Нов наркобос иска да гушне транзита на дрога в БГ

Групировката с шеф Власа и сглобена от бившите ВИС, СИК, Аполо и Болкан иска да се докопа до 300 млн. лева на месец
10 фев 2009 07:00,
44
Нов наркобос иска да гушне транзита на дрога в БГ
Снимка: БГНЕС

Подземният свят е на прага на нова война за разпределение на наркотеритории, разказва пред БНТ бивш агент на специалните служби, който следи отблизо процесите в ъндърграунда, но който пожела да остане анонимен заради сигурността си.

Залогът този път не е само софийският пазар на дрога, а целият транзит на наркотици през България. В конфликта се намесват нов бос и нова групировка. Тя се създава от бивши членове на ВИС, СИК и най-вече "Аполо и Болкан". Прякорът на шефа е Власа.

"Проблемът на човека, който иска да завладее т.нар. наркобизнес в България, е, че никой от хората, които са в арестите, или които са в чужбина, примерно в Африка, няма да му позволят да се добере примерно до транзита на амфетамини за арабския свят, до бартера хероин за кокаин към Централна Европа. Тези неща не се решават тук, те се решават на по-други инстанции", твърди още агентът.

"С прибирането на някои от знаковите фигури, които минават за високите етажи в наркоразпространението, веднага започна преразпределение на териториите, което е нормално. Тук идеята не е наркоразпространението в София и България. Войната, която тепърва предстои, е за транзитите на дрога – съответно за амфетамин, хероин и кокаин", казва агентът.

По думите му става въпрос за 300 милиона на месец от транзити.

Според него измислените герои, които са със заповеди за задържане, не са най-високото, а предпоследното ниво в пирамидата. Големите играчи били в чужбина – Женева, Европейския съюз, и до тях никога нямало да се стигне.

На въпрос усеща ли се напрежение сред босовете на организираната престъпност, агентът коментира:

"Ами появиха се някои забравени анимационни герои като въпросния Демби. На всички трябва да е ясно, че той не е самостоятелен играч и зад него стоят по-големите структури на въпросния Влах.

Най-смешното е, че мястото, където живее Дебми – едно китно селце в района на София, се е превърнало като сцена на лош шпионски филм от 70-те. Проблемът при този човек е не дали ще го застрелят, а кога ще го застрелят. Никой не обича предателите и никой не прощава помиярщините, които това момче сътвори, разказва още бившият служител на специалните служби.

По думите му Демби се изживявал като новия "капо ди тути капи" в Софийски окръг, което щяло да му изиграе много лоша шега, независимо колко босове са в провинцията, в затвора или в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
lqlq преди 15 години
ako ima nekoi ot holandiq da prati semki da si seq za lqtoto :D 1 rekolta presen kanabis :D
22
0
 
1
 
! Отговори
w преди 15 години
Ako mogat da gi saberat vsi4kite na kup da gi gramnat..... 4udni4ko!!!!
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
aue ae stiga s tiq podzemni svetove veche ueeee. Nqma takiva gluposti
20
0
 
1
 
! Отговори
Tarsesht nova rabota преди 15 години
A be mom4eta, nqkoi ne znae li telefona na Vlaha? Jiveq v chujbiba, moje da mu trqbva targovski predstavitel, 300 miliona na mesec ne e shega rabota. A i sam bivsh voenen - moga i da strelqm, i ako trqbva i da postupvam nqkogo...
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ми не пиши бе, Kal4o, не пиши. Толкова ли си загубен, че да не знаеш, че с едно просто драскане по форумите нищо няма да се постигне. Като искаш промяна, организирай си боен отряд и ходи да трепеш политици. Тогава ти давам гаранция, че нещата ще се променят. Мен също не ми харесваше положението на нещата в Чалгария и затова сам за себе си промених нещата. Емигрирах и сега съм си супер.
18
0
 
1
 
! Отговори
Strong преди 15 години
Въпросния таен, специален или какъвто и да е агент най-вероятно играе играта на баретата. "...Никой не обича предателите и никой не прощава помярщините, които това момче сътвори..." Сори, ама това си е заплаха за разстрел пред очите на всички. Стила на цялото интервю също е по-скоро ядосан на Демби и обективността е по-скоро "предполагаема". "Само в тоталирна система няма мафия" не е така. Просто мафията управлява легално и парадно и не е необходимо да заплашва или убива някого криминално, а официално с присъда.
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Да наистина смехотворно е да се говори, че печалбата от транзита на дрога за 1 месец е 300 млн. По скоро може да става дума, че стойността на транзитираната дрога е на такава стойност. Ясно е че дори да се приберат всички знакови подземни босове търговията с дрога няма да спре, а просто ще се трансформира в нов вид и с нови играчи. Повече от ясно е и че това е мръсен бизнес в които, ако згасиш лука ще ти е за последно.
16
0
 
1
 
! Отговори
Kal4o преди 15 години
Аз искам да попитам представителите на българските медии защо забравиха на бързо за двамата братя Маргини и нищо не казват за тях маса време. Те са доста по на високо и от Галевите и от Златко, но на тях нищо никой не им казва, а медиите ги покриват и работят за тях. Маргините и маджо също трябва да са в затвора.Имали херния - имат ама друг път нищо им няма друсат, пият, имат скъпи коли, хубави жени а ние си пишем коментарчета по цял ден и НИЩО.
15
0
 
