Още три отложени концерта на Депеш

Групата подмина Варшава, Рига и Вилнюс, носят се слухове за тежка болест на Дейв Геън
21 май 2009 12:27,
32
Още три отложени концерта  на Депеш
Снимка: БГНЕС

Депеш  Мод са отложили концертите си във Варшава, Рига и Вилнюс, които трябваше да се състоят съответно на 23, 25 и 27 май, пише в съобщение на сайта на групата.

Лекарите са обявили, че е необходимо повече време за пълното възстановяване на Дейв Геън от скорошното му заболяване.

От групата уверяват, че турнето може да бъде възобновено скоро.

Депеш се извиняват на своите фенове за това неудобство и желаят на Дейв бързо оздравяване.

На притежателите на билети се препоръчва да ги задържат и да изчакат нови дати за концертите или тяхната окончателна отмяна.

Dnes.bg припомня, че на 12 май, непосредствено преди да концерта в Атина вокалистът на групата се почувства зле.

Той бе хоспитализиран с диагноза гастроентерит.

Организаторите се надяваха концертът да се осъществи още на другия ден, но Дейв замина в Ню Йорк за по-обстойни изследвания.

Последва отмяна на останалите концерти, планирани за м. май, включително и този в София.

Междувременно в хърватската преса се появи информация, че концертът в Загреб може би ще бъде изнесен през септември, когато е почивката между европейската и американската част от концертите.

В Полша пък плъзнаха слухове, че Дейв страда от рак на стомаха.

Ние се надяваме, че това не е вярно и че  Дейв Геън ще се качи на сцената съвсем скоро здрав и в добра форма, а Депеш ще зарадват феновете си в страните с отменени концерти, като обявят нови дати!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
jkdjak преди 14 години
Един от най-добрите концерти на Depeche Mode, беше този в София през 2006 г., т.е няма причина да не искат да дойдат тук отново, още повече че при неизпълнение на договора си, групата дължи обезщетение, още една причина да не отлагат концертите си. За мен е от изключително значение да усетя духа от музиката на Depeche Mode, защото за мен значат много. Надявам се, все пак, скоро да ги видим в София, защото ще зарадват много хора като мен.
30
0
 
1
 
! Отговори
maqgeorgieva преди 14 години
докога ще ни лъжат тези гадове...масово звезди ни карат да си купуваме билети и после не идват щото получили колики, щото кихнали два пъти или се спънали във вестник на улицата.....не на нас тия....това си е чиста подигравка с провинциалните европейски държавици като нашата....т.нар. звезди просто не ги е грижа за никого..гледат да си вземат парите......
29
0
 
1
 
! Отговори
BLACK преди 14 години
tova deto go izredi pokazva 4e si prosto edin tup snob (ili parveniu).. :)
28
0
 
1
 
! Отговори
ViEh преди 14 години
Абе айде стига глупости!Защо си мислите че всички фенове на Депеш са наркомани?Аз съм им фенка от доста години ама не съм наркоманка и не само аз.Пък относно Дейв,не че го оправдавам,ама не е само той на това дередже!Повечето известни личности имат проблем с дрогата.Явно славата се понася трудно!
27
0
 
1
 
! Отговори
In your room преди 14 години
Не искам да споря с теб - както е казал Алеко - "Разни хора, разни идеали". Аз не си искам парите за билета, искам си концерта, който чакам от 3 години, когато Дейв каза "See you next time, guys".
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Ако бях истински фен на Дипьеш Моуд сигурно щях да съм някой на тежки наркотици. Не го желая на никой да изпада в такова състояние.Въпроса с компенсациите е принципен. След като няма концерт следва организаторите да предвидят опция, която да позволява който желае да се откаже от билетите и да му върнат парите.Покупката на билет е вид търговска сделка, при която би следвало ако се случи нещо непредвидимо и събитието не се случи на уговорената дата да бъдат върнати парите на купуващата страна, която е закупила въпросната хартийка с уговорката че събитието ще се случи на посочената дата !!!В случая наблюдаваме типично измиване на ръцете по български, но да видим до кога ще го увъртат...
25
0
 
1
 
! Отговори
До PRчето на организ преди 14 години
Взех три билета от скъпите като намерението ми бе да заведа на концерта близки хора. Компенсацията която дължат организаторите е за това, че:1-во съм се изръсил за тъпия несъстоял се концерт2-ро платил съм 6 месеца по-рано и тези пари бих могъл да ги използвам по доста по добър начин и за доста по добри начинания3-то ако вложиш парите в банка получаваш лихви, а за задържането и невръщането на прите от билетите получаваш обезценили се парични знаци без компенсация или с други думи пиеш студена вода4-то не оправдах очакванията да заведа хората за които бях предвидил билетите поради наркоманския начин на живот, който води вокалиста на Дипьеш Моуд
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
...Човекът взе парите, каза - чакай малко, хвана самолета, дръжте му петитеее....
23
0
 
1
 
! Отговори
ViEh преди 14 години
От двайсетина години го чакам тоя концерт,много ми е гадно!През 2006 нямах възможност да ги видя,тоя път си купих още ноември билет и какво стана!Силно се надявам да обявят нови дати ама след тази информация все повече взех да се отчайвам...
22
0
 
1
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Това лИгенда от лИген ли произхожда?
21
0
 
1
 
! Отговори
fenka преди 14 години
Ako si istinski fen na Depeche,niama da orevavash ortalaka sega za biletite,a shte se nadiavash Dave da se opravi.
20
0
 
1
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Тва с лИгендите уби всичко деЦко в мен.....
19
0
 
1
 
! Отговори
Бонбонка преди 14 години
Тъжно е когато най големите си отиват - първо Патрик Суейзи, сега - Дейв Геън. Светът ще бъде гадно място без вас. Дано оздравеят, но даже и да не стане, си остават лигенди, каквото и да говорите. Дипеш Моуд са номер едно! На техните песни чувстват нещо много истински, даже цялата настръхвам
18
0
 
1
 
! Отговори
Аззззз преди 14 години
Отменен е по нареждане на Иван Коcтов !!!!!!
17
0
 
1
 
! Отговори
ko4o преди 14 години
interesuva dali se drusa ili ne,muzikata e vajna; pita6 li prodava4kata kolko e durjala sno6ti dokato ti podava hlqba
16
0
 
1
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Свински грип?
15
0
 
1
 
! Отговори
rumen преди 14 години
наркотиците до това водят...навремето ЕЛВИС е имал същия проблем....ама то и за този ще се чуе
14
0
 
1
 
! Отговори
ro преди 14 години
Дейв ще се оправи, но вас ще продължат да ви оправят, хейтъри.
13
0
 
1
 
! Отговори
ro преди 14 години
Казва се Дейвид Гаан, селяци. Най-сигурния начин да разбереш как се признася името на някой е да го чуеш сам да си го признася. Т.е. докато всички вие не започнете да си пишете имената, сте гейове. Ясно?
12
0
 
1
 
! Отговори
A questiton of Time преди 14 години
Депеш са велики, няма значение дали ги харесвате или не. Обичам музиката им от много малка, плаках от вълнение преди 3 г. на Локомотив, а сега приех тежко новината, че Дейв е болен и не може да излезе на сцената. Честно казано, не ме интересува дали ще ми върнат парите или не. Единствено искам Дейв да се оправи и ако е писано да видим Депеш отново в София. Dream on...