17-годишен стреля в двор на училище в Шумен

Момчето било с газов пистолет и изправило на нокти и учители, и ученици
22 май 2009 12:38,
30
17-годишен стреля в двор на училище в Шумен
Снимка: БГНЕС

17-годишен стреля с газов пистолет в двора на шуменско училище, съобщи МВР.

В сряда вечерта в местното РПУ постъпил сигнал, че момче с червена блуза стреля на площадката пред селскостопанската гимназия в града.

Патрулът, пристигнал на място, открил младеж с подобно описание.

Той е 17-годишен варненец, който учи и живее на квартира в Шумен. В него е открит газов пистолет.

Свидетели разказали пред полицаите, че момчето стреляло първо на двора.

Учителка му казала да спре, но той влязъл в общежитието на гимназията и стрелял отново. След това се върнал на двора и продължил да стреля.

Никой не е пострадал.

17-годишният "стрелец" е задържан за 24 часа и му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
И какво толкова е станало ?! Нали няма ранени ,няма убити ?! Най-вероятно е стрелял с халостни патрони,които са абсолютно безопасни ! Аз пък,бих защитил момчето. Стига сте превръщали младите в еднотипни роботи ... Нека са различни ! Нестандартните хора са движили прогреса на света,а не посредствениците и безличните ! Повече луди и непокорни глави трябват на България ... Роби си имаме бол ! Само дето не е трябвало точно в училище да го прави ...
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
След училище трябва децата да се ангажирват с нещо, примерно клуб по авиомоделистика, клуб по танци или спорт, вмето да стоят пред компютъра и да тъпеят и да се чудят какво да правят от тъпотия
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Нито газовият пистолет, нито ножовете, нито боксовете са заместител на топките... Това, че масово *** размахват хладно и огнестрелно оръжие и се е правят на мъже не ги прави такива - толкова от мен.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Преди години имахме учебен предмет по военна подготовка и тогава стреляхме в двора на училището с въздушна пушка, а с флоберка на стрелбището. Които им харесваше стрелбата се записваха да тренират. Трябва някъде да се употреби енергията на младите хора, за да не бъдат подтиквани към престъпления.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
най-голямата глупост на този свят, е че си се родил
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Аз да те хвана такъв кеф ще ти направя. Явно си доста болен мозък да го имаш това за нормално. Ако беше те гръмнал в кухата кратуна, дали щеше да мислиш по друг начин?
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
evala ti si otkroveno
2
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
ti kakva si kuha detska leika bratle
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
E kvo i az sum strelql v daskaloto s gazovi pistoleti, edno vreme vsichki sme pravili gluposti sega veche nebih strelql razbirase, ama predi tova beshe nai malkoto, tiq kvo iskat da hodime s uniformi i da spazvame pravilnika za vutreshniq red i kato staneme na po 22/23 da si vikame kvi sme bili glupaci. kef da stava, az sum siguren 4e tva shte si go razpravq dulgo vreme i sega se spukva ot kef