1
 
! Отговори
Kal4o преди 15 години
Аз искам да попитам представителите на българските медии защо забравиха на бързо за двамата братя Маргини и нищо не казват за тях маса време. Те са доста по на високо и от Галевите и от Златко, но на тях нищо никой не им казва, а медиите ги покриват и работят за тях. Маргините и маджо също трябва да са в затвора.Имали херния - имат ама друг път нищо им няма друсат, пият, имат скъпи коли, хубави жени а ние си пишем коментарчета по цял ден и НИЩО.
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Незнам ама тоя агент май яко е влязъл във филма!!! Тоя човек явно до такава степен се е филмирал ,че направо е изгубил връзка с реалноста.. Знам кой е най-големия ама няма да кажа!!! 300 милиона печалби месечно!!! Кви 300 милиона бе? Та това е по 3 милярда и половина на година!! Че имат кинти мутрите ,имат ама ако вадеха по 3 -4 милярда годишно то със сигурност щеше отдавна да са се отеглии на някой остров ,който щеше да са си купили още първия месец... В България няма човек с 2 милярда имане ама според агента то мутрите сигурно имат скътани повече пари от Бил Гейтс нищо ,че е най-богатия в света и на година печели 10 пъти повече от всички бизнесмени събрани общо в България. ха ха ха .. смях...
13
0
 
1
 
! Отговори
scum преди 15 години
помя или помия ?
12
0
 
1
 
! Отговори
Айнщайн преди 15 години
Абе аз ли съм , или не съм за този свят.Какви са тия информации, този колко,какъв пазар и как се рапределя все едно говорим за някакви герои на Марио Пузо.Абе разстрел бе,доживотен затвор,какви са тия неща.От кога трябва да се прави евала на някакви мижетурки,които не си изкарват хляба с честен труд.Това ли ви е мъжкото?Нищо чудно че идола ви е ББ.За тези които имат пропуски в морала гледайте "Великолепната седморка" или "Седемте самурая" тогава си оправете мирогледа.Пазари, наркотици,разпределение.ужас.Ми що им не направите и една борса тука като е кръстопът да ги улесните.Жалко но факт:мафия няма само при тоталитарен режим.Колко тъжно ,колко тъжно.
11
0
 
1
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
Никой не обича предателите и никой не прощава помярщините, които това момче сътвори, разказва още бившият служител на специалните служби...."Те затова и полицаите очистиха онова момче изказало желание да сътрудничи...!Прекъснаха веригата към високите етажи на българската мафия!А я да видим кои бяха в СИК..ВИС...АПОЛОи Болкан..ИПОН...ми все служители на службите!Нямаше случайни личности!Затуй и днес ЕС ни притиска да направим съкращения и реформи в службите!63 хиляди полицаи на 7 милиона население барабар с жените и децата..прави един полицай на 120човека!!!И като се вземе че жена му снася информация..близките му снасят информация отделно от разните сътрудници и агента то излиза че българина се следи от толкова изкъсо ..но се следи дали псува станишката но нищо не се прави срещу организираната престъпност1знаят кой е власа..кой е демби..кой е златко баретата..кои са галевите..но се прибират само дребните рибки пречещи на бизнеса!Днес МВР се е превърнала в инкубатор на престъпници!
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
този е влах,миков е влах,заформя се малка въпросителна
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
neka da vnasqt da ima pove4i i po evtini ako moji hayhayahaahayah
8
0
 
1
 
! Отговори
R преди 15 години
бившият служител на специалните служби.Предателят си е предател-няма значение на кое ниво и за какво!!!...Иначе добре,че се намери кой де се заеме с наркобизнеса у нас-за известно време се притесних-прибраха момчетата,сега кой ще се занимава с тази работа???:)А извън черните шеги искам да уверя бившия агент,че всички са наясно,че нашите са само малки пионки в огромния наркобизнес.
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
koi e vlaha? ot silistrensko, ili ot vidinsko??
6
0
 
1
 
! Отговори
Фред Астор преди 15 години
Заблуждават ни че има проблем по завоюването на транзитните потоци наркотици през България.Такъв проблем няма ,защото е решен преди 64 години като победител е Партията майчица.Разбира се има вътрешно партиен проблем и това е вечната борба между двата политически колоса,представителите на партизанските отряди на "Чавдарци" и на "Антонивановци" кой да управлява потоците на транзита и да организира вътрешния пазар на наркотици както и експорта на амфетамин за Ливан.Но изхода на политическата борба няма никакво значение за просперитета на България.На България е отредено славно бъдеще.Слава на БСП и нейния авангард КДС!Слава на "Чавдарци" и на тяхната бъдеща смяна "Антонивановци". След посещението на Гоце в Лат Америка трафика с кокаин се засили.Трябва да се очаква и засилване на трафика с хероин от Афганистан след совалките на Гоце в централна Азия.Организатор на трафика е водещия офицер на Гоцко а Гоце осигурява само логистиката.Господин президента се е нагърбил с тази тежка задача защото парите от рушвети събирани от македонци кандидати за българско гражданство не стигат за изборите за охолен живот и ученички.
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
i kvo zna4i, pak nqkoi ora se znaqt, no tova se suob6tava samo kato novina.....kakvo pravi policiqta, sledstvieto, prokyratyrata....kude sa specialnite razyznavatelni sredstva. MInistura na vutre6nite raboti, nqma li kaje ne6to po vuprosa???????????
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
300 милиона на месец???? Каквото и да си говорим, става дума за ПАРИИИИ! А колкото до това, че тази нощ не са убили никой, не е късно накуп да отстрелят цяла бригада:) Всеки избира живота си, но алчността не прощава на никого! Ако беше жив Христо Калчев, щеше да коригира възрастта на бандитите - те сега не доживяват...30.