Видял, замълчал и офейкал

Шефът на РПУ-Приморско свидетел на зловещото убийство в Бургас, тръгнал си спокойно, без дори да се обади на колегите си, че младеж е застрелян
7 авг 2008 11:14,
70
Видял, замълчал и офейкал
Началникът на РПУ-Приморско Красимир Димов. Снимка: вестник "24 часа"

Началникът на РПУ-Приморско Красимир Димов може да бъде уволнен заради недопустимото си поведение във вторник рано сутринта, когато беше убит Тодор Стоев от Бургас.

Димов се оказа ключов свидетел на убийството, след като бившият му колега Евгени Ганев застреля с един куршум в главата 23-годишното момче.

По данни, снети от свидетели началникът на РПУ-то си тръгнал секунди след екзекуцията.

Дори не направил опит да задържи колегата си или да сигнализира в най- близкото поделение на МВР.

Директорът на ОДП- Бургас Васил Едрев каза, че в момента срещу Димов тече вътрешна проверка, за да се установи доколко поведението на полицай № 1 в Приморско съответства на поста, който заема.

Според колеги-полицаи не е допустимо началник на полицейско управление да пие до 6 часа сутринта и след това да отиде на работа.

Dnes.bg припомня, че в ранните сутрешни часове на 5 август, 23-годишен младеж бе застрелян в бургаското бистро "Бохеми".

Жертвата - Тодор Стоев, бе убит с боен пистолет в лявата част на челото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мечтай, но не го казвай на глас, защото ще те обвинят в ксенофобия и национализъм, осабено последния ред е опасен и ще го изтрият!
48
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 15 години
Имаше едно време полиция на която се опираше народа сега вече я нямя.Направи се всичко възможно този стожер да се разбие и го направиха.Сега от министъра до реголировчика всичко са мутри.Лошото е само ,че ядът с нашите пари а отгоре ни и бият.Немали тая Германия да роди някой друг Фюрер?
47
0
 
0
 
! Отговори
от другите коментари преди 15 години
на какви ли не коментари се натъквам напоследък, но вашите "избиват рибата"! По - спокойно бе, хора, изобщо не се познавате и се обиждате "като за последно", дори и на родата си посегнахте, я малко по - приемлив език, щото много се излагате, пък и това са само коментари, нали, не си мерете ония работи!
46
0
 
0
 
! Отговори
само да ми паднеш преди 15 години
Чакай посещение ,да се изясним анонимна мишка . Тогава да видим кой ще вряска. Веднага ще те пусна на бай ***.След това ще ходиш като самосвал, . Полов привет на мака ти ***
45
0
 
0
 
! Отговори
do 43 преди 15 години
Е то в Приморско всеки втори е роднина ти какво очакваш ??? Итернационал??
44
0
 
0
 
! Отговори
В.Н преди 15 години
Единия е бил ченге под прикритие а другия е бил мутра по прикритие. Ама преиграли нещо и .. мутрата не издържала и стреляла. Много от полицаите са кадърни хора, които прости изхранват семейства .. спрете да обвинявате тях, обвинявайте полицията като институция , т.е политическото и ръководство а не персонала.
43
0
 
0
 
! Отговори
dani преди 15 години
koga vatreshnite proverki v mvr sa zavarshvali s uvolnenie? V Primorsko e takava shurobadjanashtina che poveche ot tova ne moje.Bashtata se pensionira i na negovo myasto naznachavat sina mu.tova e nai-loshata policia koyato moje da sashtestvuva.A shefa im , zaedno s ostanalite sa tolkova opiancheni che poveche nemoje.No tya i darjavata ni e tak'ava
42
0
 
0
 
! Отговори
aa преди 15 години
какво се чудите - също като при убииството на "Патриарха" в София. Пиянствали група ченгета, единя юнак гръмнал, убил момичето и всички си тръгнали. Защо изобщо дават оръжие на тия ***.
41
0
 
0
 
! Отговори
пенчо питанката преди 15 години
Как и кой пие от вас до 6 сутринта и после отива на работа каква???Ми сигурно можел е да продължи и до 8 да се довърши те и без това толкова работят ама виж кво е станало??!!!ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ-МИЛИЦИЯ Е ЕДНО СВЪРТАЛИЩЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ !!!!!Справка: ПИЯНата ГЛАВЪТА дето ходи да обира на Митницата СВИЛЕНГРАД ПАРСАТА:)))аейде и при това седнал с некъв дето продава наркотици???АЙ СИТГА БЕ -БИЗНЕС МВР -НАРКОПЛАСЬОРИ
40
0
 
