Жестоко убийство потресе Варна

За зверското убийство на 21-годишната Радостина Радославова е задържан синът на общинския съветник и лидер на СДС във Варна Цанко Цветанов
8 мар 2009 01:57,
109
Жестоко убийство потресе Варна
Снимка: БГНЕС

21-годишната студентка от Икономическия университет във Варна Радостина Радославова Евтимова е била намерена убита вчера (7 март) в апартамента на приятеля си на улица “Мир” 17, съобщава moreto.net.

Тя е с множество прободни рани по лицето и тялото.

По случая за 72 часа е задържан 21-годишният Георги Цветанов.

По непотвърдена официално още информация Цветанов е син на Цанко Цветанов - общински съветник и лидер на СДС във Варна.

Сигнал за убийството е подаден в полицията именно от него на 7 март към 19,20 часа.

Установени са многобройни порезни рани по цялото тяло и лицето на починалата.

Радослава Евтимова и е била студентка от Икономическия университет във Варна.

Вратата на жилището не е била разбита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
0
 
! Отговори
GEORGI BUKOV преди 15 години
MILSQ 4E KAKUVTO I KOMENTAR DA DAM VE4E E KUSNO ZA GORKOTO MOMI4E OBA4E KAKTO SA KAZALI HORATA OKO ZA OKO SMURT ZA UBIECA ILI PONE DOJIVOTNA PRISUDA TOVA NQMA DAIA VURNE NO 6TE E 4ESTNO
89
1
 
0
 
! Отговори
Villy Jean преди 15 години
OT SOFIA SUM HARESVAM GRADA SI,HARESVAM I VARNA ,KAKTO I MN DRUGI GRADOVE V BG..DONIAKUDE NE E OT ZNACHENIE GRADA PRI DOSTA OT UBISTVATA NA KOITO STAVAME SVIDETELI. VARNA E KRASIV BOGAT GRAD DOBLIJAVASHT SE DO SOFIA PO IKONOMICHESKO RAVNISHTE SHTO GODE,NO OT DRUGA STRANA MANTALITETA E SIAKASH MALKO PO-NAZAD NA DOSTA OT GRAJDANITE TAM,RAZBIRASE NE NA VSICHKI.. I TUK NE STAVA DUMA ZA KOI GRAD KAKUV E ,A ZA UBIISTVOTO NA EDNO NEVINNO MOMICHE..NA IZRODA TRIABVA DA MU BUDE OTRIAZANA GLAVATA S KUHNENSKI NOJ!! S UDOVOLSTVIE BIH GO NAPRAVIL!! A NA BASHTA MU SE IZPLIUL V LICETO,MAKAR I DA NIAMA VINA DONIAKUDE... MN GADEN SLUCHAI MNOGO!!!STAVA MI ADSKI GADNO,AKO SHTE V SOFIA,VARNA ILI SELO EBLIANE DA BESHE STANALO...,TO UBIISTVOTO SI E UBIISTVO NAVSIAKUDE!!
88
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
#84 Много си прав!!! И то не е само с тая новина, ами с всички е така! Хора като искате да си чешете езиците .. не тук! Зверски е убито е невинно момиче, мога да кажа само дано почива с мир и виновника да си намери наказанието ако не от нашата наказателна система, Бог ще раздаде справедливост там горе!
87
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
това е много вярно. Града си е супер, но заплатите са много ниски. ТОй дефакто всеки град без софия си е як за живеене ако имаш много кинта :)
86
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
abe vsi4ki kat ste izvun varna prikazvate za *** ama kat doide tuka se pravite na druj mi 6apkata.elate vuv varna i razpravqite da vidim kak 6te se 4ustvate
85
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е баш срещу празника - може ли такова нещо.
84
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много ми харесват някой хора изказали мнението си във форума. Явно им липсва култура и способността за елементарно логическо мислене, но това си е техен проблем ... Ако се позаинтересувате и погледнете статистики за броя убийства и извършени престъпления в този така наречен "дълбоко провинциален град" и ги сравните с "така развитата, чиста и уредена София" можете да си изкарвате коментарите... Май забравихте и за убийството на Стоян Балтов. Какато и да е - не ме дразни толкова некомпетентността и простотата в прибързаните коментари. Дразнещото е изкривяването на темата, минаващо рез комунистическите истории и намесата на политика ... Даже и *** не са важни, а за заплатите да не говорим. Важното е че едно младо момиче вече не е между нас. Поклон пред паметта и! И да се надяваме, че този път "безпогрешната" ни "право"съдна система ще даде нужното наказание, а ако не дано този път народа да покаже, че все пак е останало нещо БЪЛГАРСКО в нас. А за европейска българия и третия свят .. ние все още сме си треторазрядна страна .. много бързо забравихте 5-те века Турско робство и 45-те години комунизъм и вече се имаме за големите "европейци"
83
1
 
