Турските националисти: Ще подкрепим Ердоган догодина!

Засега не са водени разговори за възможен предизборен съюз
8 яну 2018 17:00, Елка Василева
51
Турските националисти: Ще подкрепим Ердоган догодина!
Девлет Бахчели. Снимка: архив, Reuters

Лидерът на турските националисти Девлет Бахчели заяви, че неговата Партия на националистическото действие (ПНД) няма да издига свой кандидат за изборите през 2019 г., а ще подкрепи сегашния държавен глава Реджеп Ердоган, съобщи турската частна телевизия НТВ, цитирана от БТА.

Бахчели посочи, че засега не са водени разговори с Ердоган за възможен предизборен съюз.

"ПНД няма да издига кандидат. Председателят на ПНД няма да бъде кандидат за президент", заяви лидерът на националистите, като добави, че партията му ще подкрепи Ердоган на вота.

ПНД оказа подкрепа на президента и на референдума през април м.г. по серия конституционни промени, включително за преминаване към президентска система на управление в Турция.

Турският президент Реджеп Ердоган наскоро даде сигнал за възможна промяна на законодателството, за да може да се формират предизборни коалиции. Съгласно сегашното турско законодателство не е разрешено на политическите партии да създават такива съюзи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Американофил преди 6 години
Европа и Азия почват да си подобряват отношенията, възможно е да се обединят. Ипек Йолу ако се осъществи от Пекин продължавайки на Турция минавайки през Анкара и продължавайки към Великобритания до Лондон. От Ипек Йолу ще търгуват стоки за трилиони евро без да плащат такси комисионни мита на евреите, тогава американската икономика ще се застраши и доларът ще рухва с невидими бързи темпове.Трябва да отворим война на стратегически важни държави от Европа и Азия за да вземем контрол на Ипек Йолу.
37
2
 
8
 
! Отговори
Лалала преди 6 години
Кой поткрепя идил на едно виде виждаше се кой подкрепя. фащ турция никога нее поткрепял идил дьже фащ и евро троловете казваха че много години тряба докато елеминират идил.туция флезе в сирия за 3 месеца ги разгроми почнаха да бягат.идил никога нее са били силни а така ги рикламирваха щото са пияр на фащ и евробаджанащина.
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съгласно сегашното турско законодателство не е разрешено на политическите партии да създават такива съюзи..Кога и у нас такъв закон?
35
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ZULUЛуд, оди да спиш
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНякакъв *** се прави на турчин, но си остава само и единствено един жалък социопат
33
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На поробените ни братя и сестри в румелийския вилайет им препоръчвам още малко търпение! Скоро пак ще сте под топлото крило на босфорския орел! Още малко търпение!
32
0
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
И бай ви Стамат подкрепя Ердоган!
31
13
 
3
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 6 години
Турция създала парламентарна комисия за разследване на ЕС за антиислямизъм!Добра новина на квадрат: В ЕС има антиислямизъм а ислямската cвиня ердоган *** - значи Европа е на прав път.(Днеса ще ни пуснат новината през нощта, ако я пуснат)После турския парламент (т.е. ердоган) ще излезе с декларация със заплахи в подкрепа на ислямците а европейските дипломати дипломатично ще го посъветват да лaпа *** на пoмиара.Само бойкоборисов ще подсмърча в подкрепа на ердоган.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кой му се лежи в затвора.
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те българските пишман - националисти го подкрепиха, че какво остава за турските...
28
10
 
3
 
! Отговори
ZULU преди 6 години
До IYI-BREYYYYY KAKVI SA TIA LOKUMI BE E GATI IKONOMIKATA,TO S PIENE NA KAMILSKA PIKNYA I PROIZVODSTVO NA OSAFI NE STAVA NIKAKIV RIST NA IKONOMIKA.DAJE I SLAMATA YA KARATE OT BG I UNGARIA BRE SUSUMIGI.
27
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция представлява опасност за България. Ердоган и тоя от снимката са ислямисти. Ердоганова Турция е един гигантски концентрационен лагер по сталински модел където неудобните са обявени за гюленисти, а кюрдски села са обезлюдявани и изселвани.
26
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААТо(ердухан) не е турчин
25
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 6 години
За турските националисти,разбрахме,ще подкрепят ердоган,а нашите ганьовските,няма ли да го подкрепят,шкембе-воевода,черкез-балевски,болен лидеров,джамбаз-ром,сигурно и те ще го подкрепят,за пари,даже майките си ,биха продали.
24
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Анонимен 23Ти пък какъв се явяваш?Антибългарин,почти-полу-румънец,полу-човек?
23
16
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
До АнонименТурция няма бъдеще..............никой не иска силна Турция..............нито ЕС, нито Русия , нито САЩ. ТЯ ПЪК ОТ СИЛА ВЗЕ ТА СЕ ПРЪСНА ! ОТ 50 Г. С ЕДНИ КЮРДСКИ ТЕРОРИСТИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ !
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция няма бъдеще..............никой не иска силна Турция..............нито ЕС, нито Русия , нито САЩ.
21
1
 
8
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
Добро решение на Националистите в Турция , това се казва Инстинкт за Самосъхранение .Нали вече знаят че Чичо Тъпе ще прати да ги Арестуват .
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой комшия може ли да ми каже какви са вижданията му относно България? Изказвал ли се е негативно и с агресивна риторика срещу нас? Благодаря!Живи и здрави да сте комшии и нека двата народа, български и турски, да живеем в мир и разбирателство! Нека не обръщаме внимание на провокатори!
19
21
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААКАЗВАШ ,НЕ ЗНАМ КВО Е В ТУРЦИЯ " ?! НАПРОТИВ ,МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ! КРАСОТАТА НА ТУРСКИТЕ ГРАДОВЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА , ИНТЕРЕСУВА МЕ МАНТАЛИТЕТА НА ХОРАТА !А СЕ ИНТЕРЕСУВАХ САМО ОТ КРАСОТАТА НА ГРАДОВЕТЕ ОТДАВНА ЩЯХ ДА СЪМ В ТУРЦИЯ , А НЕ В ГЕРМАНИЯ ! ТУРЦИТЕ ДОРИ И В 21-ви ВЕК ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЯРВАТ В РЕЛИГИОЗНИ ФАНТАЗИИ И ВЯРВАТ НЕ КАК ДА Е ,А ВЯРВАТ ИСТИНСКИ КАКТО ДЕЦАТА ВЯРВАТ В ДЯДО КОЛЕДА ! Е ЗА КАКЪВ Х... ДА ЖИВЕЯ В ТУРЦИЯ СЛЕД КАТО ТУРЦИТЕ СА ***