Юлия от "Тату" ще ражда в ефир, иска да се вижда всичко

През декември солистката на група "Тату" Юлия Волкова за втори път ще стане майка
18 окт 2007 19:04,
51
Юлия от "Тату" ще ражда в ефир, иска да се вижда всичко
Юлия се решила да роди на живо, за да „окуражи бъдещите майки“. Снимка: tatu.ru

През декември солистката на група "Тату" Юлия Волкова ще стане майка за втори път. Но това не е всичко...чернокосата екс-лесбийка ще направи потресаващо ТВ шоу като роди на живо в ефир.

Певицата вече има малка дъщеря от бившия си приятел Паша Сидоров. Преди да роди първото си дете тя до последния момент водеше доста активен начин на живот.

Баща на второто й дете е нейната нова любов -младият бизнесмен Парвиз. Той има законна съпруга- бившата солистка на група "Тутси" Маша Вебер. Миналата година тя му роди син. Но след това Парвиз срещнал Юлия на парти у техен общ приятел и между тях пламнала любов от пръв поглед.

Руските таблоиди дори твърдят, че за да се омъжи за любимия си, православната Юлия е променила вярата си и е приела исляма.

Според някои информации двамата млади са се бракосъчетали по мюсюлманския обред в джамия в Дубай.

Юлия вече е бременна в седмия месец, а видеозонът показвал, че второто й дете ще е момче.

„Комсомольская правда“ пише, че в момента певицата е в Америка и снима клип.

Юлия се решила да роди на живо по някой от централните московски ТВ канали, за да „окуражи бъдещите майки“.

Раждането на Юлия ще се излъчи и он-лайн в един от големите руски портали, тъй като руските телевизии не могат да излъчат някои от по-натуралистичните кадри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
воина преди 14 години
за някои това ште е стрсирашто
49
0
 
0
 
! Отговори
yes преди 16 години
zaz6to pak da ne si rodi deteto vav efir tva sie neen problem i izob6to da e *** ako iskate da znaete prosto ne i puka ot ni6toa vie kato ste kato niakoi kumunisti kvo da vi praa egati konservativnite xora
48
0
 
0
 
! Отговори
Владимир преди 16 години
Защо да е изродско-звезда от раждането. Ех-аа... :))
47
0
 
0
 
! Отговори
pozor преди 16 години
я се замислете ако майките ви излезат да ви пръкнат по едно брадче по телевизята как бихте го възприели това е ИЗРОДСКО!!!
46
0
 
0
 
! Отговори
ЖГЛАП преди 16 години
Колкото *** е лесбийка, толкова и тя! Хи-хи :))
45
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 16 години
не се ли размножава твърде бързо като за лезбийка?
44
0
 
0
 
! Отговори
Няква там преди 16 години
отврат!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
ЖГЛАП преди 16 години
***, извинявай че ти изписах името неграмотно и на всички останали змии. Това за теб е огромен проблем както виждам. Намека ти че нямаш нерви да четеш всички постове са намек може би също на огромен проблем! Извинявай ако греша, но това е от съждаление. Не се притеснявай. ТУК НИКОЙ НЕ ТИ Е ЧАКАЛ МНЕНИЕТО ИЛИ ТЕ Е ЗАДЪЛЖИЛ, уверявам те че дори не се е сетил за теб та ДА ЧЕТЕШ МНЕНИЯТА! Казано по руски: До свидания! Хи-хи
42
0
 
0
 
! Отговори
Тъпото преди 16 години
Кога ще се научите да пишете грамотно и на кирилица? (змия в мн.ч. е змии, че нямах нерви да изчета вскички коментари) Първо това и после раздавайте присъди кой какъв е... криза, мило, криза ти казвам
41
0
 
0
 
! Отговори
ЖГЛАП преди 16 години
Да, определено тука хората са много сбъркани. Опитайте се да живеете по-свободно вместо да се оставяте на комплексите си които ви изиграват много лоша шега. Никой не ви моли да харесвате Тату или въпросната Юлия. Примерно аз не посещавам форумите или не четя новините за Бритни, защото нямам хубаво мнение за нея и не ми пука какво става около нейния лагер. Това означава, че просто не я симпатизирам но нищо повече. Друго е обаче, когато започвате да вадите думите от речниците си, казано общо - псувните които сте чули на улицата от големите батковци и каки на които явно искате да приличате и ги сипете на ляво и на дясно. Както казва една приятелка: плувате змий и гущери. Жалко за вас!
40
0
 
