Хванаха един, участвал в обира на двата млн. лв. от "Фантастико"

Крупната кражба бе извършена през декември 2009 г.
10 сеп 2010 13:15,
37
Хванаха един, участвал в обира на двата млн. лв. от "Фантастико"
Обраното "Фантастико". Снимка: Булфото

26-годишен мъж е задържан за 72 часа за кражбата на двата милиона лева от магазин "Фантастико", съобщиха от МВР.

Кражбата на крупната сума от столичния Студентски град бе извършена на 14 декември 2009 година.

Според събраната информация от разследващите бандата счупила прозореца на помещението, където се е намирал металният шкаф с парите, след това разрязала касата, взела парите и избягала с плячката.

Още по темата
Арестуваният Л. К. от София е регистриран за кражби. Съучастниците му се издирват.

По случая е образувано досъдебно производство.

От МВР съобщиха още, че са задържали и други двама мъже за въоръжения грабеж на офис в търговски комплекс, извършен отново на 14 декември миналата година.

Тогава нападатели с маски влязоха в офис на втория етаж в търговски център в столичния квартал "Люлин 7", заплашили служителката с пистолет, завързали я, запушили й устата и отмъкнаха 62 000 лева.

В хода на разследването криминалистите влезли в следите на грабителите – 40-годишния Р. Р. с прякор “Човката” и 28-годишния Д. Р., и двамата известни на полицията за множество кражби.

Материалите по случая са докладвани в Софийската районна прокуратура. На задържаните е наложена мярка за неотклонение за срок от 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Nasko преди 13 години
""В хода на разследването криминалистите влезли в следите на грабителите 40-годишния Р. Р. с прякор Човката ""Та какъв е смисъла да го пишеш така; Р.Р. , като му пишеш прякора?:)))))))))))))Смешници:))))Изпращате сигнал на другите участващи да се покрият ли?:))Съвсем ни взеха за Канарчета тия вече!
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той Бойко щото не е ***, или пък земеделския му министър не е член на ДПС и соло *** на Нихат Кабил :)) Тия глупости ги разправяйте на баба си :) Всички ГЕРБ ери са бившки ***, ДС доносници или от ДПС
31
7
 
6
 
! Отговори
аман от вас преди 13 години
Само да кажа на смешниците комунисти-вие,*** такива управлявахте България 60 от 65 последни години.Всичките тези *** вие ги създадохте . И Господ да дойде не може да ви оправи бакиите за 1 или 4 години.Нужно е поне 30-40 години да стоите в опозиция.
30
1
 
10
 
! Отговори
потребител преди 13 години
Като са го хванали да му стиснат ръката и да го пуснат. Във Фантастико студентски колко пъти са ми продавали развалена храна и цените от касовата не са отговаряли на табелките.. не знам дали я смениха онази управителка, дето беше яхнала метлата, когато най-накрая пожелах да се оплача. Толкова са били техни тези два милиона..
29
10
 
4
 
! Отговори
d;dk преди 13 години
Не си спомням полицията по времето на комунистите/петков и Миков/ да си е вършрла така добре работата.Браво на това правителство ,че успя да сложи ръка върху всички престъпни групи и върху дребните крадци на коли,апаши и обирджии.Хората оценяват това и резултатите ще се видят на следващите избори.
28
3
 
13
 
! Отговори
до 27 преди 13 години
Правия път към ада ли имаш предвид като казваш, че управляващите са на "прав път" ?Ти в България ли живееш ?Я отиди до най-близкия магазин и виж колко струват вече храните от първа необходимост. И това при замразени вече година и половина пенсии и заплати !Кое е намаляло ? Престърността ли ? Ха-ха-ха !А *** терор и безчинства ? Що не попиташ хората от селата с компактно ромско население как "спокойно" живеят ?!Избрахме ГЕРБ, за да подобри положението, а не за да го запази същото !
27
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Съгласен!
26
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много си черноглед и виждаш само лошото ,което е много малко в сравнение с предишните.За мен положителните работи са много повече и важното е ,че са на прав път.Всички нормално мислещи и трудолюбиви хора одобряват управлението на Бойко, а готованковците и престъпниците надават вой до небето но и те не знаят закакво.
25
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не всеки който е против безумието на пожарникаря и милиционера е социалист. А най-важното е ,че няма по- големи комунисти от ГЕРБ.Само дето за 2 години направиха повече поразии отколкото преките им началници успяха за 45.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искаш да кажеш че бяха известни на тия горе но не ги ловяха защото вършат и за тях мръсната работа.
23
3
 
4
 
! Отговори
до 23 преди 13 години
Време е да си пиеш хапчетата и да четеш книжката" защото сме социалисти".Тези ако се задържат 4 год. на власт ще свършат работа колкото другите свършиха досега.
22
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И ГЕРБ излезнаха мошенници. Нито един прастъпник не е в затвора. Нещата пак се отнасят до 'наши' и 'ваши'. Световната криза не им е извинение повече. Време е да си ходят.
21
1
 
6
 
! Отговори
Печо Мух преди 13 години
Попринцип на полицията всички са им известни, но повечето са им близки и познати. Извинете ме за грешките !
20
0
 
3
 
! Отговори
Печо Мух преди 13 години
Порпинцип на полицията всички са им известни, но това нищо но повечето са им близки и познати.
19
0
 
4
 
! Отговори
miteto преди 13 години
Тука стоят частни интереси, има шанс да влезе в затвора :)
18
1
 
12
 
! Отговори
124 преди 13 години
А, пък после хванали някъв друг, който казал, че не е той!Поредната театрална акция, след която ще ги пуснат, щото доказателствата не са безспорни... демек - няма такива;Е, добре де - к'во като са ги хванали тогава?? Не е зле да се изкара малко стстистика и да видят хората колко престъпления се случват, колко от тях ги 'хващат' и колко реално остават хванати, а не да ми тръбят глупости некадърниците скапани..
17
0
 
22
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
ЗА КОЕ ТОЧНО ГО ХВАНАХА ............?
16
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
те тоя са го хванали,щото забравил да се отчете в партийната каса на ГЕРБ
15
5
 
4
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Като изключим Танчето, всички останали сте дали доста *** коментари. Особено номер 10 rryy. След като са го заловили поради наличие на доказателства, че е замесен в грабежа на парите Цветанов съвсем спокойно може да каже, че той е един от участниците. Едва ли са го арестували да краде стотинки от кафе машина и са му лепнали обира на Фантастико. Който обир си мирише на инсценировка отвсякъде.
14
0
 
4
 
! Отговори
qeqe преди 13 години
да казва къде е другият . :D