Четирима простреляни при ромска разпра в Буковлък

Полицията е арестувала няколко души и разпитва участници в мелето
Обновена: 10 мар 2011 21:19 | 10 мар 2011 21:17,
59
Четирима простреляни при ромска разпра в Буковлък
Простреляните са настанени в Университетската болница в Плевен. Снимка: Булфото

Четирима души са простреля тази вечер при конфликт между две ромски фамилии в плевенското село Буковлък, съобщиха от МВР.

Екип на Първо РПУ - Плевен е поел веднага случая.

Според първоначалните данни представител на едната фамилия имал пистолет, които след меле, попаднал в ръцете на опонентите му. Те пък от своя страна започнали да стрелят и ранили четиримата.

Простреляните са настанени в Университетската болница, няма яснота около състоянието им.

Полицията е арестувала няколко души и разпитва участници в разправията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
31
 
! Отговори
ot ispaña преди 11 години
vie ste po beter i ot *** neznam kakvo 4ak sa vi napraveli ,mislia 4e nevi iskaraja o4ite ve4noli mislete da ni yadete ot dolo do gore kakvo nesa li jora vie ste nai 4esnite kakvi rasisti vie zaslujavate de stradate kato *** da vi doide akala kakvi jora prosti selanduri vie kradete pove4e i ot edin *** pone te kradat za yadene a vie samo znaete da si palnete joba sas pari
54
0
 
31
 
! Отговори
krasko преди 13 години
vsi4ki *** na sapyn
53
0
 
32
 
! Отговори
manekena преди 13 години
brat nay4ise da pi6e6 biznesmena qde6 bykvi
52
2
 
31
 
! Отговори
marian преди 13 години
асам пострадалиат като чета кометарите разачарован сам от българскиа нарот асам бизнесмен осигоровки имаме оспокотесе несм оштитил държавата да има за вас да крадете повече не трабва дасе гледа на лошо на човек дали е бяал или черен данесе връшта на вас ромите са здави хора госпот ги пази :roll:
51
1
 
31
 
! Отговори
пострадал преди 13 години
разачарован сам от българскиа нарот
50
2
 
34
 
! Отговори
Koroin преди 13 години
Започвам да се замислям,дали да не съдя тази държава за дискриминация!Аз съм длъжен да да си плащам ток,вода,данъци да имам валидна книжка ,винетка и прочие!*** не плаща нищо ,дерибейства по села и градове а дори вече в районното него прибират,пазят си го за изборите да им гласува под строй!АЗ СЪМ ДИСКРИМИНИРАН БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ-СРАМ!!!
49
2
 
38
 
! Отговори
оня преди 13 години
*** си правят каквото си поискат вече.А ние както винаги си мълчим.Бензина и 100 лв да го направят пак ще си мълчим!*** и властта да ни вземат пак ще си траем! такива сме смотани,а трябва да скочим и да ги удушим всички...
48
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво разрешително за незаконно оръжие.
47
1
 
46
 
! Отговори
откъде имат оръжие преди 13 години
Нали у нас притежаването на огнестрелно оръжие се разрешава едва след много строги проверли за психическа пригодност, за чисто криминално досие...и пр.КОЙ Е ВЪОРЪЖИЛ ***? Това е въпрос, който остане ли без ясен и истинен отговор... лошооо! Иначе, такова развитие на нещата се предполагаше и очакваше, още отпреди години, от момента, когато една тълпа пияни *** (няма правописна грешка) размахваше сопи и брадви в гето-квартала си НАСРЕД СТОЛИЦАТА и кметът-полицай Борисов, заедно с етническия *** депутат Цв. Кънчев, ги молеха най-кавалерски да се поуспокоят, вместо да ги изпоарестуват и да им отправят по бързата процедура обвинение за подтикване към етническа вражда и дестабилизация на обществения и гражданския мирмир. Наказателният кодекс не ги ли лови вече, да не би *** да са някакъв природно защитен човешки вид у нас, че винаги да се оправдават мотивите за престъпленията им с "природо-естествената борба за оцеляване"?ДОКОГА ГРАЖДАНСКИТЕ ЗАКОНИ У НАС НЯМА ДА ГИ ЛОВЯТ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ ПО НК НЯМА ДА СЕ ТЪЛКУВАТ КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЗАЩОТО БИЛИ НЯКАКЪВ СИ СВОБОДНО ВИТАЕЩ ПО СВЕТА И РОДИНАТА ЕТНОС? Ама нали и всички останали хора, по цял свят, са и с някаква етническа своя пренадлежност, трябва ли по тая причина да се отменят държавните закони в държавите им?Защо ли дотолкова любимата на МВР-министъра държава САЩ не съди различно белите и цветнокожите си криминални престъпници? Кой цветнокож в Щатите би си позволил безнаказано да заплашва със смърт свои съграждани, да убива, краде, да търгува с дрога, да напада лекари, да напада полицията, да продава децата си, да педофилства и държавната полиция да се оправдава пред суверена си , че то било заради пигмента на кожата му, а не защото е възпитан и действа като престъпник?Банди от роми върлуват из селата, унищожават предприятия (скорошният случай в Казанлък)мародерстват, грабят, съсипват, колят старците за по десетина лева, а винаги жертвите се оказва, че или са самоубийци или са убити от свои роднини, според убеждението на разследващите и шефа на МВР.Какво още да очакваме да се случи - нещо като в междуплеменните войни в дива братска Либия ли, че Цецо- вътрешния министър да спре да се изживява като медийна примадона и да се усети най-сетне, че не войната срещу лекарите , а опазването на гражданския мир е неговата първостепенна държавна задача, за което и официално се е клел пред Конституцията!Премиерът - също. какво като е предизборно време? Коя ли уважаваща себе си партия би се възкачила да управлява, разчитайки предимно на гласовете на криминалния контингент? Ако не си криминално проявен , не си ли пълноправен гражданин в нашата държава? Въпросът е към изпълнителната власт и ведомството , които отговарят за опазването на законността в страната в невоенно време. ПП. Не ми трийте мнението, премерено е!По-меко казано и по-толерантно изказано, мнението на всеки нормален български гражданин не може да бъде, предвид самия повод!
46
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е невероятно! Как искаме да се пишат грамотни коментари, след като самите журналисти не знаят кога се пише "и" и кога "й"?! "Според първоначалните данни представител на едната фамилия имал пистолет, коИто след меле, попаднал в ръцете на опонентите му." Просто нямам думи! На къде отива тази държава...
45
0
 