0
 
! Отговори
lena преди 16 години
re6enieto si e neyno!ne y se mesete!vie ne ste y fenove!samo ya psuvate i ya pliuete vav toya forum!bravo na"jglap"-31!aman ot va6'te psuvni!nakraya i 4ervenokosata 6te po4nete da psuvate!ako mojex da pusna tema 6tyax da i napi6a zaglavie:"za6to se zayajdate s "tatu"?"
39
0
 
0
 
! Отговори
ЖГЛАП преди 16 години
О, Боже! Вие с това: Нали беше лесбийка, от къде тогава се е пръкнало бебето? Пфу, много сте назад с материала, хора. Тези изрази бяха наистина актуални, но преди две години когато Юлия отново беше бременна със своята дъщеричка. Ама не само това вие със сигурност сте си го простили. Поне имате желание да изразявате мнение без да знаете за кого говорите. Смешно! :)))
38
0
 
0
 
! Отговори
maia преди 16 години
mmm ... uj be6e lesbiika sq rajda puk :) qvno ve4e e sprqla da bude lesbiika i go napravila s muj i aide tanala belqta
37
0
 
0
 
! Отговори
ЖГЛАП преди 16 години
Проста Мария,Какво му е нередното на ОХО. Става ли направо да ти отговоря. При прости Марии и прости Ивановци и най-простата логика изглежда са сложно смилаеми. Трябва да ти кажа, че харесвам Тату и още не съм се изпедерасил. Май трябва да почакам още мъничко. Нали скоро ще станат 10 години от както са ми любима група. Те развиха единствено у мен умението да уважаваш различните. Твоите виждания, лельо си ги остави за себе си. Сигурно според теб всикчи лесбиики слушат Тату, а гейове - Азис. Само не го казвай на глас че може да си получиш подигравките. А може и да се разминеш, нали тук все сте овци... оп, сори...
36
0
 
0
 
! Отговори
ЖГЛАП преди 16 години
Правилно, изключително подло е човек да си промени вярата. Но не такъв е случаят с Юлия защото руските таблоиди разпръснаха този слух, който официално беше отречен. Също било отречено, че са се оженили с Парвиз.
35
0
 
0
 
! Отговори
popboro преди 16 години
Da si prodadesh verata,ot tova,po-dolno i po-pozorno nema.BOG DA VI PAZI TAKOV NESHTA
34
0
 
0
 
! Отговори
KUM "oho" преди 16 години
"Oh" kogato edin den tvoeto dete ili nqkoj tvoj blizyk napravi sushtoto(izpederastee, izpedofilstva, zapochne da se razhojda bez ga6ti na publichni mesta ili rodi pred izvvynzemni s klizma) i postypi glupavo i grozno, togava si spomni kakvo e gledal po TV, zaradi elementarno liubopitstvo i koe po-tochno mu e promenilo misleneto. Myrsotiqta nqma kraj, a nevejestvoto i typotiqta, kato tvoqta "OHO" - te sa napravo OPASNI za ostanalite normalni hora.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Юлия НЕ е лезбийка ай спрете вече .***
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ne moga da razbera za6to se namesiha i ryskinite?kakvo kato e ryskinq?kakvo ob6to pak ima tova?
31
0
 
0
 
! Отговори
ЖГЛАП преди 16 години
26. - 12:08 -От: ohoА защо да не роди в ефир? На вас какво ви пречи? И с правото на кое я съдите и псувате като последните селяци с интелект, колкото един майски бръмбър? Като не ви отърва, не гледайте! В случай че не знаете - не е задължително!Аман от ограничени индивиди. Нищо против да не ви допада решението и, но си мерете малко приказките!Браво за тези думи! Събуди малко възхищение, което тук от върлуващата епидемия от простащина дали ще пробие е без значение.