Много сме, силни сме

Тити Папазов: Ще вляза в историята като най-обичания кмет; няма да предложа работа на Бойко Борисов, защото той иска да става премиер
23 авг 2007 16:57,
50
Много сме, силни сме
Снимка: Булфото
„София не е голям залък за моята уста“ - тази категорична позиция изрази пред Dnes.bg кандидатът за кмет на София Константин /Тити/ Папазов.

И отново изрази увереност, че ще спечели кметските избори.
 
„Категорично аз ще съм следващият кмет на София. Не защото Борисов е по-слабият, а защото аз съм по-силният кандидат от двама ни за кмет“, каза Папазов, чиято кандидатура бе издигната от Демократическата партия за местните избори.

„Искам за мен да пише в историята и след 40 години хората да прочетат, че аз съм бил най-добрият кмет на София", каза Тити.

„Няма да предложа работа на Бойко Борисов в кметството, така както той направи с Минко Герджиков на предишните избори. Тогава той го остави, защото е професионалист и преди това е бил зам.-кмет“.

По думите на Тити, целите пред Бойко Борисов вече са по-големи:

„Той иска да бъде министър-председател и аз му желая успех“, лаконичен бе той.

„Все пак, ще се вслушам в съветите му, защото е добър кмет. Но на мен никой не може да ми налага. Ако с нещо не съм съгласен, не го приемам“.

Така Тити отговори на призива на столичния кмет да проследи какви хора ще бъдат сложени в листата на Демократическата партия за общински съветници.

Пред Dnes.bg Папазов сподели още, че ще вземе най-доброто от управлението на Софиянски и на Борисов.

„И двамата са обичани кметове. Аз обаче няма да се превърна от обичан спортист и треньор в омразен политик, защото съм амбициозен и нахъсан да се докажа“, призна Тити.

И обяви, че очаква твърда подкрепа от СДС, ССД, НДСВ и ДСБ.

„Аз може да съм непознат на Костов, но неговите симпатизанти много добре знаят кой е Тити Папазов, сигурен съм, че ще ме подкрепят“, каза той.

Папазов обяви, че ако бъде избран, първото нещо, с което здраво ще се захване, е боклукът на София и бездомните кучета.

„Това са проблеми, които с години наред не се решават“, обясни той.

На въпрос какви ходове ще предприеме, за да ги реши, Папазов отговори:

„Сега обмислям програмата си“.

„За да бъда откровен, съпругата ми е твърдо против да се кандидатирам за кмет на София, но аз съм си такъв - малко лудичък и като реша нещо, го правя“.

Ако загубя изборите, в което не вярвам, ще решавам какво да работя. Договорът ми като национален треньор на мъжкия ни баскетболен отбор вече изтече“, добави Папазов.

Той обяви, че момчета от националния отбор, както и Федерацията по баскетбол, стоят зад него и решенията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ДА ЖИВЕЕМ ДОСТОЙНО НЕ САМО УТРЕ НО И ДНЕСПо различни Европейски фондове днес идват в България много средства.Тези фондове трябва да се усвояват с много талант и разум за да може не само столицата ни , а и страната ни да се промени! Народен Фронт има виждането да се обновяват цели градове , а да не се извършват кръпки на тази или онази улица т.к. по този начин се извършват много присвоявания отчитайки се по голям обем свършена работа. В централните квартали да се изградят паркинги на етажи с цел да се облекчи пътната обстановка, а в новостроящите се блокове задължително да се предвиждат паркинги за всички с цел колите да не стоят по улиците и да затрудняват движението. Да се изградят по възловите кръстовища детелини и надлези за да се избягнат задръстванията и да се облекчи циркулацията, Да бъдат изградени алеи за велосипедисти Да се предвидят повече общински паркове и градини, общински безплатни басейни в кварталите на София за да се даде възможност за активен и пълноценен отдих на всички софиянци. Смятаме да се стимулира в тази насока и изграждането на площадки за спорт. Всички тези дейности да се изнесат и в най - крайните квартали. Да имаме една модерна и красива столица днес и утре! Да се стимулира изкуството и народното творчество, така че нашите творци да оставят за бъдните поколения истински шедьоври на изкуството подобни на тези в Париж и Лондон. Да се разработи програма за модернизация , архитектурно обновяване и декорация на фасадите на панелните блокове по квартали и общини с цел да добият по хуманен и естетически вид. Не искате ли всички заедно да участваме в този народен подем ? Гласувайте за кандидати неангажирани , честни и родолюбци за да променим времето и историята! Това е нашият златен шанс!
48
0
 