45
 
! Отговори
с. преди 13 години
Да се спрат моментално всякакъв вид помощи на тия *** и да се пратят да строят магистрали и други обекти!Женорята и *** да метат улиците и да лъскат гумите на колите ни!Гадна ***!
44
1
 
42
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Според мен трябва да спрът да им плащат децки надбавки. Защото те са свикнали да живеят на нашия гръб правят по 20 деца даржавата им плаща а от каде идват тези пари в държавата от нас данакоплатците . Ако продалжават в сащия дух скоро от България може да ни прекрастят на МАНГАЛИЯ защото след 20 години те ще са много повече от нас
43
1
 
33
 
! Отговори
lilly alex преди 13 години
da se garmqt i ulu4vat. samo da nepostradvat nevinni.
42
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
A MOZESE DA ZAPALIAT I NEKOIA D DRUGA KASTA
41
0
 
74
 
! Отговори
BG преди 13 години
Що не вземете най-накрая да пишете истината. Пишете цифри! колко пари ни струват ***? По груби изчисления за година даваме над 15 милиарда евро за да издържаме тези ***. Това включва всички видове помощи, загубите от неплащане на данъци и осигуровки, програми за интеграция, болничното им лечение, щетите от всички видове кражби, неплащането на ток, вода и т.н. Ето защо сме бедни...
40
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гнусните пияни *** сега ги лекуват с моите пари.Тази смърдяща,мързелива,крадлива *** не внася здравни осигуровки, но може да се ***,изнасилва, бие , дрогира ,краде и коля.После *** държава ,която взема всеки месец от заплатата ми по 167 лв. за здравно осигуряване ги дава за *** - гласоподаватели.От пенсионните ми осигуровки плаща за рояка чавета и за бременните ***,които после ходят в Гърция да продават приплодите си.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!Прав е Дългия!!
39
0
 
53
 
! Отговори
цветанов ,така ли ра преди 13 години
А ТАКА , *** НА СЕЛО-ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ. АЛО МВР ,ТАКА ЛИ НИ ПАЗИТЕ ? ЗА ОРЪЖИЕ БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ В ЗАТВОРА , А БРАТЯТА РОМИ ВЪОРЪЖЕНИ. КОЙ ВИ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ? НА КОГО СЛУЖИТЕ ? *** ДА СИ В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ-НЕ ДЪРЖАВА ! НЯМА ЛИ ДА НАПРАВИТЕ ТАРАШ НА ***"АЛАТА И ДА ИМ КОНФИСКУВАТЕОРЪЖИЯТА ? ЛОВЪТ Е СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ , КАК СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ ИМАТ ПАРИ ОСВЕН ЗА ЗЛАТО И ЗА ПУШКИ !!!
38
0
 
47
 
! Отговори
Айде преди 13 години
Айде почна се възтанието повлияно от събитията в арабския свят.Нашите араби на въстание...ха..ха
37
28
 
36
 
! Отговори
Черен циганин преди 13 години
Ти си смръдливец бе българино скапан . Опропастихте държавата и пак дишаш мамка та ти
36
2
 
48
 
! Отговори
реалист преди 13 години
Абе къде изчезнаха *** , дето се въдеха като мишки? Да не ги е крастил некой политик сега роми? Тази смрадлива *** по целия свят се нарича ***.