Ген. Киров: Към България може да се насочат много македонци!

Идеята, ако се прекроят границите на Балканите
Обновена: 22 апр 2017 17:23 | 22 апр 2017 17:09, Петя Славова
118
Ген. Киров: Към България може да се насочат много  македонци!
Снимка: Reuters

Не е изключено към България да се насочат голям брой македонци, ако се стигне до прекрояване на границите на Балканите, заради идеята за Велика Албания.

Още по темата

Това каза  ген. Кирчо Киров, бивш ръководител на Националната разузнавателна служба пред "Фокус". Той поясни, че потърпевши биха били и Сърбия, Македония, дори Черна гора, защото в южната ѝ част живее компактна част от албанското население.

Според него това би довело до кръвопролития. "От тази гледна точка ми се струва, че политиката на ЕС е слаба, неориентирана, несъобразена с реалните действителности на Балканите и това като че ли подклажда амбициите от албанска страна.

Във всички случаи пред нашите разузнавателни служби трябва да бъдат приоритет процесите, които се развиват на югозапад. Не бива да се изключва възможността при промяна на границите на Балканите към България да се отправи една голяма маса хора от Македония, защото там живеят нашите братя и сестри", каза още ген. Киров.

Той посочи, че българските служби за сигурност трябва да потърсят взаимодействие и координация по отношение на проблемите в Югозападна Европа от своите съюзнически служби в ЕС и НАТО, защото проблемът се изостря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: Македонияалбания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Македонците - да отиват в Сърбия и Русия.Изобщо да не идват у нас!Нали бяха много велики, синове на Ал. Македонски ... и след 10 години никой няма да ги помни!Нали все нас плюят, да отиват в руските степи и Сибир.
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЮРМ е на командно дишанСамо Сърбия има полза от размириците там,защото не иска да ги види в ЕС,преди нея.Заедно с Гърция играят против страната на кича,край Вардар-БЮРМ.
46
4
 
14
 
! Отговори
Има геноцид в БГ преди 7 години
Българите в Македония се наричат македонци.Българите в БЪлгария са подложени на тежък геноцид през нагли престъпници менкани на власт..Крадците на милиарди начело с ЦВетанов и Борисов не им пука на коремчетата.ОСтавиха над 5 000 000 без доходи за оцеляване за да плащат на партиини компаниики десетки милиарди за ненужни корупционни канцерогенни обекти..
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До makedonecot 51 За съжаление,тези които са останали в БЮРМ са ограничени и продажни хора,полуграмотни,грозновати на вид,ниски и с тъмна кожа, слуги на свинарите от Сърбия.Самите сърби,по времето на Югославия казваха за "македонците":"Що южно,то ружно/грозно/.Не ни трябват,да вървят в сръбската си ***.Сърбите никога няма да ги пуснат в ЕС,преди Сърбия да влезе там,за да ги изнудват,по традиция.Нека им е.
44
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Албания са от НАТО и няма да смеят да нападнат Македония и България.
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много си отворен, ама тичате за "татарски" паспорти нали? Територията не, но вие като нация си заслужавате скорошната съдба.
42
4
 
1
 
! Отговори
пазете се преди 7 години
Корумпирани от МНЗ тровят от години милиони с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо питейна вода.Вижте снимки на отровения с натриев хипо хлорид Литвиненко и ги сравнете със снимки на отровения Столтенберг..Оказа се че този препарат хвърлян с кофи от ВиК престъпници в резервоари за питейна вода е забранен защото разтваря *** вкл остро токсични канцерогенни радиоактивни ..капсулирани.
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сърбия и БЮРМ,лоша българска имитация.
40
21
 
2
 
! Отговори
makedonecot преди 7 години
vo TATARISTAN da begame???abe TATARI BEDNI,abe dali ste vie normalni be???sedete si vie vo vasata a nie vo nashata zemja a za MAKEDONIJA I MAKEDONSKIOT NAROD IC GAJLE DA NE BERITE
39
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че не ни трябва малко население, ама да си сърбат попарата! Где са србите? Нека да им помогнат, нали са братски народи.
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Албания взема Косово, а България Македония.
37
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Война Сърбия - Албания и България ще си върне Пирот и Македония, защото Албания и България са в НАТО и България ще разгроми Сърбия.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да е за първи път,по време на кървавата Сърбизация на Македония,около милион българи напускат Македония и се заселват в днешна България.
35
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От запад се надига Велика Албания, от изток - Османската империя. Слаб и разпокъсан ЕС, войнствени САЩ, за капак сме в лоши отношени с Русия. Чакат ни МНОГО тежки времена, осъзнайте се!
34
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябвало да се обърнем към ЕС и Нато?!?И после едно голямо нищо?Обикновените хора са на ясно, че ЕС и Нато няма да мръднат и малкия си пръст. Кой създаде Косово? Нато и Сащ. Против всякакви международни норми.
33
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсурд! Не бива да ги пускамте тук тези паляци. Дадохме им земя, държава, в замяна на което да ни мразят. Много моля стойте си там!
32
5
 
10
 
! Отговори
Смешно, но факт: преди 7 години
Германия вече имала претенции към Полша. Искала от поляците територии. Защо? Не се казва. Французите и те се опасявали да не гризнат някое парче от тяхната баница? Но поляците казват, че не искат да дават:- Ние ще защитаваме нашата си територия независимо кой ни нападне и от коя страна! Туйто!
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Славейков Точно така, но в рамките на стохастичните граници.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34 Вярно е. И Тито беше фашист и американска ***. Учили сме го в училище.
29
1
 
9
 
! Отговори
Славейков преди 7 години
Едно е да разбъркаш света, друго е да го уредиш. Грандиозните научно-технологични многоходови операции с цел световно годподство на един "елит", са всъщност ЕКСПЕРИМЕНТ, защото е експеримент С НЕИЗВЕСТЕН КРАЙ В С Я К О ДЕЙСТВИЕ, което се предприема ЗА ПЪРВИ ПЪТ. Има обосновано мнение, че и Господ-Бог експериментира, за да НАУЧИ как ще постигне някоя цел...