Спокойно, депутати! Калфин ще ви напише какво да кажете

Хора от екипа на Калфин раздавали на депутатите указания какво да говорят пред медиите
23 юли 2008 20:48,
37
Спокойно, депутати! Калфин ще ви напише какво да кажете
С негова помощ е по-лесно. Снимка: Булфото

На фона на изключително интензивната работа на българската страна от последните два месеца и половина, можем да съжаляваме, че част от усилията ни не са отразени. Но конкретната критичност ни мотивира за постигането на конкретни резултати“

Запознахме се с докладите, приети от Европейската комисия и оценяваме работата на експертите за конкретността на фактологията и яснотата на оценките“

Ще увеличим драстично мерките за преодоляване на корупцията и престъпността. Разчитаме на пълното съдействие на обществото, на бизнеса, на политическите сили в тези наши усилия.“

Цитираните по-горе мъдри мисли са само малка част от „опорните точки“, които трябва да бъдат използвани от представителите на управляващото мнозинство в изказвания пред медиите.

В сряда вечерта онлайн изданието Dnevnik.bg публикува документ, наречен „ОПОРНИ ТОЧКИ по комуникацията в България на докладите на ЕК“.

Според изданието, документът е бил раздаван сутринта в парламента на депутатите от мнозинството от хора в екипа на вицепремиера Ивайло Калфин.

Ако се вярва на „Опорните точки“, скоро ще станем свидетели и на следните събития:

Ще вземем следните мерки: законодателни; процедурни и организационни; персонални/кадрови

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
ДимкоИванов преди 15 години
ке сэ оправиш ЛЕВ 4 еvro
35
0
 
2
 
! Отговори
Pena преди 15 години
Snosti po BBC 2 davaha intervu s Kalfin i mladata nadegda Vigenin - ami tochno sustite prazni prikazki rediha. Kolko ne ni razbirat i kolko mnogo sme se bili trudili - i kak za vsichko si trebval vreme - a na nas i povechko ni trebva... Sram..
34
0
 
2
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Софийската колониална клика, поддържана от Брюксел и Вашингтон следва да върне липскащите пари за СВОЯ сметка. Ако не желае доброволно, трябва да бъде ПРИНУДЕНА от българските граждани. Ако ти изобщо са такива.Крадливите софийски куртизани на Новия световен ред нека да не се правят на ощипани девици, щото скоро може да им се наложи да викат НАТО-вските си сутеньори да ги пазят он народа им.Ясно, ***?!
33
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Калфата хем некадърен хем недолюбван а пък уж е американски полупроводник!
32
0
 
2
 
! Отговори
pedro преди 15 години
Айде да оставим сега Томас Мор на мира. Тук иде реч за брутален грабеж от страна на върхушката, граничещ с геноцида. Не мога да отрека, твоите съпартийци направиха всичко перфектно, като по учебник. С лекота трансформираха политическата власт в икономическа и после пак в политическа. Така с "подкрепата" на 20% пенсионери и ниско интелигентни хора/има справки за електората/ владеят всичко: финанси, съд, прокуратура, полиция и т.н.ВСЯКО правителство във ВСЯКА държава би си подало оставката в нашата сътуация. Но те/вие/ сте наглеци невероятни. Бесен съм. Вече не съм демократ. Писна ми да ме зашлевяват и аз да обръщам другата страна.Кои сте вие, скапани номенклатурчици, че да обричате цял един народ на мизерия в името на собственото си забогатяване???? Само да ми паднете.....
31
0
 
2
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Цитирах евродепутата Ники Младенов! Той в своя блогказва че политическата доктрина на ЕС е релативизма. Но релативизма има допирателна с алтруизма - извор на добро. Комплекс от добронамерени, положителни каузи и намерения. Но не ви ли намирисва на утопия? На комунизъм да речем? В някаква изваратена форма.
30
0
 
2
 
! Отговори
pedro преди 15 години
Споко бе, колега! К'во и се връзваш на тая *** комсомолска секретарка, дето си мисли, че като изпише две чужди думи и ще "изглежда" по интелигентно.Ако си на моите години вероятно си спомняш, че всеки некадърник се захващаше с "организационна" работа, белким партията- майчица даде едно рамо после. Не им обръщай внимание на тия нещастници.
29
0
 
