Йоско причинил катастрофата в "Бояна"

Двама загинаха, други трима души са ранени
Обновена: 2 мар 2011 13:26 | 2 мар 2011 11:12,
707

Обърнатият джип на Йосиф Йосифов - Йоско. Снимка: Булфото

 

Йосиф Йосифов – Йоско, е причинил тежката катастрофа тази сутрин в "Бояна", при която загинаха двама души, съобщиха от МВР.

По първоначални данни бронираният му джип "Мercedes G" навлязъл в насрещното платно и ударил челно лек автомобил КИА, слeд което се обърнал на таван.

От удара намясто загинали двама мъже от леката кола на 31 и 53 години, други двама души от автомобила са получили различни травми и са настанени за лечение във ВМА.

42-годишният Йоско също е ранен и настанен в "Пирогов". Той има наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица, лекарите се борят за живота му.

Още по темата

На мястото полицията извършва оглед. Тепърва ще се установяват причините за възникналата тежка катастрофа.

Йоско и групата му нашумяха през януари 2004 г., когато сливенецът бе арестуван по обвинение в убийството на Косьо Самоковеца.

След спецакция Йоско и сподвижниците му бяха закопчани в огромната му къща. Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки – автомати, боеприпаси и наркотици. В специална клетка пък си отглеждал черна кръвожадна пума.

Разследването срещу Йоско за поръчител на убийството на Константин Димитров обаче зацикли. Обвинението така и не успя да докаже, че Йосифов е наредил да застрелят Самоковеца в Амстердам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
646
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
DANO OSTANE IMPOTENTEN ZA CIAL JIVOT!
645
0
 
6
 
! Отговори
ПОПА преди 13 години
62 ЧАСА ,И ЩЕ ГО ПУСНАТ?И ДЕЛОТО ЩЕ СЕ ВЛАЧИ 3-4 ГОДИНИ ,ДОКАТО СЕ ЗАБРАВИ.НЯМА КАК ДА СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ ТОЙ Е КАРАЛ КОЛАТА ,И ТЕМ ПОДОБНИ?????ИНСАЧЕ МОЖЕ ДА СЪДИ ДЪРЖАВАТА,В СТРАЗБУРГ??????
644
0
 
6
 
! Отговори
тои преди 13 години
това подобие на човек,наре4ено ЙОСКО,от днес за напред не трябва да види бял ден просто...докога тия *** ще продължават да се движат свободно-бързо в занданаааа,и пове4ко вазелин да си вземе....*** сганннн
643
1
 
5
 
! Отговори
символ преди 13 години
ама йоско е на свобода? и митьо очите също!? чии хора са, за да са навън? боже господи спаси ни и от мутренското управление отърви ни!!! цветан ОFF!!! защо още няма операция наркодилърите, а ?!
642
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той пада, друг ще го смени и толкоз. Какво тук значи някаква си личност?!
641
0
 
9
 
! Отговори
От Чистотата преди 13 години
Абе имаше един Зоро, преди 6-7 години. Утрепа 150 *** за 2 години. Някой знае ли какво стана с тоз човек ?Ако може пак да захване да почиства щото много *** има още.........
640
0
 
30
 
! Отговори
от Сливен преди 13 години
Защо само му пожелавате смърта,не че е маловажно.Споменете,че членува в Ангелите на ада,че в Сливен няма кой да му каже"копче",а камоли да направи забележка,че полицаите в града се *** от страх като го видят даже не му правят забележка,от страх че утре 'са мъртви',че изнасилванията по баровете са му запазена марка,че заедно с кмета на гарда направиха милиони с поставени фирми,че която си набележи веднага става *** в Холандия,че тои дрога 'не е виждал'...... Да мре *** мръсен
639
9
 
2
 
! Отговори
Боянец преди 13 години
Хващай си куфарите и да те няма!Такива като тебе само могат да завиждат и да цъкат. Сигурно в *** имаш много списания с лъскави коли, целта на мизерния ти животец! Посерковец!Ти явно си от тея, дето си хвърлят *** от балкона, ама инак България ти е крива!Аре чупка, тука не си нужен!
638
1
 