0
 
! Отговори
nnn преди 15 години
Ето за такива случаи трябва да се върне смъртното наказание!!!!Заради такива гнусни гадове, педофили, детски изнасилвачи, ....
82
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Имаме се за държава в ес,пък това го няма и в джунглите на третия свят!Тоя общински съветник не може и собствения си син да контролира,а се очаква от такъв човек да взима решения засягащи хиляди граждани?!Само от морална гледна точка трябва да си даде оставката и да си направи харакири!Жалко преди и крепостните селяни са имали повече права от колкото днес гражданите на републиката!Лека й пръст на момичето!
81
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
поредното Мамино/Татино комунистическо (на поредня пребоядисан комунист) синче ще отърве кожляка - тате вече е осигурил подобаващ адвокат, ОЛИГАРХИЯТА Е НЕДОСЕГАЕМА, поне в България
80
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Без съд за подобни безгръбначни направо го пращайте да лежи!Бог да го прости момичето.
79
1
 
0
 
! Отговори
SSS преди 15 години
Варна е типичен дълбоко провинциален беден град с много комплексирани бедни граждани. Всичко от медиите е лъжа колко добър е за живеене! Типично за града на мутрите. *** си избраха кмета на Варна!
78
1
 
0
 
! Отговори
free преди 15 години
to4no taka N47 i N48
77
1
 
0
 
! Отговори
Amstell преди 15 години
Четох по-надолу погрешното мнение взето от медиите за Варна че е "най-добър за живеене"! Истината е че Варна е градът с най-ниските заплати между големите!!!Истината е че Варна е най-бедният град управляван напълно от най-големите мутри в държавата от които всички ги е страх ***!Никакъв бизнес не можеш да развиеш сам без *** в мутренска Варна!!! Града на *** винаги ще е с най-ниските заплати в държавата!
76
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Който намесва политиката с това, което се е случило трябва да иде да се прегледа.
75
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Допълвам - кауш за всички преки извършители, организатори и помагачи и чистка за всичките им началници до най-високото политическо ниво (ако не са замесени по-дълбоко с конкретното престъпление).
74
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не, този път са онези, които се коалират с него, за да направят онова, което направиха през 1997-*** година!За мен най-важното е тези убийства да започнат да се разкриват. Не може да има труп и да няма убиец. Ако е онова момченце, дето са го нарочили - кауш. А ако е някой от спецслужбите - чистка за всичките му началници нагоре! Rq dp/r,d ie
73
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов е виновен! :)
72
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Единственото сигурно и потвърдено от всички информационни агенции е това, че във Варна е председателят на СДС и общинската организация във Варна подкрепя широка дясна коалиция с цел изпращане на бандитското управление в опозиция!
71
1
 
0
 
! Отговори
agent 0007 преди 15 години
Защо се подминава тази подробност за клипа в телефона на заподозрения:БНТ новините-По непотвърдена информация, в мобилния телефон на заподозрения за убийството е имало видеоклип с трупа на момичето.