Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно

Премиерът поздрави българите по случай Деня на Съединението
6 сеп 2010 16:00,
299
Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно
Снимка: БГНЕС

Щастлив съм да ви поздравя с Деня на Съединението – една от най-значимите победи в новата българска история, се казва в приветствие до българските граждани на премиера Бойко Борисов, съобщиха от пресслужбата на правителството.

Победа, състояла се, защото и политическата класа, независимо от нейните идеологически различия, и обществото, въпреки неговите социални разслоения, са гледали в една посока и са били единни в общия си стремеж да обединят всички българи в една държава.

Понякога по-трудно, понякога – по-лесно, но обединението винаги е възможно. Не е необходимо ежедневно да си припомняме, че всеки сам може да постигне нещо, но само всички заедно можем да постигнем това, от което България и българите имат нужда, подчертава Борисов.

Да бъдем на различни мнения по определени въпроси, не означава, че успехът на страната ни и достойният живот на всеки отделен човек не могат да ни обединяват.

И когато днес говорим за повече държавност, имаме предвид именно това – институциите да работят в полза на обществото, а обществото да е партньор на институциите за доброто на страната ни, категоричен е премиерът.

Бъдете здрави, целеустремени, вярвайте в силите и в успеха си! Честит празник!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
5
 
14
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 13 години
Тези пък, дето подкрепят Бойко, са също толкова грамотни и ерудирани, колкото е той :-D
186
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като заминат, изпъдените от теб хора, по чужбина - ти ли ще изкарваш парите за парламен, правителство, полиция, армия ....С какво? С малкото останал ти мозик или култура?
185
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еи админчето,стига си махал неудобните коментариедно време когато БСП бяха на власт,махатте коментари против БСПднес махате против ГЕРБ
184
3
 
5
 
! Отговори
СЕЛСКИ НОМЕРА преди 13 години
Селският номер да крие постовете си ,за да не го трият...Снощи ме убеждаваше,че всички останали сме "балъци"и така прецаквал контрола на постовете си....Ама от червени тарикати!!!
183
3
 
16
 
! Отговори
вай-вай преди 13 години
Това което е съобщил пресцентъра на правителството не са думи на Бойко.Той няма толкова акъл,че да знае нещо за съединението.
182
4
 
0
 
! Отговори
Toby преди 13 години
izklu4vam tezi koito odobrqvat politikata na bat Boiko :)))he he he... o6te nqkoiq druga godina i 6te vi vkarat v red.. k`vo e tova vsqko pravi k`voto si iska .... ima RED v taq durjava .....he he he :))))
181
4
 
4
 
! Отговори
Минус преди 13 години
Толкова ли ви е къса паметта??!!Днешният АЛФ е снощния ШЕЙХ,КРЪСТНИК И ОЩЕ 15 НИКА!!!!Лекциите от школата в Симеоново ще напълнят форума и ще прекъснат темите!!!Написано е грамотно-КОМЕНТАР,А НЕ ЛЕКЦИИТЕ ОТ ПОЛИЦЕЙСКАТА ШКОЛА НА ЧЕРВЕНОБУЗИТЕ,АЛФ!!!Не си ли задавате въпроса,какво цели с тези яростни атаки!!!Той е червена подметка,сега ще започне-КОПИ-ПЕЙСА-КАКТО ВСЯКА ВЕЧЕР!!!
180
8
 
3
 
! Отговори
Toby преди 13 години
samo tapaci ste se subrali tuka ... .. bat Boiko e 4oveka....6te go proumeete :))))koito ne go haresva da utiva v ispaniq ili nqkude izvun bulgariq...primerno v Anadola tam 6te progresira... :DDD
179
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обществото е работодател (т.е. храни) институциите, така че не може да се иска от него да е "партньор", нали Боко? Ама ти е трудно да го разбереш!Както и не разбираш кое е първичното, а то е обществото! Ако го няма него, не може да ги има институциите! Това трябва да се знае от обща култура, не е необходимо да си доцент-пожарникар!
178
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Например обединение ГЕРБ - Доган ! Мирослав Найденов - министърът, заради когото изядохме 75 тона отровно ирландско месо. Разрешението за вноса идва от факса на Мирослав Найденов, тогава главен секретар на Националната ветеринарномедицинска служба. Мирослав Найденов, който тогава беше верен кадър на ДПС и когото Нихат Кабил уволни, но не даде на прокурор. Любопитно е, че от ДПС знаят прекрасно за тази далавера, но и до ден днешен я пазят в тайна, въпреки че се водят за опозиция на Борисов.
177
1
 
7
 
! Отговори
самолетоносач преди 13 години
Еромакс вика БОКО:Тя и цветелина се надява на деня на съвокуплението но пак удари на кАМИК
176
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така съм се впечатлил от стройтелния гении на нашият велик обединител ,че мисля да си сменя фамилията на Лотов.
175
5
 
9
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 13 години
Стига с тези комунисти, бе. Не разбрахте ли вече, че комунизъм НИКОГА не е имало в България?! След Бойко само една диктатура може да оправи разсипаната ни страна. На вас единствено комунистите са ви виновни, тях си чешете езиците и тях плюете. Няма безгрешни хора, но по-нехуманно и автономно управление от това на ГЕРБ досега България не е виждала. А за Костов - ако искате да му напълните пак гушата, гласувайте за този крадлив ***.
174
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яяя около твоето мнение сме се обединили май :) виж нямаш нито един минус :)) Явно сме си прости и не ни е срам да го признаем :Р
173
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Извинявай, но как точно разбра че са искрени, защото аз силно се съмнявам. Казал е това, което са му казали кукловодите. Не за друго, а защото марионетките нямат собствено мнение, с което са изключително удобни за манипулане. Ако пък са и самовлюбени ***, както е в случая с момчето са още по-удобни.
172
9
 
5
 
! Отговори
iup преди 13 години
SAMU BOIKO BORISOVEvala Boiko; ti 6te razkaje6 igrata na si4ki kradci i mu6ennicii 6te ebe6 mamata na onui pirikende DOGAN
171
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 187 защо казвате на божидар димитров че е ***, не чувствате ли че обиждате животното.
170
3
 
11
 
! Отговори
az преди 13 години
така като гледам..от тоя господин и предишния министър председател няма никаква разлика...само тази че са от различни партийки...и от както е на власт нищо не се е променило...предишния не говореше за истината...а сегашния само говори за нея а действия никакви...е ще каже някой...тоя поне я казва...само че това мен не ме грее...и за втори мандат не бих дал гласът си за него
169
1
 
8
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
"Победа, състояла се, защото и политическата класа, независимо от нейните идеологически различия, и обществото, въпреки неговите социални разслоения, са гледали в една посока и са били единни в общия си стремеж да обединят всички българи в една държава."Хората са обичали България, имало е партии, но не е имало още политическа класа.
168
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Бойко ,много си умен какви хубави и искрени думи точно на място да ти е честит и на тебе празника наш обединителю любим ,добре, че сте вие двамата с Цецо сега вече по лесно се ходи по улиците и се празнува ,цяла България ликува и се радва ,че ни поздрави !