0
 
! Отговори
николай ангелов преди 15 години
какво толкова та нали Директорът на од-враца е с пси отклонения и никой не се чуди защо още е на власт
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много ми е чудно когато полицаите вземат да се оправдават как хората не свидетелствали!! А то шефа им като жена избягал и се покрил.. Ми дайте вие пример. Според мен тоя шеф не само трябва да бъде уволнен ами трябва и да полежи годинка за опита си да се покрие и ако може да прикрие убийство "УЖ" е самоубийство . Няма да се учудя ако дори той е дал тоя съвет на убиеца. Полицаите, обърнете внимание винаги дават незаконни съвети. Имаш проблеми, полицая ти казва плати на мутри и ще ти го решат. Казваш ,че са ти откраднали колата те ти казват при коя мутра да идеш да платиш ,за да ти я върнат!! Вместо като знаят кой краде да го хванат.
38
0
 
0
 
! Отговори
DisasteR преди 15 години
sichkiti takiva edni i sashti ybili chovek oniq si tragnal . policai tapi praseta gadni
37
0
 
0
 
! Отговори
винету преди 15 години
Мноого са изнагляли гадните долни ченгенца.Защото има безнаказаност а,сега как ще я извъртят работата заедно със шефчето ,ще я покриете ли ви мръсни ***!сега трябва близките на момчето да го дерат жив тоя ***!а шефа на рпу-то в Пр. трябва да бъде съден за укриване на престъпление...това е от дерибействане и самодоволност.Ченгетата тяхни хора ,шефовете на РПУ-та тяхни хора .....рушветчийчета долни
36
0
 
0
 
! Отговори
кики преди 15 години
Красьо Димов-*** Марийкин.Няма значение какъв е,щом е станал свидетел на тежко престъпление и не се е обърнал към полицията това си е само по себе си престъпление.Така че началникът му-другарят Едрев не знам какво поведение ще проверява? ***
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей хора кво се чудите, кои стават полицаи. Обърнете внимание! Сред моите познати това са само най-тъпите и мързеливите и най-страхливите. Който не може да се бие и да се защитава става също полицай. е кво очаквате от най-тъпата, мързелива и страхлива прослойка на обществото да станат от тях добри полицаи? Това не е като преди 20 години ,когато "милицията" разкриваше в над 90% убийствата и обирите и от САЩ идваха тук за консултации от ФБР как сме повишили толкова много ефективноста а сега всички виждаме кво става. Нито едно разкрито поръчково убийство и десетки хиляди неразкрити кражби годишно та дори и отвличания. НИЩО!! Как може да не прави впечатление ,че тия хора изобщо не могат да си вършат работата. Ама изобщо. Кой работодател би търпял такива служители?
34
0
 
0
 
! Отговори
FBR преди 15 години
Шефът на РПУ Приморско може и да не го махнат ,защото зад всеки един шеф в полицията зад гърба му стои друг по-голям шеф.Те са навързани като жабешки черва.Ще видите ,че свидетелите в един момент ще дадът показания ,че са се объркали и ,че човека не е бил шефът на полицията. Ето такъв шеф има и столичното 04 РПУ- една дребна душица,която си върти малките лукави очички и гледа да забърше някоя паричка.Човека поне до сега не го беше страх защото кумът му беше доскорошния шеф на СДВР.
33
0
 
0
 
! Отговори
Лили преди 15 години
как ще разчитаме на такива полицаи да ни защитават? Те май са най-големите смелчаци само да натупат фермери, журналисти и обикновени граждани. Дали ще доживеем да има нормално правосъдие в тази страна за мутри с пагони?
32
0
 
0
 
! Отговори
Nana преди 15 години
Kato ideq biva,samo deto nqma da stane....
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ха ха ха селооо щи говоря на ти ,като съм оправял *** кварталната грозотия .. А пикняшки ще викаш на баща си дето се е изпикал в грозотията та си се родил ти и то *** като празен кашон. Ако не можеш да си осъзнаеш разсъжденията на извратен социопат значи си за психото. И един комплимент, *** си като кука .. Спокойно с тоя половин мозък в главата си може да кандидатстваш за *** кука и утре и ти като убият някой пред теб да избягаш като жена.
30
0
 
0
 
! Отговори
лиса преди 15 години
Г-Н МИНИСТЪР МИКОВ, КАКВО РАЗСЛЕДВАНЕ,КАКВИ ПРОВЕРКИ ??? СРАМ И РЕЗИЛ ЗА Н-К НА РПУ !!! БЪРЗИ ДЕЙСТВИЯ ЗА УВОЛНЕНИЕ, ЗА ДА НИ ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ СТЕ ЕВРОПЕЙСКИ МИНИСТЪР !!!