Смях на колела

Най-странните пътни инциденти през отминалата 2011 година
Обновена: 2 яну 2012 13:39 | 2 яну 2012 12:00, Красимир Ангелов
35

Шофирането не е лека задача за всички и за съжаление ежедневно има катастрофи. Понякога пътните инциденти са такива, че направо можеш да се учудиш как са се случили.

AutoMedia.bg събра за вас някои от най-куриозните пътни инциденти за отминалата 2011 година, които за щастие са без човешки жертви.

Смях на колела
Снимка: AutoMedia.bg

Това се случи преди около месец със сиво Volvo в Китай. 24-годишният мъж, който е управлявал автомобила не е загинал. Той е откаран в болница с тежки травми на лицето, лявото рамото и ръцете.

Смях на колела
Снимка: AutoMedia.bg

"Полетите" от паркинги на по няколко надземни етажа не бяха рядкост през изминалата 2011 година.  Така паркира  боклукчийски камион в Ню Йорк. Тежащата 15 тона машина проби стена и увисна от втория етаж, задържайки се само на задните си колела.

Смях на колела
Снимка: AutoMedia.bg

Това не е снимка от състезателна писта, а ПТП в Япония, включващо  осем Ferrari-та, три Mercedes- а, Lamborghini Diablo, Nissan Skyline и Toyota Prius.

Очевидци твърдят, че спортните автомобили са се движили в колона с много висока скорост. Според тях причинител на инцидента е шофьорът на едно от Ferrari-тата, който загубил контрол на возилото си.

Няма тежко пострадали, 10 души са били закарани в болница, но с леки наранявания. Заради катастрофата шосето е останало затворено в продължение на шест часа. Инцидентът се оценява на около $3.8 милиона.

Смях на колела
Снимка: AutoMedia.bg

А това е една от най-скъпите катастрофи на 2011 година. Тя е причинена от блондинка в Монте Карло, която при паркиране изпочупи накуп Bentley, Ferrari, Aston Martin, Porsche и "скромен" Mercedes.

Още любопитни снимки вижте само в AutoMedia.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
sofiqta male :D преди 12 години
to4no sofiqncite sa nai golemite selqni , no kakvo da se pravi ...
34
0
 
2
 
! Отговори
някоя си преди 12 години
Този спор вече се изтърка... Не ви ли омръзна да се дълите за глупости. Простотия има на всякъде... Измежду софиянци дето се мислят за кореняци, а не поглеждат от къде са дошли бабите и дядовците им тя не е изключение.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NADAN : ТОЛКОВА Е ЗАПОЗНАТ КАК СТОЯТ НЕЩАТА .. СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ТОВА СИ Е ЛИЧНО НЕГОВА МЕЧТА .. И ПОНЕ ЕДНОТО СЕ Е СБЪДНАЛО - ДА ДОЙДЕ В СОФИЯ И ДА РАБОТИ...този селски манталитет, който направо се излива от теб те издаде ...
32
12
 
5
 
! Отговори
бубето преди 12 години
мръсни гадни прости селяни!
31
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Selqtcite sa navsqkade,a spasenie NQMA
30
3
 
7
 
! Отговори
nadian71 преди 12 години
В този спор селяните винаги са победители!
29
4
 
19
 
! Отговори
хаха преди 12 години
няма значение каква е статията коментарите винаги са едни и същи слезте на земята и подушете асфалта а от утре пак ще сме в едно задръстване и селяни и граждани
28
20
 
10
 
! Отговори
Кобрата преди 12 години
*** почнаха да се връщат и налазиха вече и интернето, личи си по коментирати как в следобедните часове се защитават и цъкат минуси на софиянци :))
27
5
 
29
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Каква е тази пошла вълна от коментари?!Като сте гладни ядете ли бе?!Къде дават без пари ядене? Айде селяни и граждани!Има работа,безработица, глад и мизерия, всеки един човек родил се някъде е гражданин на света! Айде сиктир!!! Аз съм софиянец 4то коляно и уважавам ХОРАТА които РАБОТЯТ ЗА УСПЕХА НИ. Да живее труда, долу плужеците!ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!
26
10
 
35
 
! Отговори
до - 22 преди 12 години
Тези дето си стоят почивните дни в софия , просто са родени по-дaлече :D
25
5
 
5
 
! Отговори
do 23 преди 12 години
do 23 : Или ти ако си от тези 20к сега тъгуваш за фермата на прадядо ти която е била на мястото на стадион Васил Левски :D . Просто реших да се намеся в поредния глупав спор малко статистика от уикипедия :D
24
2
 
3
 
! Отговори
някой преди 12 години
По-голяма глупост не бях срещал скоро
23
4
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
правим си сметка колко мног те боли тебе ... май не си потомък на тези 20 000 :)не знам на кого му е по-голям проблем - но най-вероятно на този, който наляво и надясно обсъжда селяни или граждани са някъде си
22
9
 
18
 
! Отговори
селянка в София преди 12 години
Истинските софиянци са тези, които в почивните дни си стоят в София :D
21
20
 
15
 
! Отговори
чаровница преди 12 години
Ние не мразим селянине, те обаче ни мразят. Може би защото много им се подиграваме и им се присмиваме. Ама като са си селяни си им личи. Пък и много статнаха нахални, цапат, плюят, паркират като араби в пустиня и какво ли още не. Ако бяха малко по-толерантни и възпитани сигурно нямаше да е така, ама те са си селяни. Няма спасение!
20
7
 
26
 
! Отговори
az преди 12 години
Преди да стане столица , София е била с население 20 000 души . Направете сами сметка какъв процент са местно население :D
19
5
 
41
 
! Отговори
Потресена преди 12 години
Под статия за най-смешните катастрофи, стигнахте до извода какви селяни имало в София... вие сериозни ли сте , бе хора... За селянията у хората не знам, ама злобата не ви е чужда на вас
18
15
 
9
 
! Отговори
nadian71 преди 12 години
Обаче заведенията обичат селяните. Всички знаем "селянинът с пари" и "селянинът с кола". Селянинът с пари харчи по заведенията за световно, след което се сбива. Селянинът с кола не знае как да кара в София и е причина за катастрофи. Както и да го погледнем, по-добре е селяните да се върнат по родните си места и да се въведе софийско жителство.
17
23
 
12
 
! Отговори
nadan преди 12 години
Всички *** мразят София. Но ето мечтата на провинциалиста: да отиде в големия град, където има трамваи, до учи СУ, да работи в София, да си купи кола и апартамент - пак в София.След което вече спокойно си ходи до село да взима буркани със свинско и мамините вкусотии.После плюе, че София била голямо село и простотия. Селяните, които са идвали в София преди две три поколения нямат нищо общо с хората, които живеят в София сега. Сегашните селяни са прости, нахални, безскрупулни, нечостъплътни
16
9
 
38
 
! Отговори
До РРР преди 12 години
И ти си същия столичанин като 8, кой знае в кое панелно гето живееш на 50 кв. м, а се изживяваш като престолонаследника на Белгия. Със сигурност нямаш пари да идеш до Лондон, например, но поразрови сайтове, погледай - там живеят 8 млн. души от цял свят и наистина е хубав град. Ама то всеки, който не си е показвал носа от "Дружба" или "Левски Г" си мисли, че София е черешката на тортата. Ми не е, съжалявам.