Натиреният от РЗС: Не пия, не пуша, нямам 3 млн. кредит

Яне Янев е проблемът на партията, каза Тодор Великов
Обновена: 5 ное 2010 12:07 | 5 ное 2010 12:03,
70
Натиреният от РЗС: Не пия, не пуша, нямам 3 млн. кредит
Тодор Великов. Снимка: БГНЕС

"Една чисто човешка инициатива беше превърната от колегите ми в РЗС като едва ли не, че някой ме е прихванал, бил съм потиснат, разпитван, смачкан. Чувствам се в много добра кондиция, през ден бягам по 3-4 км, не пуша, не пия, на "ти" съм със съзнанието си... нямам 3 милиона кредит".

Това заяви на брифинг в НС независимият народен представител Тодор Великов, след като бе изхвърлен от редовете на РЗС заради гей скандала, в който беше замесен Яне Янев.

Великов посочи, че единият му кредит е от 30 хил. лв., а другият – лизингов договор за покупка на автомобил "Фолксваген".

Той беше категоричен, че депутатът Емил Василев бил излъгал.

"Нито съм смачкан, нито съм в недобра кондиция, а това, което стана вчера, навява на мисълта, че може би ще излязат верни думите, че БСП има нещо общо със създаването на РЗС", допусна Великов.

"Час по-скоро трябва да излязат SMS-те, които Яне Янев е пращал до това момче, да се види колко са на брой и да не се окажат за година назад над 50", подхвана темата от миналата седмица Великов за секстормоза спрямо служител в партията.

Велков беше категоричен, че ако проверката на прокуратурата покаже, че няма такива съобщения, лично щял да се извини на Янев, но нямало да напусне парламента.

Според него проблемът в РЗС е лидерски и не можела партията да живее "от скандал до скандал".

Той каза още, че не може да го карат да влиза в стаята на БСП и да подписва подписка за проверка на имуществото на Цветан Цветанов.

"Тази прегръдка с БСП на мен ми е чужда, непонятна, и аз не желая да участвам в такъв цирк", каза Великов.

Той посочи, че от 2001 година са го проверявали всички видове органи, които съществуват в Република България, и по думите му да издигаш реномето си чрез скандали, е недопустимо.

"Не желая да участвам в такъв цирк, който моите колеги правят под давлението на лидера на РЗС", категоричен бе Великов.

Още по темата

Преди дни организационният секретар на партията Тодор Великов обяви, че замразява членството си в партията заради скандалните обвинения за секстормоз от страна на лидера си Яне Янев.

Преди това бившият координатор на РЗС Светослав Стефанов подаде жалба до две парламентарни комисии, в която се оплаква, че е бил сексуално тормозен по телефона от Янев.

Натиреният от РЗС Великов твърди, че е виждал телефонни съобщения до Стефанов от Янев и те са изпращани след 22,00 ч. Имало SMS-и с въпроси "Готов ли си за...".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Тодор Великов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне да прилапа на Алексей чурата :):):)
67
0
 
0
 
! Отговори
Праведен преди 13 години
Е, хайде сега то човек все от нещо трябва да умре.
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне Янев е същият като Доган - проект на службите и БСП.
65
0
 
4
 
! Отговори
30517 преди 13 години
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,НО ДА ДЕПУТАТИ НИЩО НЕ СЕ КАЗВА В НПК .
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хващам бас , ако изнесат кирливите ризи на още някого от ГЕРБ , ще има още един "напуснал"или "напуснала". Биг брадър вижда и чува всичко- нищо не остава безнаказано или по - точно не напазарувано. В ролята на Биг Брадър - Б.Б
63
4
 
4
 
! Отговори
....... преди 13 години
Предния ден преди първата пресконференция на РЗС /все в петък/ гръмна скандала с боя в барчето на НС между ГЕРБ и РЗС.Ден преди втората пресконференция гръмна скандала с гей компромат срещу Яне Янев. Днес ден преди третата пресконференция отново компромат срещу Яне Янев. Това не са случайности. Доста са се изплашили от ГЕРБ и като не могат да измислят компромати започнаха да купуват депутати. Разровете се около бизнеса на т. Великов-мотел Света гора в В.Търново и от там ще изкочи истината.
62
5
 
8
 
! Отговори
мкй преди 13 години
Нищо чудно не виждам.Тоя Тодор е бил депутат от няколко партии.Тва за кво ви говори.Най ме е страх от такива хора.*** не разбирам как Яне се е обвързал с такива прошлеци.
61
7
 
10
 
! Отговори
Amigo преди 13 години
Яне си пати от глупостта и наивността.....спомнете си кой го предадоха - Марио Тагарински,Димитър Абаджиев и сега Тодор Великов.....и откъде идват тримцата - от ДСБ.....Отдавна се говореше че тези тримата никога не са напускали Костов ,а са били пратени от него в РЗС.....Е оказа се вярно....никога не са за подценяване схемите на ч3ерния хипер крадец Иван Йорданов Костов.и тримата си изиграха козовете в решаващи моменти....ТОВА Е
60
0
 
