Гласуват вота на недоверие срещу Кабинета "Борисов"

Мотивът на опозицията е провалът в здравеопазването
Обновена: 8 окт 2010 09:23 | 8 окт 2010 07:30,
28
Гласуват вота на недоверие срещу Кабинета "Борисов"
Снимка: БГНЕС

Депутатите ще започнат работа с гласуване на вота на недоверие към Кабинета „Борисов“.

Мотивът на вносителите от Коалиция за България и ДПС е провалът на политиката на правителството в сферата на здравеопазването.

Още по темата
6 окт 2010 14:56
74

Опозицията обвинява управляващите от ГЕРБ за финансовата дестабилизация на системата, големия брой неосигурени българи, закриването на болницаи и липсата на дългосрочна стратегия в сектора.

Дебатите по вота се проведоха в сряда, в опразнена откъм присъствие на министри зала.

Единственият представител на правителството бе току що положилият клетва министър на здравеопазването Стефан Константинов.

За да мине първият вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов са необходими поне 121 гласа.

Коалиция за България и БСП разполагат със 77 депутати, а не се очаква другите народни представители да подкрепят искането им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: ДПСвот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Червените поспаланковци и пишман ортаците им са тръгнали по пътя на Фильо и Ванката - вот на недоверие до дупка. Това е смехория до шия!
27
1
 
0
 
! Отговори
"ние пак сме... преди 13 години
И да плюете,и да ругаете,БСП-то сте на командно дишане!И по често сменяйте памперсите,че овоняхте форума!Айде,лек ден на всички!:)))
26
1
 
1
 
! Отговори
Омбудс-Ман Кеноби преди 13 години
Не на думите, на делата силни сме ние - гербавите!Ето на, и аз така, тихомълком, със скромност изпълнен и с възторг в сърцето от Славната Победа м.г., нуждник реализирах! Без да се хваля, без да се фукам! Така го правим ние! Без фанфари, без речи и байраци! Но от наште действия, просперитет само следва! Щото нам стига ни тая награда, да каже нявга народа, нужник построи ни Бойко, да си *** със сгода! Затова, посвещавам новия си нуждник на Бойко, на Партията, на Големия Изход от Кризата и на България! И нека НИКОГА не забравяме, че ако беше още Тройната коалиция, нито нуждник щеше да има, нито нищо! Да живей!
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова много думи, а да не кажеш нищо :)))Личи си школовката от АОНСУ :))
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТУК ЧЕРВЕНАТА ХОЛЕРА СЕ АКТИВИЗИРА ,ИЗЧЕЗВАМ В ДРУГ САЙТ
23
4
 
3
 
! Отговори
Омбудс-Ман Кеноби преди 13 години
Уважаеми Пресцентър!Бихти ли публикували на сайта си файл-приложна форма, който ние-обикновените граждани на РъБъ да можем да си изтеглим, да го попълним и да ви го изпращаме, за да си осугирим присъствието на Главния Откриващ, А.К.А. Първата Ножица на държавата на нашите мероприятия?! Аз примерно съм си реализирал нуждник в задния си двор. Нуждника ми е хубав, макар и от дъски секън-хенд, които си набрах от стопанкия двор на закритото ни ТКЗС, но пък съм го оборудвал с истинска, бяла, почти чисто нова, фаянсова тоалетна чиния, която пък набрах от закритата болница в нашето село. Освен това, той е напълно функциониращ и самото му проектиране и строителство започна след Голямата Победа на Партията през м.г., така че, мисля че мога да се ползвам с известно предимство пред останалите кандидати за присъствието на Глав.отрив.! Все пак, дори и малък, моят проект би бил немислим, без вещото ръководство на партията и без вдъхновението, което пробуди в душата ми факта, че Той пак ги би!!! П.С: Разчитам на вашето разбиране и ходатайство! За другото ще се разберем! ;) Само ми го докарайте!П.С 2:Донасям, че съседа Джабо Хатянов проявява нездраво недоволство и сипе грозни закани, особено когато е в нетрезво състояние! Щял да му...неудобно ми е да го кажа...да Му *** в устана, вместо в моя нуждник! Нека другаря ЦвъЦВъ да му обърне съотвентото внимание, и ако може славните патниоти от ДАНС да наминат да му налеятт малко акъл в пияната тиква на този мръсен комунист! Да живей герб!!!
22
1
 
