Полски катаджия издаде фиш за глоба на... самия себе си

Трябвало да изпълни дневната норма за наложени пътни глоби
14 дек 2010 21:21,
68
Полски катаджия издаде фиш за глоба на... самия себе си
Снимка: БГНЕС

Анджей Тимановски, полски пътен полицай, издаде фиш за глоба на... самия себе си, за да изпълни заповедта на началника си относно задължителната дневна норма глобени.

"Не исках да привличам под отговорност някой, който не е нарушил закона, само за да изпълня нормата си. Затова излязох на железопътната линия, за което след това се глобих”, разказва полицейският служител.

Глобата, която си самоналожил полицаят, била шест евро.

Полското издание Fakt.pl добавя още, че ръководството на полицията няма нищо против подобни постъпки на служителите си.

Нещо повече – полицаите били съветвани да се глобяват един друг, стига разбира се да са извършили нарушение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: глобанорма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
7
 
! Отговори
dsdas преди 13 години
айде бе...тва в легенди и митове ли го чете? :D
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е като си в Италия ,напиши ескорт на латинеца в нета и ще видиш къде са полските ***.БГ са 99% римлянки грозни като смърта
25
3
 
39
 
! Отговори
следващо заглавие преди 13 години
Български съдия осъде себе си...
24
5
 
12
 
! Отговори
Ян Собески преди 13 години
Дори и в самата Полша българските *** са повече от полските. А в Италия има области, където думите *** и българка са взаимозаменяеми и във вестника можеш да прочетеш: "Заловиха сводника на три българки", или "Българките свалят цените".
23
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре, че става дума за полицай, а не за порноактьор, който гони норма...
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
V Harmanli sa6to ma6e takav policai.Polqka zakasnql:)
21
1
 
5
 
! Отговори
an преди 13 години
TIQ 6TE ISPALNQVAT PETILETKATA ZA 3 GODINI. I TIQ SA SE O.RALI DO 6IITE.
20
1
 
54
 
! Отговори
Нов морал преди 13 години
"Не исках да привличам под отговорност някой, който не е нарушил закона, само за да изпълня нормата си. Затова излязох на железопътната линия, за което след това се глобих, разказва полицейският служител." Свалям му шапка! Работил съм с поляци в Англия и съм разбрал, че всичко си е до човек! Поляците бяха по-добрите ми колеги!А тази случка е пъстра илюстрация до какво водят тъпотиите на ръковводствата на полицията! Норма за нарушители:) Все едно лекар да знае колко ще са утре болните:)Простотия
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много е закъснял поляка в Ямболско имаше един катаджия "Гогича" на които това му беше коронния номер още през 80-те години на миналия век.
18
3
 
8
 
! Отговори
до 14 преди 13 години
българките отдавна са скъсали синджира , и знаеш ли заще ? пуста му криза и по лесния начин за припечелване за насъщния . процента на българките *** в ЕС е по голям пък и не са толкова претенциозни ..вършат всичко .
17
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз също съм в чужбина .Ходят на църква за да клюкарстват ,а за пиенето ,повечето които познавам са жени и не съм се напивал с тях.Не са набожни а така са свикнали.Дали ще свириш на пиано или на орган ,няма никакво значение ,това е от родителите .Имал съм си мнокократно работа с поляци.Просто лъжат и то дори повече от италианците ,които смятам за най големите лъжци в цяла Европа .
16
3
 
8
 
! Отговори
Antonín Dvo преди 13 години
До 14 : Много обичам като видя насъскан, и едновременно на светлинни години от истината коментар . Познавам повече поляци отколкото българи , живея в чужбина и нямам полска кръв .За много от тези които познавам си прав - изпиват 4 бутилки водка 3-*** човека а после - мъгла , но освен това ходят всяка неделя на църква , свирят на пияно , или нещо друго . А има и по добра съответно по малобройна част която не пие по бутилка водка всяка събота ;)
15
3
 
35
 
! Отговори
винаги недоволен преди 13 години
ако това стане в българия обещавам да си плащам всички данаци и глоби
14
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ало информирания.Знаеш ли колко от проститутките на запад са полякини.на 1 БГ труженичка по 3 полякини се падат.набожни били ,дръжки.А за това на колко се почват ,да беше дошъл на морето .Да ги видиш какво правят на 15 ,ще ти се вземе акъла .Защо ли мисля ,че имаш полска кръв и затова ги хвалиш.А и наскоро се наложи да уговаряме сделка за камиони с Полша ,лъжи и измами до небето .Накарах ги да свалят обяви от мобил.де ,продаваха камиони без документи и с повреди .
13
4
 
82
 
! Отговори
асд преди 13 години
Там подобен случай у нас би изглеждал така... "Български полицай подкупи себе си за да не си пише акт"
12
9
 
5
 
! Отговори
Aгнешка Главичка преди 13 години
ХахахахахахаХАХахАхахах тез поляците кви са изплющяни !!! Догодина докато се глобяват и по един гумен ... ще им дадат да се забавляват хахахаххахаха HWDP chuj w dupę policji
11
24
 
5
 
! Отговори
sssss преди 13 години
Тея поляци предното лято на златните..........Гледат шоколадчета Своге едното за 65 стотинки малкото и едното за 1,50 голямото.........и разбира се взема малкото......щото райраш ли детето му било малко..........Няма такава фабриак за черноработници......като Полшаааааааа
10
8
 
55
 
! Отговори
Бетовен преди 13 години
единствената държава в ЕС, която подмина кризата. Неслучайно. Набожни хора са поляците, християни-католици, избягват абортите, раждат деца, народа им расте. Полицаите сами се глобяват само и само да има ред в държавата.А при нас набожни хора няма, всички са безбожници, няма християни, момичета по на 13, 15 години правят аборти, народа се топи а полицаите глобяват само тези, които им е най-лесно. Открийте разликите между Полша и България.
9
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Споко беее, после сам си е дал 8 евро рушвет ихииххихихииииии
8
14
 
25
 
! Отговори
Кака Радка преди 13 години
Под фуражка, мозък не вирей !!!!