Кои са признаците, че Той всъщност изобщо не си пада по вас?

Действията не отговарят на думите му
26 окт 2019 22:00, Михаела Лазарова
7
Кои са признаците, че Той всъщност изобщо не си пада по вас?
Снимка: istock

Понякога наистина е трудно да прецените дали човекът, с когото се срещате и с когото може би имате връзка от известно време, си пада по вас. Сигналите могат да са смесени и объркващи. Може да сте обвързани, но той да не иска да задълбочава връзката ви. А може и чисто и просто вие да се заблуждавате, че сте харесвани и обичани, а всъщност нещата съвсем да не стоят по този начин.

Кои са признаците, че Той всъщност изобщо не си пада по вас?

Той прави обобщени заключения. Винаги говори по принцип, а не конкретно за вас

За да се уверите дали партньорът ви ви обича или поне дали изпитва някакви чувства към вас, забележете начина, по който се изразява. Когато говори за бъдещето ви заедно или за разбиранията му относно жените например, обърнете внимание дали говори обобщено или включва и вас в конкретния пример. Човек, който говори по принцип за връзката си или за представата си за любов, в повечето случаи все още я търси. Ако я беше открил, тези приказки щяха да са излишни.

Говори повече за себе си, отколкото да се опитва да ви опознае

На първа среща всичко е възможно. Ако говори повече за себе си, може да е от притеснение. Но ако продължавате да се срещате и той все така ви занимава с неговите проблеми и разсъждения без да ви попита как сте, е време да си спомните кой всъщност инициира тази среща. Ако сте били вие, може би просто е дошъл, за да не ви обиди или има други намерения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пича ако се отказва от тази на снимката аз бих я ...... с голям кеф.
2
6
 
3
 
! Отговори
Алокакси преди 4 години
Търсете проблема в себе си. Ако не ставате за нищо, може да се появят горните симптоми. Ако сте поне малко прилична първият ще ви прибере.
1
0
 
9
 
! Отговори
Бла бла преди 4 години
Бла Бла измислици, безмислици