0
 
! Отговори
pak 6te se naserem преди 16 години
glupav narod slaba darjava
47
0
 
0
 
! Отговори
Maria преди 16 години
Elate ni vijte v Sliven sled 4 godini kmetuvane na Yordan Le4kov! Samo 4uyte kakvo govoryat futbolistite!Език мой враг мой!илиКакво каза Лечков?За да ви убедим, че езикът е силно оръжие, ще си позволим да ви забавляваме с цитати. Макар и да осъзнаваме, че настоящият кмет е свикнал да слуша и чете само за това, за което е платил. За монопола Да не казвам кое е по-хубаво от секса - монополът, разбира се!За самочувствието-Колкото и да звучи нескромно, все пак съм емблемата на Сливен.Сербез съм, навсякъде ме посрещат с червен килим.Аз съм шампион по самочувствие.За скандалите-Всякакви скандали са се свързали с моето име, но аз продължавам всеки ден да съм на линия.За корупцията-Корупцията е далавера, в която ти самият не участваш. За града-Ставаме един малък Биг Брадър....За протестите на гражданите-Мен са ме псували 100 хиляди хора наведнъж. Тъй, че ми е все едно,че някой ще ме увиква...За прословутата нова автогара- Тихомълком ще я отворим, но с много фанфари.За прозрачността в общината- Аз да не съм зъболекар, че да имам приемно време. Към общинския съветник Стойчо Александров: *** такъв, внимавай, щото ще те просна тук!
46
0
 
0
 
! Отговори
Рози преди 16 години
Абе смейте се вие, ама поглеж станал и тоа джамбазин кмет. Нема да се учудим.
45
0
 
0
 
! Отговори
X преди 16 години
42. - 25.08 14:26 - От: Анонименмайко мила, ама наистина ли и тоя *** ще се кандидатира за кмет - Боже, пази БългарияБъдещето на БГ е под въпрос. Или е мутра или мошеннник с усмивка или Янчулев или някаква друга трагедия. На теи избори на дали ще има повече гласували от предишните, така че какво да се говори.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
imali sme kakvi li ne kmetove no nz. kmet na sofiq deto mu e pukalo pone malko za horata si4ki vijdate kolko se valnuva Titi po vreme na ma4ove na 4oveka naistina mu puka a kvo pravi Boiko mafiota mi gleda si negovata rabota az ne sam protiv Titi naprotiv ot si4ki deto sa minali spez Sofiq pone toi da vzeme ne6tata po naseriozno a ne da si gleda biznesa 4oveka nito e mafiot nito se zanimava s "ob6tiqt biznes" mi daite i na nego 6ans pone nee i *** to i na vremeto ne sa vqrvali na todor jivkov...
43
0
 
0
 
! Отговори
markiz de karabas преди 16 години
ave,gospoji i gospoda,za6to taka se otnasiate kam tozi mil 4ovek-TITI PAPAZOV.niakoi triabva da pravi 6outo,ave.mi jorj gan4ev go njma,tato sa6to,to6ko kozarev,todor kolev poustaria.mi 6to ne TITI,VE.J KAKAV E GOTIN.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
майко мила, ама наистина ли и тоя *** ще се кандидатира за кмет - Боже, пази България
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ОЛИГОФРЕНИЧНОТО ЛИЦЕ НА КАМПАНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ - ХА-ХА-ХА - НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА С НЕЩАСТЕН НАРОД - МОЖЕ И В ОБРАТЕН РЕД
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
да, искаме промяна, но не ЛУД да замени МУТРАТА, ама наитина ли това е най-достойната кандидатура на ДЯСНОТО - е, много жалко ако е така, наистина ли свършиха образованите и стойностни хора ...
39
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 16 години
А нбе,нали всички искате промяна и не искате "мутри"? Или НЕ?! Оставете всеки свободно да изрази мненията си и вижданията си за надпреварата! Това е като състезание! Това,че някой не изглежда луд,прави ли го НОРМАЛЕН?! Разбира се,че е изненада тази кандидатура,но най-голям успех се постига само когато ВЯРВАШ В СОБСТВЕНИТЕ СИ СИЛИ! Ако Тити го е доказал като треньор,защо да не го докаже и като кмет? Не виждам нищо налудничаво в това! И Левски и Ботев са ги смятали за луди:Нормалните считат за луди? Припомнете си тази фраза и не анализирайте повърхностно! Предварително благодаря на всички,от които ще получа диагноза:) Успех на всички кандидати!
38
0
 
0
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 16 години
Президент-агент и доностник;Министър председател - самозван 'политик'-евреин,кмет на София - луд за връзване...България - цирк от всякъде!
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ей тази снимка дето са я сложили до статията трябва да използва Тити за предизборен афиш!Толкова добре го описва и е така...вдъхновяваща!А иначе явно жена му е умна жена щом не е съгласна с кандидатурата му.
36
0
 
0
 
! Отговори
руди преди 16 години
а бе, представяте ли си го тоя на сесеия на СОС и съветниците му дигнат кръвното. все така ще ходи, дори и извън кметството. голям майтап....само, че хора не бива да го допускаме. иначе веселбата е пълна. поне ще ни весели в предизборния период.
35
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 16 години
ами нали закриха лудниците и всичко е на вън.
34
0
 
0
 
! Отговори
Сашо преди 16 години
Ееех, Тити, Тити! Сега остава и ти кмет да станеш и тогава вече хептен ще се "оправиме"!
33
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 16 години
хахахахаха - тоя да го водят в Карлуково по спещност - там може да има шанс откачените да го изберат за кмет на лудницата !!!
32
0
 
0
 
! Отговори
sivo mishle преди 16 години
aбе-щом Станишев е министър-председател,защо Тити да не е кмет?!
31
0
 
0
 
! Отговори
сиси пердето преди 16 години
добре са го напомпали тоя шут. Само дето не ни е до смях.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тоя поне не крие, че дъската му хлопа...