Бомбата – година след показния арест на Алексей

Четирима еврокомисари са на посещение у нас
Обновена: 10 фев 2011 14:49 | 10 фев 2011 11:02,
193
Бомбата – година след показния арест на Алексей
Снимка: Булфото

Прокуратурата е започнала разследване по повод избухналото взривно устройство пред редакцията на вестник "Галерия“.

„Когато колегите открият извършител, ние сме готови да реагираме, като го привлечем към наказателна отговорност“, съобщи градският прокурор на София Николай Кокинов пред "Фокус".

Бомбата е била поставена на стълбите пред входната врата на сградата на издателство "Милениум", където се намира и вестник "Галерия".

В момента столичните полицаи издирват и разпитват свидетели, преглеждат записи, назначени били всички нужни експертизи, съобщи шефът на СДВР комисар Валери Йорданов.

Още по темата

„Прокуратурата е поставена в риск – да бъде въвлечена в политическа игра“, бе коментарът на зам. главния прокурор Галина Тонева. Тя бе категорична, че държавното обвинение ще направи всичко необходимо „да не се превърнем в основен играч на предстоящите избори, което би довело до подмяна вота на избирателите с този на решенията на прокурорите“.

Считаният за приближен до Алексей Петров в. „Галерия“ нашумя в публичното пространство, след като той разпространи скандалните записи на шефа на „Митниците“ Ваньо Танов с премиера Бойко Борисов и хора от властта, и се развихри СРС гейт.

Главният редактор на изданието Кристина Патрашкова пък сама си спомни, че днес, 10 февруари, се навършва точно една година от показния арест на Алексей Петров, сочен за глава на „Октопода“.

Бившата барета обаче беше пуснат под домашен арест на 12 октомври миналата година, а преди три дни мярката му беше променена в „подписка“.

След излизането му от ареста поетапно започнаха да избухват скандали, насочени срещу властта.

Първоначално беше атакуван вътрешният министър Цветан Цветанов с аферата за шестте му апартамента, която също тръгна от „Галерия“ и беше доразвита от РЗС и Яне Янев.

Последваха информации за финансирането на предизборната кампания на ГЕРБ от фирми, приближени до Алексей Петров, до избухването на СРС гейт.

В разгара на скандала с подслушванията самият премиер Бойко Борисов поиска вот на доверие от парламента.

Бомбата пред в. „Галерия“ пък избухна в деня, в който на посещение у нас са четирима еврокомисари.

Това са комисарят за вътрешни работи Сесилия Малмстрьом, комисарят по здравеопазването Джон Дали, комисарят по финансово планиране и бюджет Януш Левандовски и комисарят по промишлеността и предприемачеството Антонио Таяни.

Страната ни очаква и доклада на ЕК за готовността на страната ни за присъединяване към Шенген.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Четирима еврокомисари са на посещение у нас------------------------Гадната комунистическа пасмина ПАК се опитва да попречи на развитието на България. Крайно време е Гоце, Петров, Янев, Костов и другите мръсни комунисти да се изправят до стената. Вече започвам да изпитвам огромна ненавист срещу тези хора. БРАВО НА ГЕРБ!!! Бръкнахте им в дупетата на червените ***. Това е пътя, нормалните хора сме с вас! УСПЕХ!
125
2
 
8
 
! Отговори
Peev преди 13 години
Tiq ot Galeriq savsem sa psihqsali!To4no sami sa si postavili bomba i tarsqt destabilizaciq!
124
10
 
8
 
! Отговори
hugadore преди 13 години
ЕРОРИСТИЧЕН АКТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!Едва ли дори самата Люба Кулезич е знаела колко ще се окаже права когато нарече преди две седмици Дачков и Патрашкова - "терористи" и то в ефир! И по-точно ги кръсти - "съществото ПатраДачкова" и заяви: "а, вие, вие сте терористи"! Евала на Люба Кулезич.Защото днес едно е ясно Цветанов се оказа прав и българското правителство и цялата ни държава наистина са мишена на организиранатапрестъпност, защото беше извършен терористичен атентат срещу България! По изключително добре измислен сценарии! След като БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО повече от една година МВР смачка организираната престъпност и мафията и няма поръчкови убийства и отвличания за първи път от 89-та година за толкова дълъг период от време! МВР изкопа труповете на НАГЛИТЕ и разкри 13 от отвличанията им с къщите, ДНК пробите дрехите и всичко! Разкри "КИЛЪРИТЕ" където са замесени и хора на Гоце и поръчковите им убийства във връзка с фалита на банките и сега в деня в който 4-рима еврокомисари включително този по вътрешна сигурност идват в Б-я, ТРАКТОРА след циркаджията Янев УПОТРЕБИ по необходимост и съществото кръстено от Кулезич-ПатраДачков! Пак, че не ги уби! Николай Колев и ямболската адвокатка нямаха този късмет. Защото Цветанов беше първият който каза на глас, че именно трактора е организирал убийството на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка в съучастие с знаете кого!И забележете сценарияя САМО ДВА ДЕНА СЛЕД КАТО ГОЦЕ-ПОРЪЧИТЕЛЯТ, ОБЯВИ ЧЕ СВИКВА КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! Вече всички знаят кой е поръчителя и кой контролира трактора- ДС И ГОЦЕ!Но това не е удар срещу Цветанов или поне не само срещу Цветанов! Това е терористичен акт срещу България и опит да бъде взривено не самочленството в Шенген, но и доверието на ЕК към българското правителство за справянето в борбата срещу организираната престъпност!Сценария е ясен:1 ТРАКТОРА употребява циркаджията Яне.2 Сини и червени атакуват Цветанов.3 Гоце свиква съвета по национална сигурност.4 В деня в който 4еврокомисари пристигат включително този по вътрешен ред и правосъдие и който съвпада с ареста на трактора по ОКОТПОД той удря и употребява съществото ПатраДачкова!Да се надяваме че Малстрьом ще подкрепи правителството срещу атентаторите! Защото това е тяхната цел - да разколебае ЕК!Следващата стъпка е ясна - ТРАКТОРА ЩЕ УБИВА! Както беше убит прокурор Николай Колев!пс Един риторичен въпрос - защо Патрашкова цяла сутрин е така ухилена и щастлива???
123
5
 