4
 
! Отговори
Величко преди 13 години
Снимката да не някаква реклама на свинекомплекс?! П.С. Тия въобще не ги виждам на свободния пазар на труда!
21
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ,СЪБРАНИ В СУТРИШНИЯ БЛОК САМО СТАРИ *** И ПЛЮЯТ БОРИСОВ ,НЕ ГЛЕДАЙТЕ НИТО КАНАЛА ,НИТО НОВА ,НИТО БТВ ,ЗАЩОТО ТЕЗИ МЕДИЙ СА ЧЕРВЕНИ ,НАРОДА ВЕЧЕ ПСУВА НЕ БОРИСОВ А МЕДИЙТЕ ДЕТО СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ
20
3
 
6
 
! Отговори
наивник преди 13 години
Защо коментирате къде в кой цирк се е включил палячото а не как ще демагогстват партиите. Броят се гласовете за вота, така че въздържал се или не присъствал си е откровена демагогия! Ха сега да видим за Волен кое е по-важно - тракийците и турция или да е във властта! За Костов да не увърта. Какво като БСП е поискало вота, ами да го е поискал той, кой му пречи! Впрочем, ББ не е удобно да наричам ***, защото си е откровен пъзльо! До сега нямаше прецедент мин. председателя да избяга от обсъждане
19
1
 
4
 
! Отговори
Пресцентър на МС преди 13 години
Редът за поканване на премиера за откриване на работещи но не открити официално обекти е публикуван в сайта на МС. Напомняме ви , че г-н премиера реже лентите само на работещи обекти построени в периода 1930 - 2010 година.До сега няма случай вече открит обект да е пуснат в действие и от г-н министър-председателя. Не приемаме покани чрез медиите.
18
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 14Как да няма цирк на живо при вас бе? Вие сте повече от цирк :)))С 10 000 пенсионери и дечурлига ще свалят прявителство, което има 40% рейтингНещастници :))
17
1
 
6
 
! Отговори
dp преди 13 години
Май не остана публика да им следи нескопосаните представления.Коментари тук на практика няма - всички знаят какво ще е, някакви милиционерипо безуниформа ще врякат нещо и ще имитират дейност в "парламента".Такъв фарс е цялата "държава".
16
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
провалиха се не само в здравеопазването.оставка.стачки докато дадат оставка.бб каза че народа го иска и дакато не стачкуват ще управлява.оставка
15
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мина им времето на комунистите..
14
2
 
8
 
! Отговори
До пост 12 преди 13 години
Ние искаме премиера само да открие обекта. Построихме си го сами. Знаем, че той нищо не е построил но не е спрял да открива нови обекти. Знаем също така, че той има слабост към откриването на нещо построено от други. Искаме да му се порадваме, той да ни излъже за нещо, за което сме му подготвили и по два лева от човек. Нали само това му е работата на г-н Борисов ? За разлика от другите, няма да му искаме пари, както казах, ние ще му дадем по два лева. Цирк на живо при нас не е имало отдавна.
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДОЛУ ГЕРБ!САМО БКП!
12
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чакайте, чакайте Борисов да ви построи и открие ибектите! Лежете, псувайте държава и правителство, гласувакте за БКП/БСП и чакайте някой да ви оправи селата и дворовете...
11
1
 
5
 
! Отговори
недоверяващ преди 13 години
Мерси за корекцията :) Все пак идеята е политическият дивидент - после в речи ще могат да кажат "Тоя и тоя, подкрепиха тоя като водеше такава политика, и се случиха тия и тия неща, дето не ви харесват - гласувайте за мен, а не за него". Извинявам се за простоватият си изказ, но и аз съм снощен :Р
10
3
 
7
 
! Отговори
Тошев преди 13 години
Г-жо Заркова, обектът който предлагате да бъде открит от премиера още не е завършен. Избързвате с поканата до г-н Борисов. При нас от няколко месеца е завършена отводнителна канавка и тя официално не е открита от доц. Борисов, а идва и зимата.Ние сме готови да го посрещнем, осигурили сме площадка за вертолета (в двора на ТКЗС), ножици, лента, поп, двете най млади баби ще му държат лентата. Ще присъстват хората от съседните села и телевизията на с. Врабчево. Чакаме премиера на Димитровден.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Леека корекция:Неуспешният вот е израз на несъгласиеУспешният е за сваляне на правителството