22
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Най-сърдечно му пожелавам на тоя Йоско-Лайньоско да умре по доста гаден или пък доста смешен начин. За нас нямна значение, ние ще се наслаждаваме на новините "Йоско умря". Еми умря, един *** по-малко, живота продължава. Да са живи и здрави мъртъвците с бронирани джипки. Айде бърже на 2 метра под земята, нещастници.
637
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
da vi svetna hora kvo shte stane toq *** ako ojivee nqma i za den da vleze v zatvora,zt ima pari i znaete 4e parata e vlastta,a ot druga strana Bog moje da e reshil 4e my e vreme da mre i taka shte ni ostavi bez edin svodnik i mafiot po malko .
636
4
 
14
 
! Отговори
Фен от Село преди 13 години
Йоско е голем селянин !Както и всички останали от село Бояна...разбира се ! Всеки който си приготви 10лв за евентуална среща с КАТ може да пробва с 200км/ч как се стига за 3 мин. от селото до НДК . Нощно време наистина е страшно да караш бавно там защото йосковците се активизират след полунощ!!!
635
2
 
17
 
! Отговори
боско преди 13 години
и тоя ще умре, ама като куче
634
6
 
14
 
! Отговори
емигрант !!! преди 13 години
ТАКА Е "ТТ" ( 639 ) ТЕРМИНАЛ 1 ИЛИ 2 - амаааааа *** НАРОД, ОЩЕ МНОГО ЩЕ ОПИТВА, САМО И САМО ДА НЕ СИ ДАДЕ ПОЛУСРУТЕНАТА КЪЩА ИЛИ 60 ГОДИШНИЯ АПАРТАМЕНТ А ЩЕ ИЗТЕГЛИ КРЕДИТ - И ЩЕ СИ КУПИ НОВ ДОМ ОТ НОВОТО СТРОИТЕЛСТВО СТРОЕН С ЕВТИНИ КИТАЙСКИ МАТЕРИАЛИ И 5-ТО КАЧЕСТВО ЦИМЕН И МАЗИКА И ВСИЧКО ТОВА ИЗРАБОТЕНО ОТ *** И ЩЕ СИ ВИКА "АЗ МОЙТА БЪЛГАРИЯ НЕ СИ Я ДАВАМ"
633
6
 
4
 
! Отговори
емигрант !!! преди 13 години
Боянец и всички останали Я ДА МЛЪКВАТЕ И ДА СИ ТРАЙКАТЕ В МИРИЗЛИВИТЕ СИ *** *** ОЩЕ , ОЩЕ МОЖЕТЕ , ОЩЕ МНОГО ИМАТЕ ДА ИЗТЪРПИТЕ КО СА ПРАЙТИ ЧИ НЯМАТИ
632
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 13 години
a i Buba4ko e prav !!!
631
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
заслужавате си съдбата-не се оплаквайте
630
0
 
26
 
! Отговори
хектор преди 13 години
Още едно потвърждение,че мафията в България си има държава и мафиотите са нейните недосегаеми граждани,а ние сме нищо незначещата рая.Стрелят ни,убиват ни,грабят ни,мамят ни,даже и ни ***!Гадини проклети!
629
0
 
27
 
! Отговори
usera преди 13 години
Много жалко, но така ще продължава до като ни управкяват, ..мафията, корупцията и гадни и мазни *** депутати. Какво да се прави, какъвто народа - такива и управниците, .."Не народ а ***"...
628
1
 
18
 
! Отговори
Анархист преди 13 години
Това *** го обяснявай на близките на жертвите и по-точно на едногодишното сираче!
627
3
 
17
 
! Отговори
Причина-следствие преди 13 години
Когато разберете, че това място (Земята), а и не само всичко се измерва универсално в енергия, ще разберете защо хорицата са си отишли, а винаги такива *** оцеляват. Това е само поредният пример, адът не е никъде другаде, освен тук на земята. Достойните и честни хора си отиват рано от това място, просто защото има прекалено много други ***, които да заемат мястото им тук. И ако се питате защо още сте тук, може да се замислите какво какво сте направили в този живот, за да получавате това.