Ford показа новата Kuga

Кросоувърът смени платформата и стана хибрид
14
Ford показа новата Kuga
Снимкa: Ford

Компания Ford представи следващото поколение на кросоувъра си Kuga. Моделът е преминал на нова платформа, получил е дизайн в стила на новия Focus, цяла гама хибридни силови агрегати и напълно нов салон с таблет на предния панел и цифрови уреди.

Новият Ford Kuga е построен на модулната платформа C2, която е в основата на четвъртото поколение на Focus. Твърдостта на каросерията е увеличена с 10%, но теглото е намалено с 90 кг. в сравнение с предишната генерация.

Кросоуърът е с 89 мм по-дълът и с 20 мм по-нисък спрямо предшественика си. С 23 мм е увеличено разстоянието между двете оси, като това е довело и до увеличаване на пространството в салона.

Гамата двигатели за европейския пазар включва 1,5-литров бензинов турбомотор с мощност 120 или 150 к.с., като и два дизела - 1,5-литров със 120 к.с. и 2,0-литров със 190 к.с.. Те могат да работят с 6-степенна механична скоростна кутия или с автомат с 8 предавки. Задвижването е предно или към четирите колела.

В компанията ударно залагат на хибридните модификации, в чиято основа са бензинови мотори. Те са стандартни или плъг-ин (зареждащи се от мрежата). Има и хибриден вариант на базата на дизелов двигател.

Още информация и снимки четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: fordFord Kuga
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я от форд показали новите двигатели на пежо.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За първи път виждам нов модел, по-грозен от стария (без да броим BMW5 на Бенгъл). От разпознаваема, характерна, съвременна и запомняща се Лига минаваме съм Фиеста, увеличена от азиатец.
12
0
 
0
 
! Отговори
Aнонимен преди 5 години
Има комисия за защита на потребителя,има омбудсман,има съдилища.Ако е така както казваш направи оплакване,съди ги ако трябва,а недей да постваш под различни имена и да се правиш на разузнавач защото нито работя там нито съм ходил в тоя сервиз.
11
0
 
1
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
До БрейБрей, Брей, Брей... Това е положението. Все истини са. Какво не ви хареса? През два месеца по 500-1000 лв Ви бяха малко в сервиза в Люлин?Еми, то не може само на новите коли да лъскате каросерията, нали? Май е време малко да поработите, а? Пък ако не искате, кандидат шефове много. Само, че следващия ще си върши работа!!!
10
1
 
1
 
! Отговори
Aнонимен преди 5 години
Брей,един човек пише под различни имена.
9
0
 
2
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Искам да попитам шефа на сервиз в МОТО Люлин. Ти компетентен ли си??? Хайде уволнявайте го и да дойда вече 4та поред година и да оправите колата поне за две-три години. Затягайте ги тия болтове!!! Стига сте играли на дребно! следващия път да не стане така, че някой да влезе в затвора? Защото ще дойде автомобил на таен клиент или полиция. После ще го проверят.Е, защо ме върна гумаджията и каза, че задните спирачките не работят. Три месеца преди това колата беше при Вас. Всеки път Ви казвам д
8
0
 
2
 
! Отговори
Siemens LPC преди 5 години
бил съм в зервиз на Форд в Америка, Германия, Англия... по целия Свят.Като този сервиз в Люлин няма друг такъв на Света.Директо ти казват в очите, че няма да ти го оправят за повече от 4-5 месеца и после пак се връщаш при тях. според мен не завиват болтове до край. Нещо правят там и всички са за уволнения. Кога последно шефът им проверяваше монтьорите.Нали ползвате ЕРП на Майкрософт. Направете една справка, колко често едни и същи коли посещават сервизите Ви + регистрацията по телефон
7
0
 
2
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Ало USa форд, кога ще сменяш шефа в Люлин? Щото форда в момента събира прах.3К, 3 год ремонти и накрая - колата за ***. Така ли? добре.следващия път Дачия.МОТО*** продавайте си мега колите в Люлин. Аз минавам на Дачия. Дано поне техния сервиз е читав!!!
6
0
 
1
 
! Отговори
Форд Фиеста хечбек преди 5 години
Я, щях да забравя. Пак там в Люлин-сервиз ми откраднаха ключ кръстачка.Благодаря Ви МОТО***. Хем е пълно с камери. Еми така е, като Ви давам ключа от колата и после вие го оставяте вътре в жабката. Всеки може да влезе през бариерата и да си бере ключове.Може и да сте направили грешка и да сте си помислили, че това е Ваш ключ. Можете ли да броите? вижте, колко кръстачки имате и ми върнете моята.Благодаря Ви, че в крайна сметка след три години и толкова ремонти взехте един 3К и в момента кол
5
0
 
3
 
! Отговори
stuxnet преди 5 години
Как след сервиза в Люлин, минават 4 месеца и колата е по-зле от преди?Мото ли сте не знам. Това, което научих е - НИКОГА ПОВЕЧЕ МОТО***!!!3 бона и 3 години не бяха ли достатъчни да я оправите бе??? Вижте си ...е фактури. Защо блокирахте мейла ми бе? Защото всичко там е прозрачно, а Вие не искате клиентите ви да пазят история на ИСТИНАТА.Никога повече няма да стъпя в сервиза Ви в Люлин!!! Никога повече на фирма МОТО*** няма да дам един лев. Последния път дори не пожелахте да я ка1
4
1
 
4
 
! Отговори
bra brackets cancer преди 5 години
Вече ще знам. взимам шкода или дачия. Като се развали на ***. Купих си форд преди 10 год. Последните няколко год. от сервиза в Люлин нищо не правят. Толкова пари им дадох за оригинални части и ремонти.Вижте си ЕРП системата на Майкрософт. Онзи черния форд-три вратка. В крайна сметка не го оправихте. Дори Ви черпих всеки път.Повече, само някой да ми каже думата ФОРД. Не искам да я чуя тази фирма МОТО-ПФО****Купувам си една Дачийка. Карам я докато може и на ***. Не ставате!!!
3
2
 
4
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
За 3 години 10 пъти влизам в сервиза на Moto-ph, в София, Люлин. Там им е централата.В момента колата трака отпред и дори не искат да я погледнат. Последния път не успяха да я оправят. Дори не я качиха на стенда да я погледнат в долната част дали случайно има неразвит болт. Само те я ремонтират и никой друг.В крайна сметка форда си стои и ръждасява в момента, защо Мотото от Люлин ми взеха близо 3 хиляди и не свършиха никаква работа. Себестойността на колата ми е 5К в момента.НИКОГА ПОВЕЧЕ ФО
2
11
 
3
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Тези кога ще се научат да правят коли.
1
0
 
6
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Ангелов, много си ранобуден бре. Или сте на смени ?