5
 
! Отговори
pavel преди 13 години
qne qnev i traktora sa si slojili bombata,zastoto iskat da sa v zentura na vselenata,au,u,y
122
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МН ДОВОЛНА БЕШЕ ПАТРАШКОВА ОТ ВЗРИВА,А И КАК ИЗВЕДНЪЖ И ХРУМНА ,ЧЕ Е ГОДИШНИНА ОТ АРЕСТА НА СПОНСОРА И-МН ПРОЗРАЧНОАМА СТРАДА ЦЯЛА БЪЛГ ОТ ТОВА-НЕ ИСКАТ ДА СТАВАМЕ ЕВРОП.ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА,ЗА ДА МОГАТ ДА НИ КРАДАТ ЦЯЛ ЖИВОТ
121
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДС в действие... ама нищо, още малко остана, и после и Алексей, и Патрашковица и Янка ментето заминават където им е мястото - клиенти на специализирания съд и Софийския затвор. Добре че няма пострадали, те комунистите не му мислят много, когато взривяват.
120
3
 
12
 
! Отговори
Тротилко преди 13 години
Когато аргументите са безсилни в действие влиза опустошителната сила на тротила. Не в цивилизована, във варварска държава живеем. Мафията пак надигна глава, защото вижда, че правителството е слабо.
119
12
 
19
 
! Отговори
123 преди 13 години
Степенуване на прилагателното ***:простпо-простнай-простБОКО ТИКВАТА
118
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
112 - Кой Бареков? Този дето се говори, че го изхвърлиха за подкупи ли?Е щом и той ви стана идел в ГЕРБ......добре!Още един пирон в ковчега на ГЕРБ:)
117
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой е объркал барбекюто на Сокола с редакцията на ***! То не че има особена разлика между тях де
116
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само комунист може да затрие комуниститесамо мафията може да почисти мафиотитесамо огън може да потуши пожарите на РъБъ
115
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов изгърмя!Бойко не може да го крие повече.
114
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НИЕ ПОМНИМ КАК "ГОРЯ "ПАРТИЙНИЯ ДОМ.Този сценарий вече е четен и участвахме в този филм.ЖАЛКО ЧЕ ОТ ЕК НЯМА ДА РАЗБЕРАТ КАКЪВ ПЪКЛЕН ПЛАН ИЗПЪЛНЯВАТ КОМУНИСТИТЕ!РОДООТСТЪПНИЦИ И БЪЛГАРОМРАЗЦИ!ДРУГАРИ,ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ ЩЕ Я ИМАМЕ В ПРЕДВИД НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!НАРОДА Е СВИКНАЛ ДА ЗАВЛИЧАТЕ ДЪРЖАВАТА НА ДЪНОТОНЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ ЗА ДИРИЖИРАНИТЕ СКАНДАЛИ ТОЧНО СЕГА,КОГАТО СЕ ОЧАКВАТ ДОКЛАДИТЕ АКО БЯХТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА БГ ЩЯХА ДА ПУСНАТ ВСИЧКИ СРС СЛЕД ТОВА БЪЛГАРИЯ Е НАД ПАРТИЙНИТЕ БОРИЧКАНИЯ
113
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Патрашковааааа Травестииттт гаден!!
112
9
 
14
 
! Отговори
г преди 13 години
време е трактора да отиде в автоморгата
111
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 109Обиьам да ме цитират :))
110
6
 
7
 
! Отговори
MI5 преди 13 години
"Кронен Цайтунг": България се управлява от мафията ... DA I TIA SE NARI4A BKP NEZNAINO ZASHTO PREKRJSTILI SE NA BSP ???? PRAV E BAREKOV ...
109
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Руснаците си взривиха летището за да смажат чеченците, та Алексей една редакция ли няма да взриви и да набеди ГЕРБ...
108
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Значи това е било пиратка по случай 1 та годинка от ареста ама нали знаете китайските пиратки са менте и понякога дават дефект водещ до странични поражения
107
10
 
17
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"КОЙТО ВАДИ ОПОЗИЦИОННА ФЛАШКА,УМИРА ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОМБА."Народна Мъдрост