Тити пита. Бойко дали ще отговаря?

Папазов отправи 10 въпроса към кмета Борисов; пита го за боклуците на София, за „Цариградско море“ и кога от човек с „леви“ е станал с „десни“ убеждения
10 сеп 2007 15:47,
47
Тити пита. Бойко дали ще отговаря?
Тити Папазов отправи десет въпроса към сегашния кмет на столицата Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Константин /Тити/ Папазов отправи публично десет въпроса към сегашния кмет на столицата Бойко Борисов.  

През миналата седмица Папазов заяви, че ще "отвори широко очите на избирателите за истината за Бойко Борисов през оставащите дни до изборите".

Сред въпросите, които Папазов отправя към Борисов, на първо място е този дали предстои нова криза с отпадъците на София, както и какво е направил настоящият кмет през мандата си по този въпрос.

Кога Бойко Борисов ще даде отчет на софиянци как са похарчени 200 милиона лева за чистотата на София, знае ли той и може ли да каже какъв процент от бюджетите си харчат за чистота на столиците си страните от ЕС, също присъстват в списъка с въпроси на Папазов.

Сред останалите му питания са:

ще отвори ли отново кметът на София сметището в Суходол и кога; кой и защо е затворил за повече от месец изхода към бул. "Черни връх" от кръстовището на булевардите "Витоша" и "Пенчо Славейков";

докога платното на бул. "Витоша" от НДК към Южния парк и в двете посоки ще бъде с изрязан асфалт, без да е направена необходимата маркировка за това;

защо са затворени едновременно половината улици в карето между бул. "Васил Левски", бул."Цар ОСвободител", ул. "Георги Раковски" и ул. "Гурко", и няма ли кой да направи по-адекватна организацията на движението там; кога ще бъдат ремонтирани повторно 700-те метра от бул. "Цариградско шосе".

Освен проблемите с пътищата в София, Папазов поставя въпроса с пусковия срок за езерото Ариана, както и този кога Борисов е променил левите си убеждения в десни, след като през 1990г. е напуснал структурите на МВР, за да запази членството си в БКП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Последните социологически проучвания сочат, че БСП все повече губи популярност и влияние. Радостното е че и Народен фронт губи престижа си на партията, която може да спаси България, защото глупостите които върши ***,който пише и най близкият му антураж отблъскват почтените хора. Обществената нагласа и мнение вече не са в тяхна полза
45
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Типична комунистическа философия и опит да се вкара целият български народ в кюпа!ЧУЙ добре с дебелата си глава!!!Народът не е крадец! Милиони са такива, но просто системата ги е убила и те нямат самочувствие сега да се изправят и да се кандидатират за политици и кметове!Аз не крада ! Не ме приравнявай със себеси и мутрите! Имам други идеали и явно ти си далеч от тях
44
0
 
2
 
! Отговори
UnderDark преди 16 години
Всичко е борба за КОКАЛА.Едните се опитват да говорят убедително,другите вадят кирливи ризи.Тити е ИЗВАДЕН да намали гласовете за Б.Б. /не съм фен на нито един от двамата/.За мен извода е един -*** които се опитват да манипулират.А всички ние им играем на свирката искаме или не.И както гласеше едно лого "КОЙТО И ДА СПЕЧЕЛИ - НИЕ ГУБИМ"
43
0
 
2
 
! Отговори
Nemesis преди 16 години
Абе брат, Теодора ме е цитирала мен, държавата ни е и ***, но под *** нямам предвид жени, като ти гледам писанията имаш данни за мъжка такава. Какво няма да си мутра ако можеше ли!? Не можеш да ме убедиш в това. Всеки иска да е добре и семеиството му да е добре! Замисли се ти! За кой ще гласуваш?! Някой твой близък роднина имал ли е общо с БСП, БКП, ДС, КПСС?! Много е лесно да напишеш няква простотия! И едно последно - къде е общото между *** и мутрата, че не разбрах - едно е да чукаш друго е да те чукат. Айде мисли с главата си! ;)
42
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Между другото питам: къде живее на Бойко Борисов дъщеря му?
41
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Леле за Тити вече мие жал.Как не ги е срам да му казват какво да прави и да го бутат напред да се излага той ?
40
0
 
2
 
! Отговори
боболинов преди 16 години
журналистите са челен отряд на ПАРТИЯТА
39
0
 
2
 
! Отговори
СВЕЖАР преди 16 години
Драга Теодора, ти си смешна - на констатацията ти в мутренска държава, какъв да е Бойко, бих допълнил, че държавата освен мутренска е и ***, нищо лично, драга - просто помисли върху думите си
38
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
ТИТИ Е ГОЛЯМ ***, СЪЩО КАКТО И ЛИЦЕТО Б.Б. ОТ НАРКО-МУТРЕНСКИЯ КАРТЕЛ
37
0
 
