Тенденциите в модата, които да носим и лятото, и есента

Кои са подходящи и за двата сезона?
20 авг 2023 22:05, Дарена Найденова
2
Тенденциите в модата, които да носим и лятото, и есента
Снимка: Istockphoto

 Влизаме в най-прекрасното време от годината и не, не говорим за Коледа. Говорим за есенната и зимната мода - палта, жилетки, топлите чаши за кафе като допълнение на облеклото - всичко, за което може да се сетите. Вече стилът започна да дебютира на Седмицата на модата, като първоначално го видяхме в Копенхаген, където бяха включени блейзързи, масивни ботуши и кожени изделия в уличната мода. Определено ще ни е трудно да се разделим с топлото лято, но есенните модни тенденции ще направят раздялата ни малко по-поносима. 

 
И макар да сме изпълнени с енергия в началото на есента, която, естествено, се изпарява след първата седмица, все още ни е трудно да преценим кои летни артикули можем да оставим в гардероба и за следващия сезон. Тази година видяхме завръщането на няколко непредсказуеми летни тенденции заедно с универсалните модели, които винаги са наоколо. 
 
Кои тенденции обаче ще можем да пренесем от лятото в есента? По-долу изброяваме четири, които ще ви създадат безпроблемен преход между двата сезона. 
 
Тенденциите от лятото, които ще носим и есента

1. Летен лен

Ленът доминираше това лято, съчетавайки в себе си елегантност и практичност. Въпреки че климътът през есента просто не ни позволява толкова прохладно облекло, лененият гащеризон ще ви даде много възможности за напластяване, с фино намигване към отминалото лято. Оформете го с блуза с дълъг ръкав, риза с висока яка или пуловер, за да поддържате равновесие, когато времето се захлади. Направете още една крачка напред, като оставите лена в предната част на гардероба през следващия сезон, като го съчетаете с ботуши с остър връх или кожена чанта.

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пич представи си 40 градуса жега и аз с ботуши да ти си се не види измислената мода лято вс.луд с номера си че май и ти хахахха