0
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Що си толкова страхлив???
59
5
 
3
 
! Отговори
всичко стана ясно преди 13 години
Костов удря едно рамо на Борисов. Ха, дотам ли се докарахте господа управляващи - да си помагате за да окепазите един човек, който разкрива неприятни и престъпни факти за вас.ЗНАЧИ НЕЩАТА ЗАПОЧВАТ ДА СТАВАТ СЕРИОЗНИ.ЯНЕ ДАВАЙ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА КОИТО ГОВОРЕХТЕ ОТ РЗС
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не членувам в нито една партия , влязох в сайта за да прочета новините и реших да напиша какво мисля аз. Само , че забелязваш ли разликата между мен и теб - аз казвам какво е демократично без да използвам обидни квалификации , изплзвам аргументи, които при теб липсват и в пристъп на безсилие или умопомрачение няма какво друго да кажеш . Не си виновен ти , виновна е акушерката която те е извадила.
57
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Аз съм от В.Търново.....Тодор Великов бе депутат 2 мандата,1-во от ОДС след това от ДСБ.....Иначе той е от Г.Оряховица,бивш директор на помощно у-ще. Всички знаехме целта с която напусна в края на миналия парламент ДСБ и премина в РЗС. След като хората на Костов- Тагарински и Абаджиев напуснаха Яне,в нашия край вървяха залози кога ще го направи и Великов.....И координатора на ДСБ ни каза едни думи които няма да забравим - " В подходящия момент ще го направи Тодор,Костов и Борисов си знаят"
56
1
 
3
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Предлагам по-добър вариант.Вместо да ни тежат на съвестта някакви червени ***, да ги натоварим на корабите , също така ще качим и всички *** и евреи заедно с тях, защото тези хора не се вписват в модерна съвременна България и не работят за благополучието на всички хора!!!
55
2
 
1
 
! Отговори
do 51 преди 13 години
Kak da smeniat lidera, kato vsichkite vi delegati sa plateni be ***?Davate im po 20 lv da idvat na meropriata vi, taka beshe i na mitinga. Kakuv klult kum lichnostta, kakvi 5 lv, plateni mekereta, ostavate edna duzina hora i pochvate da treperite za svoiata sigurnost. Borci sreshtu korupciata, no vsi4ki znaem koi vi durpat koncite
54
0
 
1
 
! Отговори
до василев 49 преди 13 години
Василев,ти си полудял!Не само ти си живял в 1990!Нали това чакаха за да бъде тяхното!И ако бе станало така,както ти искаш,сега щяхме с тебе да седим на наровете,а не да си пишем тука!А те щяха да бъдат още по-алчни и гадни!Сега поне си мислим,че можем да ги изгоним от властта,както се опитва ГЕРБ сега,а при такава ситуация щяха да ни пометат!И не забравяй,че те са специалисти по нелегалните неща!Разбирам емоцията,но сега това не ни върши работа!Разбери ме правилно!!!
53
1
 
4
 
! Отговори
Тошко преди 13 години
От кога РЗС говорят това " Разбойници Заробиха Страната" , то не беха сини жълти ,тройни коалиций , сега и ГЕРБ яха българския народ. Вече не сме България , а Гербария. Знайни и незнайни чиновници са грабили и продължават да грабят .
52
0
 
1
 
! Отговори
ияс преди 13 години
До Василев.Василев избиите всички ,тогава "България" ще скочи със 100 г.напред.Разбира се ти трябва да си жив за да видиш резултата. Не съм допускал че имим сънародници ***.
51
0
 
3
 
! Отговори
31885 преди 13 години
Купуването и продаването на гласове е престъпление , но за депутати нищо не се казва в НПК . Е.......х Великов, Великов . Що така бе Тошко
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Партийте са органицаций от хора, обединени от еднакви политически виждания , принципи и т.н. в която членуват много хора, със симпатизанти, подръжници и противници разбира се - ако са се събрали само заради лидера ,то това не е партия а нещо съвсем друго. Имам не удоволствието да съм виждал няколко пъти г-н Великов , е няма такава мазнота, с афиширан култ към личността на Яне Янев . Как така става , след като се изнесе сигнал за далавери на някой от управляващите"борци против корупцията" - някой подава оставка. Разбира се имам отговор не е бил чист , има с какво да го държат , бил е в тази партия само и единствено заради облага, или му е трябвала ракета носител за влизане в народното събрание. За какви идеи и политически принципи , може да става дума. Като не ти харесва лидера, предполагам има управителни форуми на които може да го смениш. Купуването и продаването на гласове е престъпление , но за депутати нищо не се казва в НПК
49
2
 
7
 
! Отговори
Василев преди 13 години
РЗС=Разбойници Заробиха Страната