2
 
! Отговори
за 36 преди 16 години
Научи се да пишеш на български бе мишок
36
0
 
2
 
! Отговори
bobi преди 16 години
Абе тити кога стана *** кога ти пор4ерниа гъзът . Написали са ти 10 въпроса и само тях знаеш, ти ниамаш сопствено мнение. А и за трениор не ставаш ,може да се у4иш на поведение от Мартин Стоев. Абе остави мажката работа на мьжете БОИКО Е МАЖ.
35
0
 
2
 
! Отговори
теодора преди 16 години
"32. - 08:27 -От: NemesisБойко бил мутра, ми в мутренска държава къв да е?! Кифладжия?! Аре фанете се у ръце, поне върши нещо за разлика от всички *** до сега, или забравихте оня тип Янчулев и чешмите Янчулевки!? Софиански крадел - а вие не крадете ли?! Колко от вас не са ощетили държавата или работодятеля си!? Мислете! А относно гласуването, хубаво е да не гласувате и после да псувате изглежда някак си ... идилично! Аз не съм го избрал ще го псувам! Аз не, аз не, аз не! В България рядко се чува, АЗ ДА! Отрицанието е много по-лесно и винаги изглеждаш невинен - Аз не бях! Като малките деца! Направо ме е срам понякога, че тези хора се наричат Българи. АЗ ГЛАСУВАМ!Както е казано: Всеки народ заслужава управниците си!!!"евала! за жалост обаче малко хора се вслушват... кел файда!
34
0
 
2
 
! Отговори
umnik преди 16 години
Тоя стана направо смешен,неможе да се справи със 10 човека отбор,а е тръгнал да се справя с 2 милиона/1,5 милиона селяни/,няма да ву е лесно.Нямат ли PRтези хора,да ги посъветват да не правят постоянно реклама на Бате Бойко.А и всеки знае,че Бойко Борисов ще стане кмет,защото е много кадърен.
33
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Аз питам Б.Б. От къде той и любовницата имат тези милиони?Колко милион имат двамата и по какъв начин ги спечелиха?С колко човека охрана се движат и от какво и от кого ги естрах? Чиста ли им е съвеста пред народа и пред Бога че станаха мултимилионери?Ако ми отговори на тези въпроси ще гласувам за него.
32
0
 
2
 
! Отговори
Nemesis преди 16 години
Бойко бил мутра, ми в мутренска държава къв да е?! Кифладжия?! Аре фанете се у ръце, поне върши нещо за разлика от всички *** до сега, или забравихте оня тип Янчулев и чешмите Янчулевки!? Софиански крадел - а вие не крадете ли?! Колко от вас не са ощетили държавата или работодятеля си!? Мислете! А относно гласуването, хубаво е да не гласувате и после да псувате изглежда някак си ... идилично! Аз не съм го избрал ще го псувам! Аз не, аз не, аз не! В България рядко се чува, АЗ ДА! Отрицанието е много по-лесно и винаги изглеждаш невинен - Аз не бях! Като малките деца! Направо ме е срам понякога, че тези хора се наричат Българи. АЗ ГЛАСУВАМ! Както е казано: Всеки народ заслужава управниците си!!!
31
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
26. - 10.09 20:53 - ИзлагацияОт: ГеоргиевНяма да забравя как преди 2 години,когато застреляха Георги Илиев,Папазов лееше сълзи и подсмърчаше..."това бил невероятен човек и светец..." Всички знаем този "светец" колко хора е разплакал и колко сътби е пречупил..Изводите всеки да си ги направи........................................... .........................................Колко си прав само! Как да глаува човек за такива изтъкати личности? какво се жалва, че народа видите не гласувал. За кой да гласувам като на маймуни ни направиха маскари с маскри.
30
0
 
2
 
! Отговори
Jeki преди 16 години
Boiko e 4erven pojaltial mafiot ! Titi super gotin si ! Vaprosite ti sa to4ni ! Nie sme s teb !
29
0
 
2
 
! Отговори
zvynnnn преди 16 години
You You Papazof, kade si ti moje bi? Ti Ti Papazof, aide zatvori toz telifon' det go drjis cela sedmica-BoBo ima druga rabota.A sega zemi napishi neshto da ne se okaje che ia ti meoish pisa, ili ia BoBo nemoi chete, A?
28
0
 
2
 
! Отговори
пиф преди 16 години
Е все хубави въпроси, ако успее Бойко Борисов да отговори на тях, евала!
27
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
един *** пита друг *** - ха-ха-ха