа, състояла се, защото и политическата класа, независимо от нейните идеологически различия, и обществото, въпреки неговите социални разслоения, са гледали в една посока и са били единни в общия си стремеж да обединят всички българи в една държава.

Понякога по-трудно, понякога – по-лесно, но обединението винаги е възможно. Не е необходимо ежедневно да си припомняме, че всеки сам може да постигне нещо, но само всички заедно можем да постигнем това, от което България и българите имат нужда, подчертава Борисов.

Да бъдем на различни мнения по определени въпроси, не означава, че успехът на страната ни и достойният живот на всеки отделен човек не могат да ни обединяват.

И когато днес говорим за повече държавност, имаме предвид именно това – институциите да работят в полза на обществото, а обществото да е партньор на институциите за доброто на страната ни, категоричен е премиерът.

Бъдете здрави, целеустремени, вярвайте в силите и в успеха си! Честит празник!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
8
 
! Отговори
Ачо преди 13 години
Няма го щот е женчо и на неудобни въпроси отговаря с мълчание и гледа кът теле в железница.
206
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За Б.Борисов щом нещо не е в София значи не е важно :P
205
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А защо Бойко го няма в Пловдив? Кое е по-важно за един премиер от честването на национален празник?
204
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако има Нобелова награда за най-*** министър-председател, ще я вземеш гарантирам ти.
203
5
 
26
 
! Отговори
От Пловдив преди 13 години
Представям си какво щеше да се получи тази вечер ако г-н Борисов трябваше да произнесе реч вместо г-н Първанов. Става дума за неписана реч. Поздравления за г-н Първанов. Иначе публиката трябваше да слуша - " бихме ги, аз плащам, виновни са тези от източна Румелия, ще ви направя заплатите средноевропейски, седем магистрали ще ви построя, Аню е най добрият министър в кабинета, дайте ножиците, къде е лентата за прерязване, биваше да ударим една бутилка в този нов паметник, шменти-капели..."
202
0
 
8
 
! Отговори
Минус преди 13 години
Алф,прав си такива като теб винаги оцеляват,защото те се хранят с доброто и хубавото,което обединява,а не разединява хората!Ти изпиваш всяко добронамерено и позитивно човешко чувство!Ще оцелееш,разбира се-за това сме на това дередже-ВСЯКО ЗЛО ОЦЕЛЯВА!Лошотията не я лови ни съд,ни морал,ни природно бедствие!Ти си копие на тези,които оплюваш!Ако утре си на тяхното място-ще си същия като тях!
201
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойке,бойке ако имаше поне 20% от интелекта на бай Тошо, за 1г. от както управлявате България да е цъфнала, а не да е пумиината яма на Европа.
200
4
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Ако искаш някой да ти прочете поставете, пиши 5 реда. Досаден си и дразниш всички. Даже да е вярно написаното. Направи си сайт като си толкова знаещ. Много сме хората които не харесват методите на ДС, но ти си рекламно лице на ченгетата с твоите творения.Днес е празник. Не е редно да се нападат първите мъже на държавата, още повече, Премиерът не е казал нищо лошо.
199
4
 
9
 
! Отговори
РАВНОСМЕТКА преди 13 години
РАВНОСМЕТКАКазах аз, но кой да чуе.Пожарната не е държава.В пожарната са два маркучаи със малко пипе става.Държавата е сложно нещо-здравеопазване, финанси.Проблемите са твърде многоза неопитни стажанти.Колко пъти да те лъжаттеб, народе глуповати.Сбирщина от кол и въжеда направиш депутати.Защо бе братя нискочелиизбрахте тоя главанак.Не го ли виждате-не фели,не става даже за чирак.Дадохте му много време,да седне да се обучава.Но къде ти, няма начин,свикнал е да поучава.Проблеми купища се трупат.Прииждат нови на пълчища.А министрите нещастни,са като пилета в калчища.Прекарал се е и си трае.Такъв е нашият народ.Одери му десет кожи,няма да се мръдне пак.
198
3
 
12
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
Бойко Борисов: "Обединението винаги е възможно"казано от човека дал смисъл на израза: "Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря..."
197
3
 
6
 
! Отговори
до ония преди 13 години
абе много премахнати има от форума с какво сгафиха,казаха нещо истинско или против боко нещо казаха,аз нищо не казвам а вече ми е през оная работа, аз НЕ СЪМ КАТ ВАС *** НАРОД, ДАЖЕ НЕ СЪМ ОТ МАТРЯЛА ДЕТ ОТ ДЖОБА МУ ДАВАТ МАНГИЗ, АЗ СЪМ АЗ
196
4
 
1
 
! Отговори
АЛФ преди 13 години
Груба грешка!Я си представи само ,че съм в списъка за елиминиране от червените фашисти?Ти какво би направил даже и баща ти да е бил партиен секретар?Да го духат другарите от ДС бих казал аз защото винаги ще оцелея!
195
1
 
3
 
! Отговори
? преди 13 години
Защо се позволя в пост 219 обръщението "***"
194
4
 
5
 
! Отговори
МИНУС преди 13 години
МНОГО ЗЛО ТЕЧЕ ОТ КОМЕНТАРИТЕ,НЯМА ЛИ ГРАМ ПОЗИТИВИЗЪМ!!!!
193
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре че нямаше никой от българските предатели (Дуган, Бойко, ДПС, ГЕРБ, АТАКА) на празника в Пловдив и за това се получи. Честит празник!
192
2
 
3
 
! Отговори
Минус преди 13 години
Като чета коментарите ти АЛФ,толкова незадоволена жлъч тече от тях,че започвам да си обяснявам,защо са пълни лудниците...Не,знам коъ те е изгонил от работа,но добре е направил..В теб няма грам позитивизъм-ти си просто ВАМПИРЯСЪЛ,на тема политика...,нещо средно между Йоло Денев и Хитлер...Бог да пази България от такива като ТЕБ!!!
191
2
 
2
 
! Отговори
АЛФ преди 13 години
АЛФ е доволен обаче от ***.bg защото там поне се е регнал с нещо което му е липсвало!А сега *** го трийнете това!!!
190
0
 
7
 
! Отговори
над 56 преди 13 години
божее.божее-политическа класа. Ама Божо Димитров никакъв го няма за да го откнехне.
189
6
 
5
 
! Отговори
АЛФ преди 13 години
Така е разбира се!Не грешиш!Днешния АЛФ е бившия ШЕЙХ защото го цензурират!Заради този сайт са го изгонили от работа милиционерите и сега просто си го връща с лихвите!
188
5
 
0
 
! Отговори
Toby преди 13 години
Ti gledai sebe si... stiga si bluska akula za ne6ta koite ne zavisqt ot tebe... :))))