Борисов за дебата с Нинова: Не сме гаджета!

Зове да сложат край на спора дебат с или без експерти
202

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От няколко дни най-обсъжданият въпрос между лидерите на първите две политически сили - на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова, не е политическата програма, с която ще печелят избирателите, а дали да отидат двамата на дебат на четири очи или с екипите си.

"Ние не сме гаджета двамата да си говорим. Добре и двамата ще си говорим, но да кажат и експертите, че не са спрени еврофондове и тогава на чисто да говорим. Наслушах се на приказки женски, че ме е страх, обичам жените, харесвам ги, но по женски акъл не се водя", отсече Борисов, след като по-рано днес Нинова пък призова хората да бъдат питани какво искат да гледат: лидерски дебат или експертни разговори.

Най-добронамерено предлагаме да се прекъсне този спор за дебата между мен и Нинова, който не е от полза на никой, каза още лидерът на ГЕРБ. Според него червената шефка иска да се говори, че него го е страх.

Борисов отсече, че единствената претенция, която има е да се покажат и министрите, които ще изпълняват управленските програми на двете партии.

Бившият премиер добави, че сутринта най-добронамерено се е обадил на Нинова с най-добър тон и ѝ е казал, че не е целта да се отвратят хората, а да представят кой какво ще прави. Според него проблемът не е 26 март, когато са изборите, а какво ще правят на 27 март.

"Как ще направим правителства. И в двата случая има нужда и от нормална опозиция, дай да направим нещо с добър тон, да покажем, че имаме възможности в различни алтернативи да се представим добре", коментира лидерът на ГЕРБ.

Той посочи, че неговите експерти са тези, които ще изпълняват програмата: "Помните преди години, когато мандата на БСП беше взет, и в техния мандат се създаде правителство, изведнъж дойде министър на финасите Петър Чобанов, премиер стана Пламен Орешарски. Преди няколко месеца когато гласуваме за Румен Радев и Илияна Йотова след него дойде кой - Огнян Герджиков, на здравеопазването министърът - от времето на Иван Костов и кой ли не. И уж не са БСП на власт".

Според него по този път, по който Нинова е тръгнала, той се е връщал няколко пъти.

"Конфронтацията и тази бруталност, която в момента шества в България, ще бъде с много тежки последици", предупреди Борисов.

Той се надява, че ще се ревизират отношенията между него и лидерката на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
4
 
16
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Въпроси към ББорисов или ГЕРБ: Бойко М.Борисов страх ли те е от жените? ГЕРБ, страхувате ли се от Нинова, една жена? ГЕРБ омаловажавате ли публичният политическият диспут и го принизявате до нивото на домашен флирт като наричате политическия си опонент гадже?пп. ББ омаловажава
112
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ХАЙДЕ СЕГА И БОЙКО И КОРНИТО СИ СЕ НАПЪВАТ ПЕВВСКИ НА КОГО ОТ ДВАМАТА Е ГАДЖЕ ,ТЯХНИТЕ СПОРОВЕ СА ЗА ТОВА И ЗА КОЙ ПО-ВЕЧЕ ГОДИНИ Е КРАЛ .....
111
19
 
3
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Всичките тези мизерии Нинова ги прави , за да привлече вниманието на мачото Борисов.Явно много и се иска от него, той се праве че не разбира.
110
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега пък не били гаджета ? Те може и да не спят заедно, но любовта им към парите е пословична !
109
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
голем крадец тоя ..и *** ..да ама щерка му в САЩ ..и от там идват заповедите
108
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гн Борисов..колко открадна ти лично от строежа на магистралите и колко ти платиха от запада за да подкрепяш антибългарската политика--***
107
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП(БКП) не е българска партия и историята го показва . Съгласявали са се безропотно на москалите и това е .Църквата "Св.Неделя" , Септемврийското въстание ,Македонизирането на югозападна България ,вартоломеевите нощи след 9 септември 1944 г . и т.н. .Треба да бъде забранена, а редовите 4ленове на БСП по 5 години принудителен труд ( да строят безплатно магистрали ,та да знаят друг път къде се записват) .
106
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
магистралите 6 то качество...вече са за ремонт и са на вълнички
105
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб и Борисов---бащата на АЛО ИЗМАМИТЕ с възрастните хора...за 7 години един измамник не хванаха и не не вкараха в затвора
104
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много откраднахте бе ГЕРБ .. а хората изнемогват ....живота им все по труден,,имигрират младите а старите ги обираат с телефонни измами,,,е как ДА ХАРЕСВАМ ГЕРБ като те са мафията ..те ограбват народа ....за тези 7 години само едни факени магистрали НА ВЪЛНИЧКИ направиха и пак и от там откраднаха половоната
103
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този се води по поговорката "Страх, лозе пази"
102
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този се води по поговоркщата "Страх лозе пази"
101
3
 
17
 
! Отговори
Аз преди 7 години
При един дебат лице в лице Между Борисов и Нинова, смятам че експремиера ще повтори резултата на Цачева.
100
14
 
5
 
! Отговори
факт преди 7 години
Борисов построи и направи толкова много за българия , колкото комунистите не могат да направят за 100 години !!!! Одраха ни кожата тези крадци и освен чинията на Бузлуджа една тухла не преместиха за 27 години !!!! Комунистите на съд и в затвора, отдавна там им е мястото !!!!!!!!
99
2
 
3
 
! Отговори
гост преди 7 години
Битката в момента е КОЙ от корупционния моде ДПС-БСП-ГЕРБ да граби повече.И докато преизбираме едни същи хора,трудно може да се постигне някакъв напредък и реално даващи резултат реформи в секторите,които от години са неефективни и пропити с корупция.А през тва време същите тия хора си построиха и продадоха България за тях си и отново са на първите две места.А обикновеният човек през това се бори с несправедливата съдебна система,неефективно здравеопазване и образование,липсваща икономика и тн.
98
6
 
0
 
! Отговори
МИСЛЕТЕ !!!! преди 7 години
Не сте ....еднакви КРАДЛИВИ БО.КЛУЦИ сте ! И двамата.....само Да България може да ви прати там където ви е мястото......
97
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-нагли пр'остаци от ОПГ Гроб!Анатема трижди!
96
0
 
7
 
! Отговори
До 112 преди 7 години
Прав си, точно описа дрОгаря Борисов.
95
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В утрото на светла ЕРА , с факела на НОВА ВЕРА , идат бодри ескадрони ПАК да краднат милиони . БУДА , свил десницата корава , в целийй ръст се той изправя и викнааа: Вииийййййй , слезнете от конете и ми шланга( пожарникарския) целунете ,4ак тогава възцарете ве4на не(правда) на света .
94
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Азе мислим Боце да вземе на дебата Деси Секса, Главчев, Лъчо Мозъка, главния секретар Костов, доктор Менгеле, Свинетка и Цецка Комонистката. То е ясно, че Корни ще го натика в нищото но поне да гледаме цирк. Какви словоизлияния ще чуем, ще се обогати Народното творчество. Поне ще се смеем и развеселим. Деси и Главчев ще са остриетата. А Костов ще е ариергарда, ще мучи окуражаващо. Той друго няма да може.

Спонсорирани публикации