2
 
! Отговори
- преди 15 години
Ми загубини сми, ко да праими?
28
0
 
2
 
! Отговори
Албена преди 15 години
и трябва повече да се говори за промяна, не просто да се вайкаме и да плюем, а като тебе - да призоваваме към действие, да убеждаваме хората да гласуват, да създаваме активна нетърпимост към всичко, от което се възмущаваме, да даваме личен пример и все пак да сме позитивни.
27
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Комунист, млъкни! А на вашите червени джобове кой е донор , бе копук ниеден?!
26
0
 
2
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Релативизма като политическа доктрина на ЕС е кауза предута. Или по скоро утопия. По страшно от това няма което се случва. България изнася суверенитет към Брюксел. И не просто като зависимост политическа и икономическа, а кто директна асимилация. И както сочат анализатори България за финансовата 2008 г ще се окаже нетен донор на ЕС. Понеже сме богата държава можем да си го позволим. Или просто казано като членски внос, такси и глоби сме платили повече отколкото сме получили като финансиране от ЕС. Е това ако не е икономически шантаж здраве му кажете. Еврофондовете от своя страна се явяват една мрачна проекция на СИВ. А пък Брюксел новата Москва.
25
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Каквото и да си пишим, каквото и да си лаем, едно е сигурно! *** народ сме , по-загубини сме дори и от братята македонци. Те поне са фанатично предани към историческите си алабализми и измишльотини и ревностно си ги следват. А ние просто няма около какво да се обединим като нация! А дали вече сме нация!?
24
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Калфата това не може да го измисли (защото няма нищо под шапката)! Може на това да са го научили докато беше в US на инструктаж. Но той е ярък следовник на еврейчето Соломон - винаги против БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!
23
0
 
2
 
! Отговори
NoName преди 15 години
На това са учени комунистите. Едни високопарни думи, лишени от всякакав смисъл и нулево покритие в бъдеще време. Ние българите сме им свикнали и на тези приказки никой не им обръща дори несериозно внимание. В Брюксел явно им разучиха номерата.
22
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
СМЯХ.Тоя Клфа на Гоце и голям изсуленяк.Един смачкан такъв.Никаква осанка на мъж,на политик,пък ни представя по света.кост/мът му винаги му стои все едно е ушит за друг,а ако тръгне човек да го слуша,може да прибегне до самоубийство-типично по комунистическо-гоцевски-някакви заучени фрази,лишени от съдържание,глаголното време е бъдеще неопределено ,а най-срещаната глаголна конструкция е "трябва да се .....".Спомням си за първата му визита в ЕС,където му се били "карали".Може ли министър на суверена уж държава да позволи да му се карат.Може.Нали е калфата на Гоце.
21
0
 
2
 
! Отговори
Headman преди 15 години
E i kakvo kato se pochne stachka? E i kakvo kato svalime pravitelstvoto i tn? Kakvo po-natataka shte stava? Veche se osrahme po-dobre, da mu misliat tezi koito sa glasuvali za tozi parlament za kogo shte glasuvat sledvashtia pat! Za stachka e kasno...i da svalime pravitelstvoto cennite fondove ot Evropeiskia Sauz gi niama... Ako niama kinti niama i razvitie...shte bademe nai-ebanime-bednite v ES. Chestito gospoda deputati i ministri uspiahte!!!
20
0
 
2
 
! Отговори
Стачков преди 15 години
Аре една стачка пред парламента като '97 и да си ходят крадливите комунисти, турци и царисти!!!
19
0
 
2
 
! Отговори
DarkLord преди 15 години
Vijdam cge PG agenciata deto naeha veche raboti. Citirania otgovor dyha na 95% na angliiska leksika, prevedena /neskoposano/ na bylgarski.
18
0
 
2
 
! Отговори
Волокин преди 15 години
По-долу е линк'а с целия доклат на английски.Толкова много истина има,хъх. И нека сега кажат, 4е това е компроматна война, целяща да събори правителството.Толкова арогантност....... Време е да си ходят!http://ec.europa.eu/dgs/secretariat_genera l/cvm/progress_reports_en.htm
17
0
 
2
 
! Отговори
hari преди 15 години
Че вие с не гласуването си ги избрахте.На кого се сърдите.