Видял, замълчал и офейкал

Шефът на РПУ-Приморско свидетел на зловещото убийство в Бургас, тръгнал си спокойно, без дори да се обади на колегите си, че младеж е застрелян
7 авг 2008 11:14,
70
Видял, замълчал и офейкал
Началникът на РПУ-Приморско Красимир Димов. Снимка: вестник "24 часа"

Началникът на РПУ-Приморско Красимир Димов може да бъде уволнен заради недопустимото си поведение във вторник рано сутринта, когато беше убит Тодор Стоев от Бургас.

Димов се оказа ключов свидетел на убийството, след като бившият му колега Евгени Ганев застреля с един куршум в главата 23-годишното момче.

По данни, снети от свидетели началникът на РПУ-то си тръгнал секунди след екзекуцията.

Дори не направил опит да задържи колегата си или да сигнализира в най- близкото поделение на МВР.

Директорът на ОДП- Бургас Васил Едрев каза, че в момента срещу Димов тече вътрешна проверка, за да се установи доколко поведението на полицай № 1 в Приморско съответства на поста, който заема.

Според колеги-полицаи не е допустимо началник на полицейско управление да пие до 6 часа сутринта и след това да отиде на работа.

Dnes.bg припомня, че в ранните сутрешни часове на 5 август, 23-годишен младеж бе застрелян в бургаското бистро "Бохеми".

Жертвата - Тодор Стоев, бе убит с боен пистолет в лявата част на челото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ей това ни е полицията, тези хора н пазят
8
0
 
0
 
! Отговори
Proximus преди 15 години
Смятайте само на върховете на МВР какви страхливи мъжки стоят. Дайте им само мръвка и чашка и им гледайте сеира... обяснете тогава каква борба с престъпността очаквате да съществува !?
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лошото, че всички по-вишестоящи полицаи , а и политици са престъпници, крадци и пияници. Кой да го накаже? Дргарчето му в престъпленията?..................
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стрелеца до живот за предумишлено убийство, а шефа на полицията в затвор за съучастие.
5
0
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Може ли такова нещо бе?? Пил до 6 сутринта... Ееее грозна работа дебиш...АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А шо маjка баралo ово "момче" каj старикот полицаец? Стаф нешто делиле или уруспии неможеле да делаат?
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз като ти ви говоря ,че полицаите са по-големи престъпници от самите престъпници вие се ослушвате. А в този случай не става въпрос за обикновен редови сержант а за шеф на полицията!!! Та човека първо ,че си пие от вечер до зори !! Та до 6 часа сутрина си пука нашия а бил на работа от 8.30!!! Смятайте как ще работи. Между другото на 20 сантиметра от него човек надига пистолет , просяга се през него , опира пистолета в главата на човека от другата му страна , пръсва му мозъка оставя пистолета на масата и вади пълнителя. шефа на полицията си става спокойно и без да арестува виновника си тръгва като дори не се обажда на патрулка да дойде на местопроизшествието!!! И отказал да е свидетел!! А убиеца след него си станал и си тръгнал преди да е дошла повиканата от персонала полиция!!! На всичкото отгоре твърдял ,че младежа сам се гръмнал при положение ,че 10 свидетели видели как си изкарал пищова и го опрял в главата на младежа и извикал сега ще те гръмна последвал изстрел и момчето на място се свлякло , освен това камери са заснели убийството и явно се вижда ,че бившата кука стреля по момчето. Изводите са ,че куките едни други се прикриват и покриват явно си мислят ,че могат да убиват хора пред 10 свидетели и да се опитат да го изкарат самоубийство!! И в това замесен шеф на полицията .. нямам думи.
2
0
 
0
 
! Отговори
Iso преди 15 години
Разсмърдя се работата
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ако бях аз досега штяха да са ме обесили.а те ште ли да проверяват дали поведението му отговаряло наполицаи номер 1.тия за ***.